- Reaksiyon puanı
- 2,285
Yorum için erken ama ben KDE4'ü özledim :'(Tumbleweed kararlılığı nasıldır, yorum alalım @Forumun Ağası Finix ?
Opensuse'yi live iso çıkarmayı bıraktıklarından beri denemiyorum.
En son denediğimde komite depoları yast'ta gözümkmüyordu sadece 3 depo gözüküyordu.
Bir de artık pacman'daki vlc gibi paketler pacman'den alınıp ana depoya geçirilmeli.
Suse studio cephesinde işler çok kötüydü, 13.2'den sonrasına ait destek bile yoktu, sanırım o da yalan olacak.
Yanlış hatırlamıyorsam senin fotoğraflarından birisi de bir dağıtımda kullanılmıştı, yanılıyorsam düzelt ? Baya güzel çekimlerYine kendi fotoğrafım ile ubuntu 16.04.1
Beğeni için teşekkürler. Linuxmint 17 ve 18 serilerinde 6 fotoğrafım kullanıldı. Doğru hatırlıyorsunuz.Yanlış hatırlamıyorsam senin fotoğraflarından birisi de bir dağıtımda kullanılmıştı, yanılıyorsam düzelt ? Baya güzel çekimler
16.04 mü bu ? Sanırım minimal iso'dan kurulum yaptın ?S.a sistemim boştayken 600 mb ram yiyor
15.10 Yok direkt kurdum siteden.16.04 mü bu ? Sanırım minimal iso'dan kurulum yaptın ?
Mesajınızdaki ikinci resimde bulunan saati, tarihi, işlemci ve ram kullanımını gösteren şeyi nasıl eklediniz? Diğer Linuxlara da ekleyebilir miyiz? Manjaro Xfce'ye nasıl ekleyebilirim.Ekli dosyayı görüntüle 17856 Ekli dosyayı görüntüle 17857
Bunlar da benden olsun.
Conky'i boş kalmasın diye ekledim. Düzenlemeler olucak.
Zorin Os Lite 11 Cinnamon olur kendisi.
Mesajınızdaki ikinci resimde bulunan saati, tarihi, işlemci ve ram kullanımını gösteren şeyi nasıl eklediniz? Diğer Linuxlara da ekleyebilir miyiz? Manjaro Xfce'ye nasıl ekleyebilirim.
Zorin OS kararlı mı yani düzgün çalışıyor mu? USB belleğimde Zorin OS Lite iso dosyası var. Yükleyebilirim ancak yükleyip yüklememde sizin tavsiyeleriniz de etkili olacaktır bence.
Zorin OS'un Ram kullanımı nasıl? Yani boşta ne kadar RAM tüketiyor?conky -manager diye aratırsan google'da bulabilirsin. Rahatlıkla kurabilirsin.
Ben bu zamana kadar debian ubuntu tabanlı distrolar kullandım,zorin os güzel kendine göre ayarlarsan seversin.
zorinos u denediğimde pek beğenmemiştim am ekran görüntülerinizi görünce tekrar deneyesim geldi gerçi conky ye de ayrı ayar oluyorum .
Sistemde gpu olarak ne var birde transparent yapınca ekran akıcı mı takılma falan yapıyor mu?
@experz Bu da benden olsun . Manjaro Xfce:
Ekli dosyayı görüntüle 17863
Ekli dosyayı görüntüle 17864
Ekli dosyayı görüntüle 17865
XFCE güzelManjaro'da güzelmiş. Bence biraz üzerin de oynarsan güzel şeyler çıkar ortaya
Nasıl değişiklik yapabilirim? Bu konuda yardım eder misiniz?Manjaro'da güzelmiş. Bence biraz üzerin de oynarsan güzel şeyler çıkar ortaya
Tabi ki Mate de performanslı. Bu arada neden Mate de sevidğinizi açıklar mısınız? Ben Linux Mint Mate'i sadeliğinden, az RAM tüketmesinden ve kurulumla beraber gelen USB biçimlendirici, USB yazdırıcı ve Brasero gibi programların olmasından seviyorum.XFCE güzel
--- Gönderi Güncellendi ---
An itibarı ile Mate'yi de sevdim