Finix
Daha mükemmel bir Troy
- Reaksiyon puanı
- 2,285
HapS işteLinuxcular buraya denilirken işletim sistemi karşılaştırması yapmak için değil linux ile ilgili konuşmak amaçlandı galiba.

HapS işteLinuxcular buraya denilirken işletim sistemi karşılaştırması yapmak için değil linux ile ilgili konuşmak amaçlandı galiba.
dalgamı geçiyon bu adreslere çok baktım hem freebsdye karşı değilim sanki unixe karşıymısın gibifinix orda burda yazanlara bakarsak bende sana
www.microsoft.com
www.apple.com
adreslerine bak derim aylarını alır okumak![]()
Ücretsiz cd isteme sayfasında yazıyor bunlar galiba. Benim adım da var orada.Ben de ücretsiz pardus ararken bunu buldumPek alakasız ama
-Olmaz, imza karşılığı teslim ediyoruz, evde yoksanız ihbar mektubu bırakırım, gelir benden alırsınız.
-Ücretsiz dediysek ortalık malı değil öyle posta kutusuna at git, teslimatı ikimiz yalnızken yapmalıyım, gece yarısı havaalanı köprüsünün altına gelin, kimsenin sizi takip etmediğinden emin olun, sizi uzaktan izliyor olacağım...
-Biz öle her isteyene CD vermeyiz deliganlı, önce kimsin kimledensin, ne iş yapasın, ailen nasıl tanınır bi öğrenelim, yeni işletim sistemi gurmak sorumluluk ister özveri ister, biz gül gibi yetiştirdik onu, Pardusumuza eyi bakabilcenmi bakem, haa?!...
-Hay hay beyefendi, isterseniz hediye paketi de yapıyoruz, ayrıca Ramazan boyunca kurulan CD yanında KDE4 çalışan CD hediye!!, üstelik 5 CD ve üzerindeki siparişlerinizde %5 ttnet kotası kazanma şansı, daha bitmedi yapılacak çekilişle....
Bir daha benle dalga geçmeBen de ücretsiz pardus ararken bunu buldumPek alakasız ama
-Olmaz, imza karşılığı teslim ediyoruz, evde yoksanız ihbar mektubu bırakırım, gelir benden alırsınız.
-Ücretsiz dediysek ortalık malı değil öyle posta kutusuna at git, teslimatı ikimiz yalnızken yapmalıyım, gece yarısı havaalanı köprüsünün altına gelin, kimsenin sizi takip etmediğinden emin olun, sizi uzaktan izliyor olacağım...
-Biz öle her isteyene CD vermeyiz deliganlı, önce kimsin kimledensin, ne iş yapasın, ailen nasıl tanınır bi öğrenelim, yeni işletim sistemi gurmak sorumluluk ister özveri ister, biz gül gibi yetiştirdik onu, Pardusumuza eyi bakabilcenmi bakem, haa?!...
-Hay hay beyefendi, isterseniz hediye paketi de yapıyoruz, ayrıca Ramazan boyunca kurulan CD yanında KDE4 çalışan CD hediye!!, üstelik 5 CD ve üzerindeki siparişlerinizde %5 ttnet kotası kazanma şansı, daha bitmedi yapılacak çekilişle....
Bir daha benle dalga geçmesınırlı internet
![]()
Pardus iyidir. Ubuntuya bir türlü ısınamadım mesela.ben biraz vatan millet sakarya yapacam Pardus pardus pardus![]()
Ya kardeşim hadi dışarı. Çağırılmadığın yere gelmeubuntu değil avuntu![]()
İlk defa doğru bir şey diyorsun ubuntuyu bende sevmedim çok yavaşubuntu değil avuntu![]()
Sınırlı internet adama ne yaptıyorBenim de sınırlı Usta Dalga Geçmiom :razz:![]()
Para veriyor olabilir.HapS benim karşı olduğum şey linux fanatizmi diyorsun
ama senin yaptığın şeyde microsoft fanatizmi olmuyormu her fırsatta linuxu kötülüyorsun
windows ezer geçer falan diye laf atıyorsun
linux fanatiklerinden ne farkın kaldı ?
biraz daha yumuşak bi dille derdini anlatırsan daha az tepki alırsın.
kötüyse kötü her topal eşşeğin bi kör alıcısı vardır sana ne oluyor ki
microsoft sana paramı veriyor![]()
KDE daha iyi bence. Ondan dolayı pardus derim. Kubuntu derim ama ubuntu olmaz.Hiç Bilmiyorum Fakat Ubuntu iyi diyorLar![]()
microsoft sitelerinde de microsofta giydiriyorum merak etmeyinapple macosx de nasibini aliyor kimse sanmasın ki macosx muhteşem bir sistem
Yani herşeye muhalefetsin.microsoft sitelerinde de microsofta giydiriyorum merak etmeyinapple macosx de nasibini aliyor kimse sanmasın ki macosx muhteşem bir sistem