Ofis programları vardır.Merhaba,
Bu konuda linux’a geçmeme/geçememe sebeplerimizi yazacağız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ofis programları yok.
5.5 GB'lik bir NTFS bölümü oluştur ve ISO'daki tüm dosyaları oraya aktar. GNU/Linux'ta bunu kolayca yapabilirsin.Linux'a geçemiyorum, çünkü Windows'a geri geçebilecek miyim diye depresyona girmek szorunda değilim.
Biliyorum hocam.Ofis programları vardır.
5.5 GB'lik bir NTFS bölümü oluştur ve ISO'daki tüm dosyaları oraya aktar. GNU/Linux'ta bunu kolayca yapabilirsin.
Bahane ettiğin şeye cevap verdim.Biliyorum hocam.
Ventoy ile geçmiştim ben.Bahane ettiğin şeye cevap verdim.
Yazilimcidan kastin linux kernelini gelistirmek falansa linuxu bilmen gerekir ama Web, mobil, masaustu yazilimcinin linux kullanmasina gerek yok.Aslında tam tersi herşey linuxta başlıyor. Düzgün yazılımcı programcı olmak istiyorsan.
Olmasa da daha rahat bir ekosistem. Anlatabildim umarım.Yazilimcidan kastin linux kernelini gelistirmek falansa linuxu bilmen gerekir ama Web, mobil, masaustu yazilimcinin linux kullanmasina gerek yok.
Ertuix 3080 olmasınNvidia kart kullanıyorum.
Örnek vermiştim , yanlış örnek olmuş.Ofis programları vardır.
gördüğüm en mantıklı yorum.Linuxa gecmiyorum cunku zamanimi linuxla ugrasarak gecirmek istemiyorum.
Libre Office çoğu başlangıç düzey dağıtımda gelir.Merhaba,
Ofis programları yok.
Başlangıç düzeyinde çok dağıtım mevcut 10 dk bulabilirsiniz.Sonunda kendinize uygun dağıtımı bulursunuz.linux'a geçmiyorum çünkü hangi linux işletim sistemine geçmek istediğime karar vermek için araştırmaya üşeniyorum.
benm bilgisayarda deepin vardı ssd yi full kullanıyordu ve windwosa geçerken sıkıntı yaşamadımLinux'a geçemiyorum, çünkü Windows'a geri geçebilecek miyim diye depresyona girmek szorunda değilim.
Windows 11 kurdum.Merhaba,
Ofis programları yok.