Linux Turk Heavy KDE GELİYOR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nicobellic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Linux Turk Heavy
Gereksinimler:
1024 MB Ram
4 Gb Boş Alan

Özellikler:
KDE 4 Masaüstü Ortamı
Ofis Programı
Müzik Ve Video Oynatıcı Programlar

Linux Turk Heavy Resimler Ve Link En Geç 1 Saatte Sitede Yayınlanacaktır...

Oyunlar Ve Güncellemeler Ve Yeni Sürüm İçin Yeni Site Açacağım Fakat Siteyi Ben Değil Site İşinden anlayan Bir Gönüllüye Yaptırmak İstiyorum....
---------- saat 19:25 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:23 eklenmişti ----------

Kısaca PARDUS' Den Pek Bir Farkı Yok Aynı Masaüstü Ortamı

---------- saat 19:27 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:25 eklenmişti ----------

Bu Arada Demeyi Unuttum Dağıtım SuSe Tabanlıdır....

Bir Aksilik olmazsa Sistemin Boyutu 454 MB

İlk Resimimiz
0um5hloyr9zt4rwv87xm.png

nicobellic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lisansa Gerek Varmı Yaw ? :d

---------- saat 19:29 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:29 eklenmişti ----------

Oyunlar Ve Güncellemeler Ve Yeni Sürüm İçin Yeni Site Açacağım Fakat Siteyi Ben Değil Site İşinden anlayan Bir Gönüllüye Yaptırmak İstiyorum....

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Bunu ancak aşırı faşist Türk insanı kullanır. Böyle tanıtım mı olur? Dalga mı geçiyorsun bizimle?

nicobellic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Site Yapabilecek Bir Gönüllü Varmı Acaba ?

---------- saat 19:31 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:30 eklenmişti ----------

Nasıl Bir Tanıtım Bekliyorduk ? Bu Arada Benim Yaptığım Şeyler Burda Neden Çok Soruşturuluyor ?

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
var ama boş işler için gönüllü çıkarmı bilmem :)

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Bu konuyu kilitleyin..

Ve sende sadece bir başlık aç her şeyi orda paylaş nedir bu kardeşim?

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
bu konuda da yayınlamassa resmi ve linki banlayın bu adamı günde 50 tane konu açıyor linux turk heavy diye..
bi tane açıyor nasıl yapacam diyor sonra bitane açıyor yaptım diyor sonra tekrar açıyor nasıl yapacam diyor :D bugünde link koydu yaptım diye sonra sildi :lol:

nicobellic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
allah kahretmesin gene suse başlat menüsünde offff

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
gennççler :D nedir bu direk birşey yapacam tutkusu
başka forumlarda biri girer fpscreator gibi dandik oyun motorlarıyla kendine crysis gibi oyunlar yapacağını sanar
burda da birileri girer kendi sistemini yapmaya çalışır hazır araçlarla...

ilk önce 1-2 yıl uğraşın işin özünü kodlarını ince tüyolarını vs öğrenin
kek yapmayı bilmeden önüne kabartma tozu yumurta un fln alıp kek yapmaya çalışmak gibi birşey bu :D

sarsıntı

Doçent
Reaksiyon puanı
3
nicobellic uçuşan üyelerin arasına katılacaksın bu gidişle. Yaptığın bir modifiyedir bu arada.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
gennççler :D nedir bu direk birşey yapacam tutkusu
başka forumlarda biri girer fpscreator gibi dandik oyun motorlarıyla kendine crysis gibi oyunlar yapacağını sanar
burda da birileri girer kendi sistemini yapmaya çalışır hazır araçlarla...

ilk önce 1-2 yıl uğraşın işin özünü kodlarını ince tüyolarını vs öğrenin
kek yapmayı bilmeden önüne kabartma tozu yumurta un fln alıp kek yapmaya çalışmak gibi birşey bu :D

nicobellic uçuşan üyelerin arasına katılacaksın bu gidişle. Yaptığın bir modifiyedir bu arada.
Bırakın gülelim :D

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
nicobellic, milletin zamanını çalma. Suse studio ile yapılan modifiyeden ne sana ne kullanana hayır gelmez. Otur önce Linux kullanmayı öğren, tabi hevesin varsa.

zert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu konuda da yayınlamassa resmi ve linki banlayın bu adamı günde 50 tane konu açıyor linux turk heavy diye..
bi tane açıyor nasıl yapacam diyor sonra bitane açıyor yaptım diyor sonra tekrar açıyor nasıl yapacam diyor :D bugünde link koydu yaptım diye sonra sildi :lol:

Aynen katiliyorum.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Açıkça konuşun küfür olmadığı sürece "mal" kelimesi ile kabalığın ne alakası var ? :D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Açıkça konuşun küfür olmadığı sürece "mal" kelimesi ile kabalığın ne alakası var ? :D

Kabalık demeyelim de hakaret diyelim, ama sende illa ben sildikçe belirtmek için elinden geleni yapıyorsun be ALMİ, neyse konuyu dağıtmayalım diyeceğim, konu zaten dağınık, konuyu kitlesem, arkadaşın hevesi kırılsın istemiyorum. Ancak aynı konudan tekrar tekrar açmamasını yoksa kitlemek zorunda kalacağımı belirtmek zorundayım...

nicobellic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TAM 1 SENEDİR LİNUXLA uğraşıyordum 3 hafta önce Win7 Geçiş Yaptım

aperon

Doçent
Reaksiyon puanı
11
başlığı açan genç arkadaş...
össya çelış konuyla ilgili bi bölüm kazan...memleketin senin gb linux takıntılı yazılımcılara ihtiyacı var,windowscular toplanıp seni yollamadı buraya dimi:)şaka bi yanada bu iş böle olmaz...yaptığında bi linux dağılımı değil...onu gectim kurulu linuxda iconlar nerde gb temel bilgilerle başla...kde sitesinden binaryler nasıl indirilir bul,binary nedir,ne işe yarar,kde hangi dille yazılmış,linuxta efektif yazılım dilleri ne öğren,bu dillerden1ini öğren,işletim sistemleriyle ilgili inceleme-gereken özelliklerle ilgili bir kaç kitap oku vs ...

sonra gel foruma şu paketleri içeren şu şu özelliklerde söyle bi dağıtım,hedef kitlemiz şu,masaüstümüz bu,lisansımız şöyle olacak,bu bu bu özelliklerde bir linux mu neyse ondan yapacam,bana ekibime katılacak
1 adet grafikleri tasarlayacak eleman,1adet kernelle akrabağ olacak eleman,ben kdeyi şey edecem,1adet Türkçe çeviri elemanı,2adet paket yönetici,paketleyici vs vs vs 1 adette siteyi hazırlayacak eleman gerek de ondan sona konusalım...

studionun içindeki grafikler haric grafik bile upload etmiyorsun yaw...
al sana yol gösterdik...bu yolda yürümeyeceksen Pardustan ii olacak vs diyorsun valla git pardus forumlarına adam ayart:)

zert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Genclerin onunu acmak lazim :D, bugun suse studio ile baslar yarin arch kurar, ertesi gun gento derken lfs, birde bakmissiniz distrowatch'da en populer dagitimi gelistirmis :D

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Genclerin onunu acmak lazim :D, bugun suse studio ile baslar yarin arch kurar, ertesi gun gento derken lfs, birde bakmissiniz distrowatch'da en populer dagitimi gelistirmis :D
Olur mu olur! :blink: Heheheheheh :tt2::tt2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...