Arkadaşlar pc için n11 de satılan Windows key alıcam. Ama bu keyler dijital galiba. Gerçekten Windows tarafından onaylanmış mı? Bunu nasıl anlarız?
2'side orjinal anahatardır. OEM olanda mail veya mağzanın sitesinden mesaj yoluyla şifreni vericekler. Sende kullanacağın bilgisayarda kullanacaksın.Mağaza sorularını okuduğumda satıcı tarafından yazılmış yorum " anahtarlar orjinal olmasa Windows zaten kabul etmez" birisi de soru sormuş 50 TL ile 800 TL lisans anahtarındaki fark ne satıcı yazmış " tel fark dijital olması" şimdi dijital ya, ne anlama geliyor? Windows tarafından nasıl onaylayabilirim?
Peki onların sattığı anahtarlarda crack olayı yok değil mi? Pc yi sıfır almış gibi etkinleştiriyosun öyle mi?2'side orjinal anahatardır. OEM olanda mail veya mağzanın sitesinden mesaj yoluyla şifreni vericekler. Sende kullanacağın bilgisayarda kullanacaksın.
Aynen öyle tek bir bilgisayar üzerinde sonsuza kadar o windows serisinde her güncellemeyi alabiliyorsun.Peki onların sattığı anahtarlarda crack olayı yok değil mi? Pc yi sıfır almış gibi etkinleştiriyosun öyle mi?
Öncelikle çok teşekkür ediyorum cevapların için. Peki birde ben sana sormak istiyorum. 50 TL'lik lisans ile 600 700 TL'lik lisansın ne farkı var?Aynen öyle tek bir bilgisayar üzerinde sonsuza kadar o windows serisinde her güncellemeyi alabiliyorsun.
Yukarıda anlatmıştım microsofttan doğrudan destek alamazsınız öbüründe alabilirsiniz diye.Öncelikle çok teşekkür ediyorum cevapların için. Peki birde ben sana sormak istiyorum. 50 TL'lik lisans ile 600 700 TL'lik lisansın ne farkı var?
Onu sormadım. Fiyat farkları var az fiyat olan lisans ile fazla fiyat olan lisans arasındaki fark nedir? Teknik servis meselesi değil.Yukarıda anlatmıştım microsofttan doğrudan destek alamazsınız öbüründe alabilirsiniz diye.
Kutulu versiyonda teknik destek+ kutu içeriği dvd'ye 600-700TL verirken OEM'de sadece ürün anahtarına para vermiş oluyorsun. o yüzden ucuz.Onu sormadım. Fiyat farkları var az fiyat olan lisans ile fazla fiyat olan lisans arasındaki fark nedir? Teknik servis meselesi değil.
Peki. Çok teşekkür ediyorum cevapların için. Ellerin dert görmesin. Hayırlı geceler.Kutulu versiyonda teknik destek+ kutu içeriği dvd'ye 600-700TL verirken OEM'de sadece ürün anahtarına para vermiş oluyorsun. o yüzden ucuz.
Rica ederim. Hayırlı Geceler.Peki. Çok teşekkür ediyorum cevapların için. Ellerin dert görmesin. Hayırlı geceler.
Son bişey daha. Mesela satın aldım 50 TL'lik. Adam bana bi link verdi. Ben o linkten değil de windowsun kendi sitesinde ki linkten indirsem anahtar kabul eder mi?Rica ederim. Hayırlı Geceler.
Zaten orjinal windows kullanabilmeniz için microsoftun sitesinden windows indirmeniz gerekiyor. Çalışacaktır.Son bişey daha. Mesela satın aldım 50 TL'lik. Adam bana bi link verdi. Ben o linkten değil de windowsun kendi sitesinde ki linkten indirsem anahtar kabul eder mi?
Tamam teşekkür ediyorum. Aklıma takıldıkça yazıyorum. Kusura bakma senide çok uğraştırdım. Çok teşekkürler.Zaten orjinal windows kullanabilmeniz için microsoftun sitesinden windows indirmeniz gerekiyor. Çalışacaktır.