Hangisini önce yüklediğine bağlı. Gruba ekleme yöntemi var bu arada sudo pacman grub update mi öyle bir şeydi sanırım. Problem değil ki gözükmemesi F9'a bas açılışta oradan başlatabilirsin.Dual Olarak Endeavour Os kurdum ancak Grupta Windows Gözükmüyor nasıl düzeltebilirim
sudo pacman grup update falan denedim hatta baya uğraştım ancak nasip değilmiş diyelim yine de teşekkürlerHangisini önce yüklediğine bağlı. Gruba ekleme yöntemi var bu arada sudo pacman grub update mi öyle bir şeydi sanırım. Problem değil ki gözükmemesi F9'a bas açılışta oradan başlatabilirsin.
Gerçek Yerli ve Milli Linux Ben de kurdum ama bazı sıkıntılar yaşadım o yüzden şu an kullanamıyorum. Aslında devlet destek verse ve üzerine düşülse dehşet bir sistem haline gelir. PiSi paket yönetimi de çok kolay. Solus şu an PiSi'ninkini kullanıyor adamlar bizden aldılar ve geliştirdiler sistem yaptılar.
Sonuçta sıfırdan yapılan bir sistem değil çok da abartmamak lazım. Keşke oyun üreticileri hepsi linux için çabalasa da bizde Windows dan kurtulsak.Gerçek Yerli ve Milli Linux Ben de kurdum ama bazı sıkıntılar yaşadım o yüzden şu an kullanamıyorum. Aslında devlet destek verse ve üzerine düşülse dehşet bir sistem haline gelir. PiSi paket yönetimi de çok kolay. Solus şu an PiSi'ninkini kullanıyor adamlar bizden aldılar ve geliştirdiler sistem yaptılar.
Burası çok konuşmanın yeri değil bu konuyu şimdi moderatörler uyaracak ama bu bahsettiğin konunun bahanesini çok fazla dağıtım var nasıl uyarlayalım diyorlar ama bence ana mesele kullanıcı sayısı. Linux kullanan insan arttıkça firmalar mecburen para kazanmak için yapacaklar başka seçenekleri var mı? Üstelik Linux için oyun yapmak Windowsa göre daha basit.Sonuçta sıfırdan yapılan bir sistem değil çok da abartmamak lazım. Keşke oyun üreticileri hepsi linux için çabalasa da bizde Windows dan kurtulsak.
Harika olurdu. ?Burası çok konuşmanın yeri değil bu konuyu şimdi moderatörler uyaracak ama bu bahsettiğin konunun bahanesini çok fazla dağıtım var nasıl uyarlayalım diyorlar ama bence ana mesele kullanıcı sayısı. Linux kullanan insan arttıkça firmalar mecburen para kazanmak için yapacaklar başka seçenekleri var mı? Üstelik Linux için oyun yapmak Windowsa göre daha basit.
os prober kurman gerek.Dual Olarak Endeavour Os kurdum ancak Grupta Windows Gözükmüyor nasıl düzeltebilirim
Benim rehberi kullanarak custom kernel derlesene sisteme. Kernelin oldukça eski. (Debian 10 stable'deki stock kernel)
Hocam son zamanlarda fazla linuxa vakit ayıramıyorum ayırdığım zaman sizin rehberle birlike yaparım inşAllah teşekkürlerBenim rehberi kullanarak custom kernel derlesene sisteme. Kernelin oldukça eski. (Debian 10 stable'deki stock kernel)