Soru Lise Anıları

Bu konuyu okuyanlar

serj

chemicals
Reaksiyon puanı
2,773
Lise ikiyim daha. Bir İngilizce hocamız vardı, antidepresan aldığını söylüyordu. Derslerde bazen konuşanlar oluyor diye birden ders anlatmayı bırakıp küsüyordu falan. Zamanla adam iyice sıyırdı. Haftalarca sınıftaki öğrencileri gayet ciddi bir biçimde çöp kovasını kafalarına geçirmek için kovalaması, sınavın ortasında durduk yere duvara yumruk atıp elini kırması ve sevmediği öğrencilere büyü yaptığını iddia etmesi gibi garip davranışlarının ardından okul yönetiminin araştırması sonucu akli dengesini yitirdiği ve meslekten men edildiği ortaya çıktı.

Son dersinde de bize ''Hepinizi bir gün bulup balıklarla vura vura öldüreceğim.'' demişti. Acaba vazgeçti mi yoksa hâlen bizi arıyor mu?

Martin Archimbaud

SU630 faşisti
Reaksiyon puanı
2,730
Lise ikiyim daha. Bir İngilizce hocamız vardı, antidepresan aldığını söylüyordu. Derslerde bazen konuşanlar oluyor diye birden ders anlatmayı bırakıp küsüyordu falan. Zamanla adam iyice sıyırdı. Haftalarca sınıftaki öğrencileri gayet ciddi bir biçimde çöp kovasını kafalarına geçirmek için kovalaması, sınavın ortasında durduk yere duvara yumruk atıp elini kırması ve sevmediği öğrencilere büyü yaptığını iddia etmesi gibi garip davranışlarının ardından okul yönetiminin araştırması sonucu akli dengesini yitirdiği ve meslekten men edildiği ortaya çıktı.

Son dersinde de bize ''Hepinizi bir gün bulup balıklarla vura vura öldüreceğim.'' demişti. Acaba vazgeçti mi yoksa hâlen bizi arıyor mu?
Bu bana şuanki edebiyat hocamın sonu olacak gibi geliyor. Çünkü bizimkinin de akıl sağlığı yerinde mi çok emin değilim.

serj

chemicals
Reaksiyon puanı
2,773
Lise son. Bir arkadaşımız vardı, her gün uyku hapı aldığından dolayı sadece uyuyordu. Yani bizim gördüğümüz okul döneminin yüzde 80'ini falan uyuyarak geçirmiştir. Sınıftaki bütün erkeklerle konuşan bir kız vardı, bu kızla birlikte bu çocuğa kışkırtma yapmaya karar verdik. Çocuk garip şekilde uyumuyor ve dersleri dinliyordu fakat hâlinden o kadar bıkkındı ki gözünü açmaya bile enerjisi yokmuş gibiydi.

Biz kızla en arkadayız, o çocuk da bir önümüzde duruyor. Ders boyunca arkadan laf attık ve sonunda teneffüs zamanı geldi çattı. Uykucu arkadaşımız arkasına bile bakmıyordu ki yanımdaki kız da bunun üstüne gidince birden ayağa kalktı. O korkuyla kız sınıfı turladı, uykucu arkadaş da kızı kovalamaya başladı. En sonunda yine benim yanıma geldi kız, oğlan da hemen önümüzde bize bakıyor. Oğlan o kadar sinirliydi ki boğa kadar derin bir şekilde nefes alıp veriyor, şişmiş ve kızarık gözleriyle de bizi tehdit ediyordu. Kız hem gülmesini tutmaya hem de oğlanı sakinleştirmeye çalışıyordu fakat arkadaşın durumu üzerine ne kadar gülmemeye çalışsan da nafile.

Esas oğlanımızın hep sırasında bulundurduğu demir bir suluk bulunurdu. Aldı suluğu masaya vurmaya başladı. Kız yine domatese döndü fakat ben kendimi daha fazla tutamadım, gülmeye başladım ve demir suluğu da kafama yedim! Fena kanattığını hatırlıyorum fakat yarılma gibi bir durum yoktu herhalde.

Uykucu arkadaş şu an İngiltere'de, en son bu yaz Türkiye'ye geldi. Burger King'e gittik, ''N'olmuş lan bu fiyatlara?'' dedi yarım saat tabelalara bakıp. Her neyse ne, olayın dışına çıkmayalım!