realmanager
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 99
birkaç örnek daha veriyim istersen

Ben de GNOME'dan ekleyeyim görüntüler...
![]()
Bu yeter sanırım görsellik için?![]()
Cık cık cık. Ne kadar ayıp. Yakışıyor mu sana. Bence hemen sil o resmi.
Yetmek ne kelime bitirmişsin olayı :laugh:
Jeaquares Senden böyle bir masaüstü görmek beni bayağı bir şaşırttı
Yani çok görsel olmuş :laugh:
O güzelim teknolojik aletleri cıbıl kızlar tanıtmıyor mu? Nasıl da satılıyor o aletler... İşte aynı mantık.![]()
Kötü bir şey yoook! :w00t: Azıcık SDN Magazin mantığı güttüm, prim toplayalım.
O güzelim teknolojik aletleri cıbıl kızlar tanıtmıyor mu? Nasıl da satılıyor o aletler... İşte aynı mantık.
Neden benden görmek şaşırttı? :huh:
Bilmem toplumdaki kız çocuklarının yetiştirilme mantığıdır
Onlardan görmeyiz ya hani böyle şeyler ben mesala hiç bir kız arkadaşımın bilgisayarında böyle bşr resim görmedim
Not: Daha önceki yazılarında bir bayan olduğunu biliyorum .
Ben verdim...:devil2:
Bilmem toplumdaki kız çocuklarının yetiştirilme mantığıdır
Onlardan görmeyiz ya hani böyle şeyler ben mesala hiç bir kız arkadaşımın bilgisayarında böyle bşr resim görmedim
Not: Daha önceki yazılarında bir bayan olduğunu biliyorum .
Konu başlığı Linux Ekran Görüntülerinizi Paylaşın.. değilmiydi
ben o yüzden şey etmiştim yane :laugh:
Teknoloji forumunu gene dandik magazine çevirmişsiniz tek kelimeyle müthişsiniz...Tebrikler ediyorum vede sizleri alkışlıyorum....
Dandik magazin mi?
Magazin dandik değildir, öyle ki siyaseti bile etkiler. Burada da bir şeyleri bir şeylere çevirdiğimiz yok. Ayrıca "siz" diye hitap etme, resmi koyan benim. Diyeceğin varsa "sen" de.![]()
Yok ben kişileri baz almam GENEL konuşuyorum.... Dövmeye filan kalkarsınız şimdi....![]()
Magazin dandik değildir, öyle ki siyaseti bile etkiler. Burada da bir şeyleri bir şeylere çevirdiğimiz yok. Ayrıca "siz" diye hitap etme, resmi koyan benim. Diyeceğin varsa "sen" de.![]()
Yoo 100 milyon baloncuk windowscu var 10 15 baloncuk linux cu var sence kim kimi döver....:laugh::laugh::laugh:Aman dostum dikkat et...:w00t::w00t:
Linuxcular çok kızgın oluyor...:thumbup1::thumbup1:
Heran dayak yiyebilirsin:4::4:
Yoo 100 milyon baloncuk windowscu var 10 15 baloncuk linux cu var sence kim kimi döver....:laugh::laugh::laugh:
Ne konuda? Virüs yeyip çökme konusunda mı?Neyse Windows,Linux'tan iyi görünüyor.
Yoo 100 milyon baloncuk windowscu var 10 15 baloncuk linux cu var sence kim kimi döver....:laugh::laugh::laugh:
süpermişi bu yaw ubuntuda mı yptın bu böle bde nasıl yaptığını yazsan
Bir Linux cü dünyadaki bütün winzort culara bedeldir. :laugh:
@realmanager, verilecek cevabı olmayanlar topuklar genelde.![]()