• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Linux ekran görüntülerinizi paylaşın

2m2av04.jpg

Kim demiş özgün Ubuntu temalarıyla güzel bir masa üstü yapılmaz diye? :)

screenshot19p.png

Bana ne bence güzel değil :D Yok güzel gibi aman karıştı hatlar ama güzel(değil :D)

Len neresi güzel değil? Daha ne yapayım, bikini mi giydireyim masa üstüme? :D

Ne diyecektim ben :D Gnome işte :D

jea senin güzellik anlayisina hastayim .baska resim mi bulamadin olmadi benim fotomu yollayim :)

---------- saat 20:02 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:01 eklenmişti ----------

kadiköy valla sizin ubuntularin alayi ayni yani dagtim modeli önemli deil 6.04 de ayni 10.04 de

jea senin güzellik anlayisina hastayim .baska resim mi bulamadin olmadi benim fotomu yollayim :)

---------- saat 20:02 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:01 eklenmişti ----------

kadiköy valla sizin ubuntularin alayi ayni yani dagtim modeli önemli deil 6.04 de ayni 10.04 de

O resim oldukça hoş bir resim. :) Okyanusta oluşan deliklere bir örnek. Uçakların ve gemilerin aniden kaybolmalarına sebep oldukları biliniyor. :)

Ve güzellik anlayışı özneldir. Beğenmek zorunda değilsin. :)

Harbi ya GNOME 3.0 ne zaman çıkacak? Hala 2.28 mi kullanıyoruz ne ?

Mart, 31'de GNOME'un 2.30 sürümü çıkacak. Tam 6 ay sonra -bir aksilik olmazsa- GNOME 3.0 sürüm masasütümü şenlendirecek. :)

Gnome diye buna denir :D
ouwlck.png

Varmı daha yiğit bir gnome :D

GNOME 3 daha çıkmadı ki. :)

Bu arada Audyseus, mükemmel bir masa üstü. :) Özellikle üst panel çok hoş.

İnternetten çalmıştır :D Bende isterim :D

Bir güzel kde özelliği daha :mrgreen:
20s7vki.png