Uygun simge teması bulduğum zaman bırakacağım simgeleri kullanmayı. Onun dışında tema olarak MacOS panel olarak Adapta kullanıyorum.siz baya mac os kullanıyorsunuz ?
mac os panel nasıl yaptınız ben o kadar tema indirdim ama temelar kısmında panel bölümünde gözükmedi yardımcı olursanız sevinirimUygun simge teması bulduğum zaman bırakacağım simgeleri kullanmayı. Onun dışında tema olarak MacOS panel olarak Adapta kullanıyorum.
Panel MacOS değil MacOS panel buldum fakat Adapta panel olarak en iyisi. Onun dışında temayı soruyorsanız McOS-Mint-Cinnamon-Editionmac os panel nasıl yaptınız ben o kadar tema indirdim ama temelar kısmında panel bölümünde gözükmedi yardımcı olursanız sevinirim![]()
temayı indirdim ama paneli değiştiremedimtemayı soruyorsanız McOS-Mint-Cinnamon-Edition
bana atabilirmisiniz?MacOS panel buldum
Panel olarak Adapta öneririm ama buyurun bahsettiğim panel bu videoda var:temayı indirdim ama paneli değiştiremedim
Sorsunsuz tema bulamadım. Hepsinde sevmediğim bir şey oluyor.Tek bildiğim çözüm yolu tema değiştirmek. Numix Semi-transparent temasına bakabilirsiniz.
bi dakika şu an windowstayım bi şekilde onun saydamlaşmasını biliyorum bekleyin hemen linuxa geçiyorumSorsunsuz tema bulamadım. Hepsinde sevmediğim bir şey oluyor.
Hocam teşekkürler fakat sorun uygulama açıkken saydam olmamasıydı onu da videodaki MacOS temasını tekrar yükleyerek yaptım. Yine de teşekkür ederim.bi dakika şu an windowstayım bi şekilde onun saydamlaşmasını biliyorum bekleyin hemen linuxa geçiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 150409
ayarlardan eklentilere giriyoruz
eğer indirilmemişse indiriyoruz saydam panelleri Ekli dosyayı görüntüle 150410
ondan sonra ekteki fotodakini yapıyoruz
@Castaft,
Mesaj otomatik birleştirildi:
buradan saydamlık derecesini ayarlayabilkirsiniz![]()
ricaYine de teşekkür ederim.