Linux kullanmak istiyorum ama...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Krazky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Sözlerimi çarpıtma konu kimin ne kullandığı değildi sadece fanlık dedik... İki tarafında birbirine göre üstünlüğü ve zayıflıkları vardır kim ne işine gelirse onu kullanır ;)

Neyse konuyu gereksiz uzatıyoruz.

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Linux Mint' bir yükseliş içinde. Daha da yükselecektir. Ubuntunun hatalarında ısrarcı olması bir çok kullanıcıyı Mint'e yönlendirdi. Bu yönlenme uzun vadede dahada artacaktır. Bunun anlamı şu Linux Mint'e olan destek artacak.

BlackSwords

Asistan
Reaksiyon puanı
0
catia , solidworks gibi programları çalıştırabilirmiyim linux dağıtımlarında?

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
catia , solidworks gibi programları çalıştırabilirmiyim linux dağıtımlarında?

Wine ile şansını deneyebilirsin. Ama en sağlamı bir Linux Mint kurduktan sonra virtualbox isimli yazılımı kurup içine herhangi bir windows kurarak Linux öğrenmeye başlayabilirsin. Zaman içinde Linux'ta bulunan benzeri programları kullanmaya çalışarak tamamen Linux'a geçersin olur biter. :) Bizde aklımızın erdiğince sana yardım ederiz olmaz mı? :)

Wine sitesindeki solidworks için çıkan sonuçlar bana olumsuz geldi.

7chn.png

BlackSwords

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Wine sitesindeki solidworks için çıkan sonuçlar bana olumsuz geldi.

bilgilendirdiğin için teşekkür ederim ,açıkcası laptopumu linux için ayırmak çok istiyorum ama bu gibi sorunlardan dolayıda tekrardan windowsa dönmekten korkuyorum .... bu sonuçlara nerden bakabilirim , linuxta kullanabileceğim programlar ve bu programlar hakkında bilgiye nerden ulaşabilirim ?

---------- Post added at 05:36 ---------- Previous post was at 04:58 ----------

buldum tamam :D

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
siz kendinizden vaz geçmişsiniz. ubuntunun kullanılmayacak bir tarafı yok. her yeni çıkan sürümü kullanmak konusunda acele ediyorsunuz. ubuntu bir sürüm çıkardığında en az 2 ay kurmayın. 2 ay sonra kurun.

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Birkaç gün önce yeni bir dizüstü bilgisayar aldım. Alır almaz hemen Windows'u silip Ubuntu 11.10 yükledim... Şu an sorunsuz kullanıyorum. Ubuntu'yu her geçen gün daha çok seviyorum...

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Birkaç gün önce yeni bir dizüstü bilgisayar aldım. Alır almaz hemen Windows'u silip Ubuntu 11.10 yükledim... Şu an sorunsuz kullanıyorum. Ubuntu'yu her geçen gün daha çok seviyorum...
Tüm LİNUXlar candır sevilmez mi hiç :)