karcx
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 39
Sunucu olarak Gentoo dururken...Salla gitsin BSD ve türevlerini...
FreeBSD güzel ama debian daha güzel...
Sunucu olarak Gentoo dururken...Salla gitsin BSD ve türevlerini...
Ne mutlu sana bolbol sevap kazandın işte...
Birde şu unix bilgini paylaşsan daha çık sevaba gireceksin ama...
sana +10 puan veriyorum windowsa devam gerisi yalanWindows Forever![]()
keşke linux az da paralı olaydı bu kadar geri kalmazdı
Basligi dün acmistim simdi tavan yapiyorZamanim oldukca okuyorum. Forumun hislerine tercüman olan bir baslik
Türkiyedeki okullarda linux ögretiliyordur insallah.
Tartışmaya gerek yok Wİndows linuxu yer...
Linux ancak macos ile çarpışabilir...
Windows hem sunucu olarak hemde son kullanıcı olarak bir numara...
şunları göstereyim de şu ps3 diyenler bir sussun
ps3 gta
![]()
pc gta
![]()
pc
![]()
ps3
![]()
pc
![]()
ps3
![]()
alın size pc'nin üstünlüğünü gösteren videolar
YouTube - [HD] PC vs console ps3 and xbox 360 [HD]
neyse işte araştırın kendiniz
sonra siz gidin orjinal oyun alın 150 ytl ps3 için
tabi konuşmak kolay oyun için ps3müş
Epey derken 3-5 tanemi? :laugh: Sokoban felan çalıştırır bak bundan eminimLinux ile windows oyunları oynanıyor ama hepsi değil ondan Linux'a işe yaramaz demeyin... PlayOnLinux ile epey oyun oynarsınız...
boş konuşmakta üstünüze yok. o kadar çok windoze opsiyonu istiyorsanız sevgili işletim sisteminiz orda efenim gidin kullanın. nete bağlanıp 2 saat bekliyormuş. o zaman paketleri bul indir pc'ne kur. yada kullanma efendim sen iyisi boşver zorlama.Save sadece format atınca kurtarmak için değil başka bir bilgisayarda aynı oyuna kaldığın yerden devam etmek içinde kullanılır veya net'te paylaşmak için
Şu wine dedikleri bayağa marifetli çıktı :laugh::4: herşeyi yapıyormuş klasör açıyor oyun açıyor disk birleştirip sistem geri yüklemede yapıyordur Allah bilir hatta hatta windows bileşenlerini bile kaldırıyordur :laugh: Neyse en azından windows'ta program yüklemek için nete bağlanıp 2 saat beklemiyoruzherşey hazır arşivde duruyor
Ben halimden memmunum boş değil dolu yazıyorum konuşmuyorumboş konuşmakta üstünüze yok. o kadar çok windoze opsiyonu istiyorsanız sevgili işletim sisteminiz orda efenim gidin kullanın. nete bağlanıp 2 saat bekliyormuş. o zaman paketleri bul indir pc'ne kur. yada kullanma efendim sen iyisi boşver zorlama.
bugün bütün bu tartışmalardan sonra linux anılarım depreşti, vistaya bide ubuntu çektim, ubuntuda takılıyorum şimdilikkeşke laptobun ekran kartı intel değil de düzgün bişey olsaydı da efeklerde biraz daha rahat olabilseydi makina
![]()