Linux Ultimate Edition 2.7 Bizlerle

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
UltimateLogo2.png

Glenn Cady, Ubuntu tabanlı bir dağıtım olan Ultimate Edition'ın birden çok masaüstü ortamı ile bir hayli çok yazılım paketi içeren bir DVD üzerindeki 2.7 sürümünü duyurdu. Ubuntu 10.04 Lucid Lynx tabanlı Ultimate Edition 2.7; KDE, Xfce, GNOME, LXDE, Openbox masaüstü yöneticilerini içeriyor. Masaüstü yöneticilerinin yükseltildiğini söyleyen Cady, sistemin de tamamen güncellendiğini ifade ediyor. Masaüstü tercihi giriş ekranında kullanıcı tarafından değiştirilebiliyor. Ultimate Edition 2.7 hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek için sürüm duyurusunu inceleyeblirsiniz.
Ultimate Edition 2.7 edinmek için aşağıdaki linklerden yararlanabilirsiniz.

backgrounds.png

İndirme Sayfası
http://sourceforge.net/projects/ultimateedition/files/

http://www.2dbilgisayar.com.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=867&Itemid=1

bortu2

Asistan
Reaksiyon puanı
7
aynı xp nin modifiye olmus halimi bu inş içinde guzel şeyler vardır ve tek linktir :D teşekkürler.

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Bütün linux dağıtımlarını kendi anasayfalarından tek link üzerinden indirebilirsiniz.
Ubuntu'nun modifiye olmuş hali.
313 Linux dağıtımından sadece biri

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
bu ultimate iyi güzelde kardesim amarokun 1.4 dünü veriyor :) kaldirmaya calistigimda da sistem cöküyordu ,2.6 sinda da kde ye bir türkü gecis yapamadim ,yani ben sevmedim diyebilirim cok gereksiz sey var

thedeli

Asistan
Reaksiyon puanı
8
evet, az önce denedim. tamam bir ton program var ama 890 kg'ı benim işime yaramaz :) aMsn, Pidgin, Empathy falan derken kafam karıştı :) Normal ubuntu'ya döndüm :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Tam istediğim gibi bir dağıtım. Bir programı kullanmasam da sistemimde tutarım ben. Acayip bir huydur. :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Yok ya. Benim ikinci göz ağrısıdır OpenSuSE. Bir gün varsayılan olarak GNOME'a dönerse YaST'a rağmen kullanmayanı .... :D

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
biri beni mi çağırdı
efenim :D

Ekleme:
Faruk benle alakası yok, benden önce de öyleymiş :D

Ekleme 2:
Ceku DVD'den yükleme yaparken yast kategorisindeki paketlere sağ tıklayıp hiçbirini seçme dersen yüklememiş olur
ayrıca dvd'den yükleme yaparken kde,gnome,xfce masaüstü seçimi yapabilirsin

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
biri beni mi çağırdı
efenim :D

Ekleme:
Faruk benle alakası yok, benden önce de öyleymiş :D

Ekleme 2:
Ceku DVD'den yükleme yaparken yast kategorisindeki paketlere sağ tıklayıp hiçbirini seçme dersen yüklememiş olur
ayrıca dvd'den yükleme yaparken kde,gnome,xfce masaüstü seçimi yapabilirsin

Demek istediğim o değil ya. Ben ne istiyorum, biliyor musun? Böyle Ubuntu gibi GNOME'u varsayılan masaüstü ortamı yapacak OpenSuSE. :D Şöyle bi' kurduğunda karşıma Applications, Places, System menüleri gelecek. O güzelim panel üstte olacak!! (Çok önemli bu.) Sonracığıma ben sistemimi istersem özelleştirip KDE'den 10 kat güzel yapabileceğim. :wub:

serkans1

Asistan
Reaksiyon puanı
13
10 dakika önce ultimate edition 2.7 (64 bit) kurdum, ne kadar çok program kurulu geldi :)

görsel olarakta ilk etapta epey hoş, modifiye edilmiş ubuntu, 10 dakikadır kurcalıyorum, bir sorun çıkarmadı daha özelleştirmelerimi tamamlamadım ama, bir ekran görüntüsü ekleyeyim :)

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
10 dakika önce ultimate edition 2.7 (64 bit) kurdum, ne kadar çok program kurulu geldi :)

görsel olarakta ilk etapta epey hoş, modifiye edilmiş ubuntu, 10 dakikadır kurcalıyorum, bir sorun çıkarmadı daha özelleştirmelerimi tamamlamadım ama, bir ekran görüntüsü ekleyeyim :)
Ekran kartı sürücüsü yüklü değil galiba, pikseller çok belirgin..

serkans1

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Ekran kartı sürücüsü yüklü değil galiba, pikseller çok belirgin..

kontrol ettim, tüm sürücüler yüklü.

benim masaüstü lg 106 plazmaya bağlı, piksellerin belirgin olması buna bağlı olabilir mi?

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
pixel olayi beryl ile daha iyi idi compiz biraz da köseli