eronis
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 4,382
Netbook'umdan bir ekran görüntüsü
Ubuntu'nun sitesinden 32 veya 64bit iso dosyasını indir.Daha sonra USB belleğe veya DVD'ye yazdır.Bu yazdırma hakkında bilgilere internetten ulaşabilirsiniz diye düşünüyorum.Dahasonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.Bşalarken bios ayarlarına girin.Bende F2'ye basarak bios ayarlarına giriyor.Sizde farklı bir tuşla bios ayarlarına giriyor olabilir.Daha sonra diyelim ki USB bellekten kuracaksanız bios ayarlarından boot menüsününde USB belleği ilk sıraya yani en üste almanız gerek.En sonunda ayarları kaydedip biostan çıkın ve Ubuntu kurulumuna geçin.Arkadaşlar Ubuntu yükleme rehberi açın bende yüklemeye çalışıyorum
Kurmadan önce kafana takılan bir şey varsa sor tabi ama bu çeşit rehberler internetin her yerinde, her dilde var. Üstelik Ubuntu kurulumu çoğu zaman cihazdan cihaza değişebiliyor çünkü her cihazın BIOS'u farklı ve secure boot'un kapalı olması gerekiyor Ubuntu kurulumu için. En sağlam döküman yine Ubuntu Wiki'de bulunuyor, youtube video'larında bulunuyor. Şahsım adıma konuşuyorum, eğer öyle bir döküman yapacak olsaydım bunu sadece forum'da gezinenlerin göreceği tek bir foruma değil, herkesin faydalanacağı Ubuntu Wiki'ye katkı olarak yazardım ki herkes faydalansın. Bu wiki'lerin amaçları bu zaten. Aksi halde sadece zaman ve emek israfı.Konu açsanız felan daha iyi olur ben heryer baktım ama şöyle güzel bir bulamadım kurulum illa Boots mu değiştircez
Ubuntuyu tanımak istiyorsanız açın youtubda "ubuntu review" diye aratın tonlarca video bulursunuz. Nasıldır sorusuna illa cevap arıyorsanız iyidir hoştur, ama ubuntu yerine Mint tavsiye ederim size.Sorum şu Ubuntu hakkında bilgi verebilirmisiniz nasıl güzelmi özellikleri nedir
Kusura bakmayın geç gördüm. variety adlı uygulama ekran resmini seçtiğiniz bir klaösr içinden slay olarak değiştiriyor. Ayrıca o saati ve başka eklentileri de size sunuyor. Ayarlarından ulaşabilirsiniz.yaw sezmen ekranın sağ alt köşesine saati nasıl ekliyoz
sana chaletos os ta gider.@eronis @Ben Kenobi @EmircanGundogdu @f.krtl1 @utkuversus Zorin OS kuruldu.Bunlarda ilk goruntuler
Ekli dosyayı görüntüle 16502 Ekli dosyayı görüntüle 16503 Ekli dosyayı görüntüle 16504 Ekli dosyayı görüntüle 16505 Ekli dosyayı görüntüle 16506 Ekli dosyayı görüntüle 16507 Ekli dosyayı görüntüle 16508 Ekli dosyayı görüntüle 16509 Ekli dosyayı görüntüle 16510 Ekli dosyayı görüntüle 16511
====
Ekli dosyayı görüntüle 16502 Ekli dosyayı görüntüle 16503 Ekli dosyayı görüntüle 16504 Ekli dosyayı görüntüle 16505 Ekli dosyayı görüntüle 16506 Ekli dosyayı görüntüle 16507 Ekli dosyayı görüntüle 16508 Ekli dosyayı görüntüle 16509 Ekli dosyayı görüntüle 16510 Ekli dosyayı görüntüle 16511
sana chaletos os ta gider.@eronis @Ben Kenobi @EmircanGundogdu @f.krtl1 @utkuversus Zorin OS kuruldu.Bunlarda ilk goruntuler
====
hey dostum bu espri yaç yıllık halen soğuk derin dondurucudan yeni çıkarmışsın anlaşılan@Halktan Biri bunu görünce
- Bu Windows değil, bilgisayarın garip. Ne bu ?
diye soran olursa "Zorin" de,
- Zorin mi ?
diyecek, sende
- Evet, çok mu Zorine gitti ? de Hep bu espiriyi yapmak istemiştim
Güldüm ya@Halktan Biri bunu görünce
- Bu Windows değil, bilgisayarın garip. Ne bu ?
diye soran olursa "Zorin" de,
- Zorin mi ?
diyecek, sende
- Evet, çok mu Zorine gitti ? de Hep bu espiriyi yapmak istemiştim
Hoşime gittiGüldüm ya
Zorine mi gitti
Bunu siz istedinizEkli dosyayı görüntüle 16522
resimleri Tam Resim' e tıklayıp koyun link,pul gibi koymayın...
Ekli dosyayı görüntüle 16523
Korktugumdan degil de internet hizimdan dolayi anca boyleçok büyük gözükmüyorlar xentorro buna göre bişeyi var tırsma dünyalı site göçmez...
Korktugumdan degil de internet hizimdan dolayi anca boyle
@Ben Kenobi bu arkadaş bitirdi kotamızı, ekran resimlerini koya koyaKorktugumdan degil de internet hizimdan dolayi anca boyle
Ben bu resimdeki hizi gorur muyum acababizim hız sorunumuz yok tabi 3g'de sözde sırsızı saymazsak 4,5g ile 96Kb/sn yok edilmiş 1Kbps yapmışlar ki onda ağ yok gibi...
Tamda Ben Kenobi`nin siirine uymus.Ozur dilerim.