izzetpasa
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 105
12.1 Lite yükle, Xfce'li Bekliyoruz görüntülerini bak şu koca forumda beklediğim ilk ekran görüntüsü seninki olacak o biçim Sonunda masaüstün güzel bir şey olacak .DEkli dosyayı görüntüle 25375
ZorinOS yakında...
80 gb olana kurucam onu...GNOME kullanıyor Zorin OS Core. Biraz yavaş olabilir eski donanımda ama kullanılamaz derecede değil. Sadece Xfce daha az ram yer. Bu arada bilgisayarının 64 bit desteği yok mu ?
Tövbe de, Ne en kararlısıEkli dosyayı görüntüle 25374
Bir süredir diğer bilgisayarımda Fedora 25 kullanıyordum, 26'nın adam akıllı bir incelemesini yapmak istedim ve biraz inceledikten sonra bütün sistemlerimi Fedora 26'ya geçirme kararı aldım. Daha çıkalı 3 gün olmadı ama 1 tane bile hata raporu, çökme yaşamadım. Denediğim en kararlı dağıtımlardan birisi sanırım Fedora'dır
Yakında Fedora Linux inceleme ve nasıl yapılır serileri geliyor Hele DGS ve şu katiplik sınavı geçsin kolları sıvayacağım inşallah
En kararlı demedim hocam. Dikkatli okuyun. En kararlılardan birisi Cent OS varken, Debian varken en kararlısı demem saçma olurTövbe de, Ne en kararlısı
Daha önceden ben Zorin OS yüklemiştim. Ve yanılmıyorsam forumda ekran görüntülerini paylaşmıştım. Görünümünü beğenmiştim.12.1 Lite yükle, Xfce'li Bekliyoruz görüntülerini bak şu koca forumda beklediğim ilk ekran görüntüsü seninki olacak o biçim Sonunda masaüstün güzel bir şey olacak .D
Bir yukle ufaktan alis sende yapmaya baslarsinNe güzel görünüyor ya masaüstleri
Eyvallah hocam teşekkür ederim.Bir yukle ufaktan alis sende yapmaya baslarsin
Kali'nin mantığını hiç anlayamadım Tamam pentest uzmanı için bütün araçlar yüklü geliyor falan güzel hoş, ama benim gibi biri eğer çok ihtiyacı varsa bu paketli herhangi bir dağıtımın depolarından edinebilir ve kullanabilir Dezavantajlarına gelirsek root hesabıyla giriş yapıyorsun, günlük kullanıma uygun değil ve kullanılması güvenlik riski doğurabilir.
Kali Linux'um nasıl
Ekli dosyayı görüntüle 25555
Manjaro Xfce'den bir kare
Güzel olmuş. Masaüstündeki sağ tarafta bulunan saat, tarih vb. şeyleri gösteren ekranı nasıl yaptınız?Ekli dosyayı görüntüle 25555
Chromium'u görene kadar ne güzel uydurmuş diyordum.Ekli dosyayı görüntüle 25555
Hz.Fayırfoks varken...Chrome beklediğim gibi çalışmadı hocam
Gayet oj bir GNU/LinuxdurBu nasıl GNU/Linux.
tema - wallpaper güzelmiş, hangi dağıtım bu?
Ubuntu 17.04 benim normal de kullandığım wallpaper.tema - wallpaper güzelmiş, hangi dağıtım bu?
masaüstü de gnome sanırım doğru mudur?Ubuntu 17.04 benim normal de kullandığım wallpaper.
Gnome değil normal sürümü yükle wallpaper bendenmasaüstü de gnome sanırım doğru mudur?
wallpaperın hatrrına ubuntu 17.04 ü deneyesim geldi
çok ubuntu gördüm birini daha midem kaldırmıyor, sen walpaperı paylaşırsan slackware de kullanırım ben onuGnome değil normal sürümü yükle wallpaper benden
Tasarımın tam kırmızı olmaması beni rahatsız ediyordu ama Numix sağolsun tam istediğim gibi oldu Numix <3 ^_^
Ekli dosyayı görüntüle 25664
Ekli dosyayı görüntüle 25665