beleşadam
Profesör
Manjaro XFCE kurmamak için kendimi zor tuttum vallaha MX Linux'ı bırakıp geçmeye cesaret edemiyorum
Windows Çöp!Görüntüler bana ait değil ama KDE'nin full blur temalarına bayılıyorum.
![]()
![]()
![]()
XFCE kullanıyorum.Dostum, arayüzünü beğendim. Hangi masaüstü ortamını kullanıyorsun?
valla benim de conky dibim düştü rica etsem link alabilirmiyim...
Conky dışarıdan yüklenmedi yalnız sistemin içerisinde vardı. Yükleyecekseniz buyrun:valla benim de conky dibim düştü rica etsem link alabilirmiyim...
MX-Linux/mx-conkyvalla benim de conky dibim düştü rica etsem link alabilirmiyim...
üstad sanırım conky debian tabanlı acaba arch tabanlı bir conky önerme şansınız var mı...
conky kullanıyorum basit bir programcık
üstad sanırım conky debian tabanlı acaba arch tabanlı bir conky önerme şansınız var mı...
| x86_64 | Community | conky-manager | 2.4-3 | GUI for managing Conky config files with options to browse and edit themes | 2018-11-13 |
sudo pacman -S conky-manager
geç bile kaldın senin yerinde win10 dan vazgeçemiyosam bile yanına dual boot olarak linux kurmuştum...insanın linux 'a dönesi geliyor böyle ss'ler görünce
Bu da benim w10
![]()
geç bile kaldın senin yerinde win10 dan vazgeçemiyosam bile yanına dual boot olarak linux kurmuştum...