- Reaksiyon puanı
- 3,096
Ben biraz işletim sistemlerinde cahilim.Bu masaüstü simgeleri olsun.Takvim olsun.Hepsinin kendinize göre mi düzenleyebiliyorsunuz.
Kafana göre istediğin şekilde düzenleyebilirsiniz. Gördüğün her şeyi değiştirmek istiyorsan KDE masaüstü ortamına bak derim. Sade bir şeyler olsun dersen Cinnamon ve GNOME iyidir.Ben biraz işletim sistemlerinde cahilim.Bu masaüstü simgeleri olsun.Takvim olsun.Hepsinin kendinize göre mi düzenleyebiliyorsunuz.
Size baktık +Kafana göre istediğin şekilde düzenleyebilirsiniz. Gördüğün her şeyi değiştirmek istiyorsan KDE masaüstü ortamına bak derim. Sade bir şeyler olsun dersen Cinnamon ve GNOME iyidir.
Hocam size bir soru soracağım Chromium virüs mü değilmi kimi virüs diyor kimi açık kayak kodlu bir tarayıcı diyor
Chromium, Google Chrome adlı tarayıcının açık kaynak kodlu versiyonudur. Windows'da genellikle açık kaynaklı olduğu için Chromium adı altında chrome'a benzeyen virüsler oluyor.Hocam size bir soru soracağım Chromium virüs mü değilmi kimi virüs diyor kimi açık kayak kodlu bir tarayıcı diyor
Chromium virüs değildir, bu yazıyı Chromium'dan yazıyorum hatta. Chromium açık kaynak kodlu ve GPL lisanslı bir özgür yazılım dediğimiz bir tarayıcıdır.Hocam size bir soru soracağım Chromium virüs mü değilmi kimi virüs diyor kimi açık kayak kodlu bir tarayıcı diyor
En güncel Chromium sürümünü indir (64-bit ve 32-bit) buradan indirdim sorun olurmuChromium, Google Chrome adlı tarayıcının açık kaynak kodlu versiyonudur. Windows'da genellikle açık kaynaklı olduğu için Chromium adı altında chrome'a benzeyen virüsler oluyor.
Aslında kendi sitesinden doğru bir şekilde indirirseniz virüs vs olmaz. Chromium bir virüs değildir.
Chromium, Google Chrome'un açık kaynaklı versiyonudur. Açık kaynaklı olduğu için Opera gibi çeşitli browser'lar Chromium kullanılarak yapılır.
En güncel Chromium sürümünü indir (64-bit ve 32-bit) şu siteden indirdim sorun olurmuChromium virüs değildir, bu yazıyı Chromium'dan yazıyorum hatta. Chromium açık kaynak kodlu ve GPL lisanslı bir özgür yazılım dediğimiz bir tarayıcıdır.
Linux mint ve ubuntu tavisye ederimPardus kullanıyorum. Memnun değilim?. Pardus'u Bilgisayardan sileceğim. İnterneti sıkıntı.
Olmaz. Orası orijinal sitesi.En güncel Chromium sürümünü indir (64-bit ve 32-bit) buradan indirdim sorun olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:
En güncel Chromium sürümünü indir (64-bit ve 32-bit) şu siteden indirdim sorun olurmu
sudo apt-get install chromium-browser
Yanlış bilgi verme. En ağır Lİnux distrosu bile Windows'dan az ram yiyor.@slui.exe, Ubuntu, Windows'tan fazla RAM yiyor. Linux Mint de aynı şekilde.
Nadirde olsa bazı dağıtımlarda Chromium depoda bulunmadığından dolayı SNAP ile kurulumunun yapılması daha sağlıklı oluyor.Olmaz. Orası orijinal sitesi.
Eğer Linux için indirecekseniz;
Bash:sudo apt-get install chromium-browser
sudo apt install snapd
sudo snap install chromium
3 tane sürümü var hocam öldürdünüz koca dağıtımı.Linux Mint de aynı şekilde.
Alternatif bir evrende belki ama bu söylediğin şu anda yok baştan söyleyeyim.@slui.exe, Ubuntu, Windows'tan fazla RAM yiyor. Linux Mint de aynı şekilde.
bir dünya linux dağatımı var saysan bitmez@slui.exe, Ubuntu, Windows'tan fazla RAM yiyor. Linux Mint de aynı şekilde.
Windows Gnome'dan daha mı fazla harcıyormuş.Alternatif bir evrende belki ama bu söylediğin şu anda yok baştan söyleyeyim.
İkisininde boşta kullanım değerlerine bakarsan GNOME'da boşta 1-2 GB arası RAM tüketimini, Windows 10'da ise 4 GB arası RAM tüketimini görmek mümkün. Hangi taraftan kıyasladığımızı söylersek daha mantıklı bir kıyas olur.Windows Gnome'dan daha mı fazla harcıyormuş.
2. kez düşününce, tonla arkaplan uygulamaları ile bu mümkün.
Yalnız benim bilgisayarımda Windows 10 yüklüydü 64 bit 4GB ram var 2GB harcıyorduWindows 10'da ise 4 GB arası RAM tüketimini görmek mümkün.
Sistemden sisteme göre değişiyor, genel olarak 4 GB arası bir RAM tüketimi var demek istiyorum.Yalnız benim bilgisayarımda Windows 10 yüklüydü 64 bit 4GB ram var 2GB harcıyordu
Eğer 2GB ram varsa Hiç Linux Bilmiyorsan Windows 7 32 bit Biraz olsun Linux bilgisi varsa linux kullanması gerektiğini düşünüyorumSistemden sisteme göre değişiyor, genel olarak 4 GB arası bir RAM tüketimi var demek istiyorum.
Manjaro GNOME mu kursam ki? Bir yandan Ubuntu MATE kurasım var bir yandan Manjaro GNOME.Anlık Manjaro Xfce (Mint Xfce hoşuma gitmedi). Görünümü çok iyi yapmışlar, ana rengi yeşilden maviye çektim onun haricinde oynama yok.
Ekli dosyayı görüntüle 140693
Yazı tura atın. En etkili yöntem. Elinize bir 50 kuruş alın, düz bir zeminde rastgele fırlatın.Manjaro GNOME mu kursam ki? Bir yandan Ubuntu MATE kurasım var bir yandan Manjaro GNOME.