Linux ekran görüntülerinizi paylaşın

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
jea görüyonmu yaptigin isi milletin kanini ters tarafa cevirttin :) birdaha yapma böyle seyler ,millete linuxsu böylemi sevdirecen ,aslinda basarili olabilirsin ,ama bu sekilde olmasin tecknik acidan tanit ,böyle resim masa üstü resmi olursa adamin konsantiresi dagilir ,yapacagiini unutur :)

Görüşlerine saygım vardır. :)

Ne olduğumu, ne yaptığımı bildiğim sürece de kendime. :)

stajer

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Ve işte yeni ekran görüntüm :D

(jeaquares sende bakta; tema konusunda üç beş birşey kap benden :D )

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
şu tema olayını bana anlatıcak biri varmı yaw görünümü değiştirmek istiyorum compiz kurdum ama çalıştıramadım emaryl gibi bi tema yöneticisi vardı onu nasıl yapıcam kısacası bi tema hangi araclarla kurulur nasıl yüklenir anlatabilecek bi hayır sever aranıyor

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Beyler Ubuntu ya kaliteli bir Windows teması arıyorum ama istediğimi bulamadım önerebileceğiniz bir tema var mı?

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
İşletim sistemi ve tema hakkında bilgi verir misin..

Temayı sanırım GnoMenu ile yükledi. GnoMenu'de var bu temalar galiba, bir videoda görmüştüm.

@ALMİ, gnome-look.org sitesinde çok güzel temalar var, beğendiğini seçebilirsin. Yüklemesi konusunda yardımcı oluruz.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Temayı sanırım GnoMenu ile yükledi. GnoMenu'de var bu temalar galiba, bir videoda görmüştüm.

@ALMİ, gnome-look.org sitesinde çok güzel temalar var, beğendiğini seçebilirsin. Yüklemesi konusunda yardımcı oluruz.
Teşekkürler

Berk Atakan

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Bu da benim baba
ekrangrntsk.png

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
@vetstek, ikinci ekran görüntüsüne hayran kaldım. :(

Temanı ve arka plan resmini paylaşabilir misin?

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
kardes sunu tam yapilandirsana nerde bunun saati masa üstü yani sunu kullanisli bir sekle koy bu arada paneli nasil yaptin bendeki gnomenü habire cöküyor sende nasil cökmedi

stajer

Profesör
Reaksiyon puanı
20
kardes sunu tam yapilandirsana nerde bunun saati masa üstü yani sunu kullanisli bir sekle koy bu arada paneli nasil yaptin bendeki gnomenü habire cöküyor sende nasil cökmedi
Walla gnomenü yü nasıl yaptığımı hiç sorma Jeaquares ve yusufsan21 desteğiyle üç gün uğraşıp anca kurdum.. Valla yapılandırma işiyse daha acemi bir linuxcuyum yavaş yavaş oturtcam herşeyi yerli yerine :D

vetstek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
ubuntu menu/donatıla/ekran görüntüsü al
açılan programda su kadarlık bır zamandan sonra al yazan kısımı değiştir mesala 3 yap 3 sn sonra goruntuyu otomatık alıyor

eğerkı sorunun cevabı buysa ?

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
ubuntu menu/donatıla/ekran görüntüsü al
açılan programda su kadarlık bır zamandan sonra al yazan kısımı değiştir mesala 3 yap 3 sn sonra goruntuyu otomatık alıyor

eğerkı sorunun cevabı buysa ?

küp olayını demiştim hani arkada duvar kağıdı ortada küçük bi küp
bende olmuyo kocaman oluyo mause ile hareket ettiriyorum daha dogrusu touch pad ile

vetstek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
1-compiz-maneger i ac solda masaustu yazan yere tıkla kupu dondur yazan yere tıkla acılan pencerede altta buyut yazan yerdekı değeri 0,4275 yap(tabe bu senın ısteğıne bağlı oradakı buyut değerı kupun buyukluğunu ayarlıyor).....
2-arka plana resım koymak ıcın ıse : masaustu kupu menusune tıkla açılan pencerede appearance yazan yere tıkla altta arka plan resmı yazan yere ıstedğin resmı sec

bırde mouse kullansan daha ıyı olur mouse kulanrak ctrl+alt tuslarına basılı tutarak mousun sol tusuna tıkla...

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
1-compiz-maneger i ac solda masaustu yazan yere tıkla kupu dondur yazan yere tıkla acılan pencerede altta buyut yazan yerdekı değeri 0,4275 yap(tabe bu senın ısteğıne bağlı oradakı buyut değerı kupun buyukluğunu ayarlıyor).....
2-arka plana resım koymak ıcın ıse : masaustu kupu menusune tıkla açılan pencerede appearance yazan yere tıkla altta arka plan resmı yazan yere ıstedğin resmı sec

bırde mouse kullansan daha ıyı olur mouse kulanrak ctrl+alt tuslarına basılı tutarak mousun sol tusuna tıkla...

teşekkürler yapaıcam dediklerini mause kullanmamak sorun olmuyo zaten ctrl alt +ok tuşlarını kullanıncada dönüyo yanlış hatırlamıyosam
şimdi windowstayım ama yarın ilk işim bunu yapmak olucak sağol:thumbup: