Linux Kredi Kartı

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
cardimagelowres1.png

Linux’a bağlılıklarını ifade etmek ve Linux Vakfı’na katkılarını sunmak isteyenler için bir yenilik daha geliyor. Cebinde Tux taşımak isteyenler, artık Linux kredi kartına sahip olabilecek. Kart ile çeşitli avantajlar elde etmek de mümkün. Uçak bileti, bonus para, 24 saat yol yardımı bunlardan sadece bir kaçı.
Kart ilk etapta A.B.D vatandaşları için kullanıma sunulacak. Önümüzdeki aylarda uygulama, daha fazla ülkede kullanılmaya başlayacak.
Kar amacı gütmeyen Linux Vakfı, elde edilen fonu Linux çekirdeğinin geliştirilmesi ve çeşitli organizasyonların yapılmasında kullanacak.

http://www.habertux.com/haberler/topluluk/linux-kredi-karti/

realmanager: Hatırlarsanız bu kartı sdn cafede duyurmuştuk :)

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Bana bu kartıda vermezler :D Bana kart vermek isteyen FinansBank bile ilk başta bir arama hal hatır sormalar... İşte beyefendi nasılsınız demeler... Defalarca arayıp kart verelim müşterimiz olun... Ne bilim iş adamı gibi değer görmeye başladım, hatta öyle bile sandım. Ama gerekli bilgiyi verdikten sonra bir daha aramadılar :D

Linux kartınıda vermezler bana :D

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
özgürlük dediğiniz şey kapitalizme yenik düştü stallman hoca efendinin bir açıklaması olacaktır bu konuda

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
403
kredi kartı kullanmamaya çalışın derim ben.

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
işte fanatikler böyle sömürülüyor ulen kredi kartını kullanacağina git vakıfa yılda 20 dolar bağış yap

MaviAteş

Doçent
Reaksiyon puanı
24
işte fanatikler böyle sömürülüyor ulen kredi kartını kullanacağina git vakıfa yılda 20 dolar bağış yap

1) Yapmadığımızı nereden biliyorsun.
2) Günlük sıradan alışverişlerimizde de bu vakfa katkıda bulunarak daha fazla katkı sağlamak istemez miyiz?

Bu kart Türkiye'ye gelene kadar, üstüne istediğimiz resmi koyabildiğimiz bir kredi kartı vardı, onu kullansam bari. Şimdiye kadar, neden aklıma gelmedi ki?

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
1) Yapmadığımızı nereden biliyorsun.
2) Günlük sıradan alışverişlerimizde de bu vakfa katkıda bulunarak daha fazla katkı sağlamak istemez miyiz?

Bu kart Türkiye'ye gelene kadar, üstüne istediğimiz resmi koyabildiğimiz bir kredi kartı vardı, onu kullansam bari. Şimdiye kadar, neden aklıma gelmedi ki?

+1.............

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
403
kullanmayın demedim ki ben de aktif oalrak 3 kart kullanıyorum sadece kullanmamaya çalışmak en iyisi, o kartlarını kullandığınız bankalar çalışanlarını nasıl sömürüyor ah bir bilseniz....

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
ben kullanmam :angry:

şeytan dürtüyor :biggrin: