for_window [class=".*"] border pixel 1@arsenik teşekkürler . birde pencere kenarlarını inciltmeyi biliyor musunuz?
---- Mesajlar birleştirildi ----
inceltmeyi*
Hocam openbox öğrenmek istiyorum sisze kde ye göre (de vs wm gibi oldu) avantaj ve desavantajları nedirBenim düldül
Hocam openbox öğrenmek istiyorum sisze kde ye göre (de vs wm gibi oldu) avantaj ve desavantajları nedir
teşekkürler @CoderxLiblah60@ Administraktör@ Kullanıdıgım ArcoLinux ıcersinde Icon Pack Kendiliğinden Mevcut Ek Bir Takım Kullanmadım ama Kendim Ufak Tefek Bar ayarları Yaptım Onlarda Icını Karıstırdıgınızda Ortaya Cıkan Seyler, Dock Sadece Bu Yok Icınde 15 den Fazla Dock var Secip Kullanma Sansınız da var Ikon Takımlarıda Baya Geniş Kasma vs Görmedim, Kısıye Donanıma Göre değişir Bunlar Tabiki..
Yanlış bilmiyorsam openbox, i3'e oranla yine daha fazla görselliğe hitap ediyor.KDE'ye göre son kullanıcı açısından bir avantajı bulunmuyor. Openbox'un avantajı hızlı olması, benim gibi görüntüye önem vermeyenlere hitap etmesi, istediğiniz gibi kişiselleştirme imkanı bulunması.
ikinici resim hoşuma gitti açıkası son resimdeki ikonlar biraz canlı renk içeriyor sol tarafdaki dik olanlar
Elementary OS. Güzel bir başlangıç.
Ekli dosyayı görüntüle 63614
Ekli dosyayı görüntüle 63617
Şahsen manjaro üzerinde 4.20 en son kerneli kullanıyorum ve sürücülerimle en iyi bu çalışıyor. Ubuntuda ve eos da bunu yükleyince sistem cozutuyor... Ukuu ile yüklemiştim bu arada ama linux frimware güncellenmiyor nedenseAslında ben bazı Linux dağıtımlarını 1-4 kez yükledim. Ama Debian Cinnamon benim için yeterli.
Linux kernel ise x86_64 Linux 4.15.0-36-generic. kernel.org sitesinden arşivlere bakarken benim bilgisayarımda bulunan Linux kernelin eski olduğunu anladım. Yakında Linux kernel 5.0 yayınlanacak. Umarım Linux kernel güncellemeleri gelir.
Murat abi duvar kağıdını paylaşabilir misin?