KNMX
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 3,747
Teşekkür ederim. Manjaroya geçicem.Güzel masaüstü
Hangi masaüstü ortamını kullanacaksın?Teşekkür ederim. Manjaroya geçicem.Güzel masaüstü
XFCE.Hangi masaüstü ortamını kullanacaksın?
Xfce sade ve performanslıdır bol şans şimdidenXFCE.Hangi masaüstü ortamını kullanacaksın?
Beğendiniz mi Manjaro XFCE'yi?
Beğendim. Gayet performanslı. Memnun kaldım. İnternette ubuntu kadar bir yavaşlama söz konusu değil.Beğendiniz mi Manjaro XFCE'yi?
İnternette yavaşlama var mı?
Manjaro deepin xfce ile mi geliyor kde ilemi geliyor
Deepin desktop ile geliyor.Manjaro deepin xfce ile mi geliyor kde ilemi geliyor
Hmm ben sanıyordum ki deepinin araçları ile geliyor...Deepin desktop ile geliyor.
Yok, Deepin kendisi bir masaüstü. Aynı zamanda bu masaüstünü sunan bir dağıtım da var. Kafa karıştırıcı biraz tabii.Hmm ben sanıyordum ki deepinin araçları ile geliyor...
Karıefendiye ne oldu?
Sanırım yenge eve dönmüş hocam.Yok, Deepin kendisi bir masaüstü. Aynı zamanda bu masaüstünü sunan bir dağıtım da var. Kafa karıştırıcı biraz tabii.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Karıefendiye ne oldu?
Harbiden ilginç. O zaman biz deepini linux minte bile kurabiliriz.Yok, Deepin kendisi bir masaüstü. Aynı zamanda bu masaüstünü sunan bir dağıtım da var. Kafa karıştırıcı biraz tabii.
Karıefendiye ne oldu?
Neden olmasın? Genelde Manjaro ile deniyorlar, linux mint bu konuda biraz kısıtlayıcı ama gözü karartırsan neden olmasın? Hatta Deepin deposu varsa bir iki paket seçerek rahat rahat kurarsın. Ancak Deepin (dağıtım olan) ile linux mint arasındaki teknik farklar çok ufak olduğu için gerek yok sanırım.Harbiden ilginç. O zaman biz deepini linux minte bile kurabiliriz.
Yok, Deepin kendisi bir masaüstü. Aynı zamanda bu masaüstünü sunan bir dağıtım da var. Kafa karıştırıcı biraz tabii.
Karıefendiye ne oldu?
Bu dağıtımın adı nedir?
Hocam siz sürekli farklı bir dağıtım mı kuruyorsunuz? Yoksa tema gibi bir değişim mi mevcut.