Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vmware kullanıyorum sanal işletim sistemi. vmdk dosyası virtualbox'ta açılmıyor yani onu nasıl yapacağım hakkında bilgi verir misin? Ayrıca dual bot yapmak istiyordum usb aracılığıyla ancak graphical install dediğimde dil bölge falan seçtikten sonra Cd rom hatası veriyor bu konuda bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?
Pc yi açık bırakıp gezdim dolaştım eve geldiğimde hala aynıydı yani ne kadar beklersem bekleyeyim aynı kalıyor. Bunun dışında WiFi adaptörü taktım birşeyler değişti ekranda burada kalmadı ama ilerlediği yerde durdu yani hiçbir şekilde açılmıyor makine.
Virtualboxta yeni sanal makine oluşturdum 2gb Ram ile kurdum sonradan rami 4 e çıkardım makinede bu hatanın aynısını aldım.. Ve bu sorunla ilk karşılaşmadan önce sanal makinenin ram miktarını yükselttim:/
O makinayı kurtarmak istiyorum, kurtarma modunda açmayı denedim ancak sonuç aynı oldu hiçbir şekilde makine açılmadı farklı bir makine kurdum herhangi bir sorun olmadı ancak o makineninde kurduktan sonra ayarlarıyla oynayarak ram miktarını yükseltince aynı hatayı aldım. İlk sorunla karşılaşmadan öncede bunu yapmıştım sorunun ayarlarıyla oynadığım için olduğunu düşünüyorum bunun dışında ne denediysem olmadı yabancı kaynaklarda araştırma falan yaptım ama bunun çözümünü bulamadım yani sonuç olarak eğer makine ayarlarıyla oynadığım için hata veriyorsa bir çözüm yolu bilen var mı?