- Reaksiyon puanı
- 4,911
Hack'mi yapıyon laaaa?
Hack'mi yapıyon laaaa?
Biraz daha uslubumuzu düzelterek yazabilirmiyiz? Cevap olarak hayır.Hack'mi yapıyon laaaa?
Ben onu takılma amaçlı yazmıştım.Biraz daha uslubumuzu düzelterek yazabilirmiyiz? Cevap olarak hayır.
Maks boyut 2 mb olmalı.Ben de resim atmak istiyorum ama "bazı sorunlarla karşılaştık" diye bir mesaj alıyorum acaba neden?
Wallpaper please
1,6 mb ama yine aynı hata mesajı var.
Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.
1,6 mb ama yine aynı hata mesajı var.
Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.
Hala aynı düzelmedi.Dosya adı çok uzunsa yapabiliyor sanırım.
Son zamanlarda gördüğüm en iyi masaüstü. Tabi sistemde iyi biz i3-6006U 4 GB ramla takılıyoruz.Tamam link atıyorum yapacak bir şey yok:
Bir Archer gelmiş sanki..Tamam link atıyorum yapacak bir şey yok:
Bence KDE temalara en iyi cevap veren masaüstü ortamı. Fakat şöyle bir xfce de deneyesim yok değil yani.Vallaha bende Mint'ime bir tema yüklemek istiyorum fakat kurulumunu fln bilmiyorum şöyle bildiğiniz asil bir tema var mı?
Maks boyut 2 mb olmalı.
Hızlıresim gibi ek servisleri kullanabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Wallpaper please
Hocam bi kere ben elementary os kurmuştum ve elementary app centerinde çok az ve eski sürüm uygulamalar çıkıyordu sonra bi baktım bir sürü türk o sorunu yaşıyor issue bile açmışlar Appcenter Applications do not appear · Issue #1163 · elementary/appcenter (github.com) sizde yaşadınızmı hiç öyle bi olay?
Bir ara öyle bir sıkıntı vardı güncelleme ile düzelttiler diye biliyorum.Hocam bi kere ben elementary os kurmuştum ve elementary app centerinde çok az ve eski sürüm uygulamalar çıkıyordu sonra bi baktım bir sürü türk o sorunu yaşıyor issue bile açmışlar Appcenter Applications do not appear · Issue #1163 · elementary/appcenter (github.com) sizde yaşadınızmı hiç öyle bi olay?
Yorum yazma yerinde emojilerin yanında (üste) resim işareti var ona bas görseli ya onun içine at yada oranın içine basıp resmi dosyalarının arasında seçnasıl resim ekliyoz neyse ben yapamıyom
teşekkürlerYorum yazma yerinde emojilerin yanında (üste) resim işareti var ona bas görseli ya onun içine at yada oranın içine basıp resmi dosyalarının arasında seç