Dengesiz Kokarca
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 385
@46imt OpenSUSE ve Arcolinux KDE'de bir takım hatalara rastladım. 2 dağıtımda da olması şu demek bence benim bilgisayar için tasarlamamışlar KDE'yi.
LXDE. Ancak LXDE'ye ait hiçbir şey bulunmuyor. paneli xfce4-panel ile değiştirdim. Biraz da Conky.@GNU or NOT bu hangi masaüstü ortamı sanki LxQT gibi duruyor.
KDE harika duruyor. Pisi'ye GNOME arayüzü yüklenebiliyor mu denediniz mi?Pisi Linux KDE:
Ekli dosyayı görüntüle 137028
Aslında bende kde sevmiyorum ancak plank ve dockbarx uygulamaları depoda olmadığı için kullanamıyorum derlenmesi gerekiyor.KDE harika duruyor. Pisi'ye GNOME arayüzü yüklenebiliyor mu denediniz mi?
Arco Linux benim gördüğüm kadarıyla gayet güzel şu anlık. Deneyebilirsin.
Bugün veya yarın Elementary 6.0 incelemesi yapacağım burada paylaşacağım.
Ayrıca @Ram_kafasi'nın yorumuna bakarak ArcoLinux'a veya BlackArch'a adım atacağım.
Apt-getArco Linux benim gördüğüm kadarıyla gayet güzel şu anlık. Deneyebilirsin.
Deb dosyaları bir şekilde Arch'a da kuruluyor, sen merak etme.Apt-get
oha djaskcnasjn müq o zaman birdaha Debian bakmam arch kullanırım.Deb dosyaları bir şekilde Arch'a da kuruluyor, sen merak etme.
Kuracağım yakında, atarım buraya fotoğrafını daha sonra.Eren ? Sen jingOS veya BlissOS deneyebildinmi?
Chromium Edge'nin ikon dosyasını kurulu olduğu dizinden değiştir bence, oradaki DEV yazısı biraz kötü gözüküyor.Benimki de bu şekilde. Ubuntu-Gnome. Orchis gtk theme Orchis Gtk Theme Dark Compact teması.
Ekli dosyayı görüntüle 138228
Nerede o dizinler? Hem o kadar da kötü görünmüyor bence. Yoksa temaya yakışmadı mı?Chromium Edge'nin ikon dosyasını kurulu olduğu dizinden değiştir bence, oradaki DEV yazısı biraz kötü gözüküyor.
Sanırım ya /usr/ yada /opt/ dizininde bir yerde olacaktı, temaya uyuyor ama DEV yazısı biraz tuhaf duruyor.Nerede o dizinler? Hem o kadar da kötü görünmüyor bence. Yoksa temaya yakışmadı mı?
Chromium Edge'nin GNU/Linux dağıtımlarına desteği var ama sadece DEV sürümünü kullanabiliyorsun, çok bir farkı yok aslında.Microsoft Edge?
Download Microsoft Edge Insider Channels Chromium'dan daha rahat çalışıyor diye kullanıyorum.Microsoft Edge?
Doğru aslında, tema ile çok sıkıntı da çıkartmıyor aslında.Uğraşmaya değecek bir şey gibi görünmüyor hocam.
Ne olduki?maalesef şu anda atamıyorum Ubuntu masaüstü planımı.
Aşık oldum galiba.Ekli dosyayı görüntüle 138530
Manjora Xfce Plank dock ile. (Sanal makine)