Linux masaüstü video alma.

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Ya bnm Oyun oynadıgım Okey programı var.En çokta onu çalıştırmadıgı ıcın canımı sıkıyor :D

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Yokmu çalıştırmanın bır yolu.

Sorun java ile ilgili. synaptic programından sun javayı arat ve kaldır. Eğer sistem otomatik olarak open java kuracağım onaylıyor musunu demezse, arama kısmına open java yazarak arat ve kur sonra hakkarime gir.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Wine ile kurulmuyor. Bağımlılıklarını bulmak gerekir.
Okey sadece bize özgü bir oyun mu merak ettim :D

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Sorun java ile ilgili. synaptic programından sun javayı arat ve kaldır. Eğer sistem otomatik olarak open java kuracağım onaylıyor musunu demezse, arama kısmına open java yazarak arat ve kur sonra hakkarime gir.

Tam olarak anlamadım.Ana synaptic programına sun java yazdım gelen sonuclarda kurulu degıl sun java.Open java yazdım hıcbırsey cıkmadı.Java yazdım kurulu olan bir java programı var.ayrıntılar kısmaa baktım OpenJDK Java runtime, using Hotspot JIT bu yazıyor.

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Hımm, hakkarim istemci programı exe'miş. Ben onu tarayıcı tabanlı java uygulaması (mynet benzeri) diye aklımda kalmış. Bu uygulamayı indirip denedim fakat wine programı dosyaya çalıştırma izni vermeme rağmen çalışmadı, yani uyumsuz. Ama mynetteki okey java uygulamasını çalıştırabiliyor olman lazım. Yani yapacak birşey yok senin anlayacağın. İstiyorsan bir de Linux mint ve Ubuntu Linux forumlarına sor.