Sonunda geçmişsin hayırlı olsun ben her hafta OS değiştiriyorum vallahi ama bir sorun çıkmazsa bundan sonra Fedora'da kalmayı düşünüyorum
ve linux mint 17.
Sonunda geçmişsin hayırlı olsun ben her hafta OS değiştiriyorum vallahi ama bir sorun çıkmazsa bundan sonra Fedora'da kalmayı düşünüyorum
Ya 90 günde bir Windows kurup silmek seni sıkmıyor mu deepfreeze e kullanmıyorsun galiba kurtul şu Windows'tan sil gitsin wine ile her şeyi açarsın hem unity ve silverlight da kullanabilirsin wine da bir konu açmıştım Pipelight kurulumu diye bir göz at8 enterprise x64 ve linux mint 17 x64 tamam başka bişeye gerek yok.
Ya 90 günde bir Windows kurup silmek seni sıkmıyor mu deepfreeze e kullanmıyorsun galiba kurtul şu Windows'tan sil gitsin wine ile her şeyi açarsın hem unity ve silverlight da kullanabilirsin wine da bir konu açmıştım Pipelight kurulumu diye bir göz at
Niye fotoğrafını çektin PrintScreen'e bassaydın yaSıradan GNOME
Linux Unix tabanlıdır ama Mac OS X BSD tabanlıdır en büyük fark bu Gnome'un kodları açıktır ama Mac OS X'in değil İstersen Cairo Dock yükleyerek o görünümü verebilirsin hatta Pear OS yüklersen tam Mac'e benzer bir işletim sistemin olur ama Pear OS artık desteklenmiyor yine de internette son sürümünün isolarını bularak yükleyebilirsinBir şey sorcam GNOME ve Mac OS X benziyor birbirlerine birden fazla masaüstü yukarıdaki durum çubuğu Dock falan (Bazılarında oluyor) bi ilişkisi var mı onların ikiside UNIX Tabanlı diye biliyorum onunla mı bi alakası var ne zamandan beri merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim @Shit Happens
chromium nasıl kuruldu? ben kuramadım yada onu yaptırdığım ayıcık yanlış yaptı...
Ben de yüklemiştim bunu ama gdm sorun çıkarttı açılmadı live olarak düzgün çalışıyor yükleyince açılmıyor arch linux'a döndüm yine sonraElementary OS, Ubuntu 12.04 altyapısı üzerine yapılmış bir sistem. Mac OS X işletim sisteminin nerdeyse aynısı
Efektler filan çok hoş. Mac OS X seviyorsanız bu sistemi de denemelisiniz
Dosya yöneticisinin adı ne çok güzelmiş bir indireyim
d'ye kursam mı?