- Reaksiyon puanı
- 1,710
Masaüstünde görmek isterim menüyü biraz daha şeffaf yapabiliyormuyuz
https://i.hizliresim.com/siL8g8.png
Böyle gözüküyor.
Masaüstünde görmek isterim menüyü biraz daha şeffaf yapabiliyormuyuz
Zaten kıskanasınız diye böyle şeker şeker yapıyoruz linux masaüstleriniSırf linux kullanmak için bir orta şeker Notebook alıcam. Baya kıskandım sizi.
Online dersler için Windows'a döndüm.
linux ta kendi masaüstünü yapabiliyo musunZaten kıskanasınız diye böyle şeker şeker yapıyoruz linux masaüstlerini
kendi masaüstü derken bizim yaptığımız masaüstü pencere ve masaüstü yöneticilerini görsel şekilde en güzel hale getirmek yoksa tek masaüstü yapmıyoruz tabiki o kadar program lama bilgim yok benim meselalinux ta kendi masaüstünü yapabiliyo musun
her şey yapılabilirlinux ta kendi masaüstünü yapabiliyo musun
adam şiir yazdı daher şey yapılabilir
bir beyaz kağıtla
uçak örneğin uçurtma mesela
altına konulabilir
bir ayağı ötekinden kısa olduğu için
sallanan bir masanın
veya şiir yazılabilir
süresi ötekilerden kısa
bir ömür üzerine.
bir beyaz kağıda
her şey yazılabilir
senin dışında
güzelliğine benzetme bulmak zor
sen iyisi mi sana benzemeye çalışan
her şeyden
bir gülden bir ilk bir sonbahardan sor
belki tabiattadır çaresi
senin bir çiçeğe bu kadar benzemenin
ve benim
bilinci nasırlı bir bahçıvan çaresizliğim
anlarım bitkiden filan
ama anlatamam
toprağın güneşle konuşmasını
sana çok benzeyen bir çiçek yoluyla
Yılmaz Erdoğan'ınadam şiir yazdı da
Vaay. Güzel gözüküyor.Bu da Ubuntu Kylin 20.04 LTS , özellikle windows görünümü arayanların seveceği bir dağıtım.
Ekli dosyayı görüntüle 94873
Şu arkaplanın rengi iğrenç bir görüntü yaratıyor. Mavi yapsaydınız daha iyi olurdu bence...
O duvarkağıdını kullanmamın sebebi MX Linux yazısı çoğu duvar kağıdında sağ altta orayı farklı bir amaçla kullandığım için ortada yazan bir duvarkağıdına ihtiyacım var en güzeli de buŞu arkaplanın rengi iğrenç bir görüntü yaratıyor. Mavi yapsaydınız daha iyi olurdu bence...
Bilgisayarım İkonu ismi Çince kalmış TiksindiriyorBu da Ubuntu Kylin 20.04 LTS , özellikle windows görünümü arayanların seveceği bir dağıtım.
Ekli dosyayı görüntüle 94873
Kubuntuyu önerir misin? Debian tabanlı mı ubuntu tabanlı mı?Ekli dosyayı görüntüle 96349
SS biraz aceleye geldi ama beklentimden çok daha iyi oldu. Pencere efektleri, blur, kilit ekranı hepsi yapılandırıldı. (kubuntu)
Kurulum yapmadan Live sürümü deneyip ekran görüntüsü paylaştım.Bilgisayarım İkonu ismi Çince kalmış Tiksindiriyor
KDE ile genelde manjaro tercih edilir. Eğer benim gibi manjaro antipatiniz yoksa manjaro tercih edin derim.Kubuntuyu önerir misin? Debian tabanlı mı ubuntu tabanlı mı?