Malmedy
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,059
Hiçbir şey gözükmüyor. Tekrar boot edip fotoğrafını çekebilir misiniz?Ekli dosyayı görüntüle 93475 Böyle bir hata alıyorum.Çözümü nedir?(USB de sorun yok+DD modunda da normal moddada yazdırmayı denedim.)Baştan sona ubuntu,elementary os ve peppermint os kurmayı denedim hepsinde aynı hatayı verdi.
İSO dosyasını balenaetcher ile yazın sorun çözülür.Ekli dosyayı görüntüle 93475 Böyle bir hata alıyorum.Çözümü nedir?(USB de sorun yok+DD modunda da normal moddada yazdırmayı denedim.)Baştan sona ubuntu,elementary os ve peppermint os kurmayı denedim hepsinde aynı hatayı verdi.
OlmadıTüm USB bağlantıları çıkarıp bilgisayarı kapat. Bilgisayarın fişini çek veya güç kablosunu. Laptop ise bataryayı çıkar. 2 dakika bekle ve güç, USB bağlantılarını tekrar takıp bilgisayarı başlat.
PC özellikleri nedir?Olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
-74 veya -71 hatasıda geldi
N yapacağım?
Olmadı
-74 veya -71 hatasıda geldi
Kuruluma başlayınca mı sorun yaşıyorsun yoksa live olarakta açılmıyor mu?
PowerISO ile DeneyinKuruluma başlayınca mı sorun yaşıyorsun yoksa live olarakta açılmıyor mu?
AMD FX 6300 six-processor 3.50GHzPC özellikleri nedir?
SHA256 ve SHA1İndirdiğin iso dosyalarının doğruluk kontrolü yaptın mı yani md5 yani
Pardon öyle derken kuruluma başlamıyor.Install ubuntu diyince Ubuntu yazısı ve noktalar geliyor.Bekleyince o hatayı veriyorPowerISO ile Deneyin
Nasıl yapılıyor?(ORj.Siteden indirdim)İndirdiğin iso dosyalarının doğruluk kontrolü yaptın mı yani md5 yani
UEFI mi Legacy mi boot ediyorsunuz?Pardon öyle derken kuruluma başlamıyor.Install ubuntu diyince Ubuntu yazısı ve noktalar geliyor.Bekleyince o hatayı veriyor
Nasıl yapılıyor?(ORj.Siteden indirdim)
PowerISOPardon öyle derken kuruluma başlamıyor.Install ubuntu diyince Ubuntu yazısı ve noktalar geliyor.Bekleyince o hatayı veriyor
USB flash belleğinin boyutu nedir peki? Boş olan ve toplam boyutu neden bu kadar az?Ekli dosyayı görüntüle 93480
Bu normal mi?
32GB flash tamamı boşUSB flash belleğinin boyutu nedir peki? Boş olan ve toplam boyutu neden bu kadar az?
ISO olmalı Ubuntu için.Ben sabah bir bilgisayara normal rufus ile kurdum.Hiç bir sorun çıkarmadı
32GB flash tamamı boş
DD yazdırdığım için galiba
Normal yazmayı deneyin.Ben sabah bir bilgisayara normal rufus ile kurdum.Hiç bir sorun çıkarmadı
32GB flash tamamı boş
Zaten ISO yu yazdırıyorumISO olmalı Ubuntu için.
ISO modunda demek istedim benim hatam.Zaten ISO yu yazdırıyorum
Normal rufus la başka bilgisayarda denedim oldu,Bunda olmadı
Hımm peki ama RUFUS varsayılan olarak ISO mode seçip yazdırın diyor, eğer sorun yaşanırsa DD mode'unu kullanın diyor.Ben sabah bir bilgisayara normal rufus ile kurdum.Hiç bir sorun çıkarmadı
32GB flash tamamı boş