- Reaksiyon puanı
- 16,127
Fn+F12 boot menü bios Fn+F2 zor giriyor güvenlik içinmiş... açılışa şifre koyup unutursan servisi açar galiba...Nasıl zor ya f10 du sanırım tuşu bir bak
Fn+F12 boot menü bios Fn+F2 zor giriyor güvenlik içinmiş... açılışa şifre koyup unutursan servisi açar galiba...Nasıl zor ya f10 du sanırım tuşu bir bak
Bende lenovo kullanıyorum kullanım kolaylığı olması açısından fonksiyon tuşlarını fn ile birlikte kullanılacak şekilde ayarlamışlar. Direk bastığınızda parlaklık / ses kontolü / uku modu vs gibi işlevleri yerine getiriyor.Fn+F12 boot menü bios Fn+F2 zor giriyor güvenlik içinmiş... açılışa şifre koyup unutursan servisi açar galiba...
bir ara bakayım 10 tarih olucak...Bende lenovo kullanıyorum kullanım kolaylığı olması açısından fonksiyon tuşlarını fn ile birlikte kullanılacak şekilde ayarlamışlar. Direk bastığınızda parlaklık / ses kontolü / uku modu vs gibi işlevleri yerine getiriyor.
Biostan bunu değiştirebiliyorsunuz.
Nasıl bir pc var anlamadım. Linux mint usb den çalşıyor kuruluyor ama Elementary os ne usb den açıyor ne kuruluyor.
Hatamız bu.Nasıl bir hata veriyor hocam?
Tipik ACPI hatalarından.Hatamız bu.![]()
Ayrıca bir düzenleme daha çekelim işin komik kısmı şu Eo 5.0 usb den çalışıyor kuruluyor 5.1 çalışmıyor kurulmuyor. Bende 5.0 kurup üzerine güncelleme ile 5.1 çekiyorum mecbur.
Elemantay os un neredeyse 6. sürümü çıkacak betalar dağıtılmış incelemeleri çekilmiş.
Ubuntu da Mint de türev dağıtımlardır ikisi de bağımsız ana dağıtımlardan değil.Adı üstünde "En temel işletim sistemi" Ubuntu veya Mint gibi tam donanımlı çıkmaz o dağıtım.
"En temel işletim sistemi" ifadenizi yanlış anlamışım sanırım.Ben türevden söz etmedim. ElementaryOS anlamından söz ettim.
Adı üstünde "En temel işletim sistemi" Ubuntu veya Mint gibi tam donanımlı çıkmaz o dağıtım.
Hayır zaten temellik bakımından Ubuntu'dan daha geride.Adı üstünde "En temel işletim sistemi" Ubuntu veya Mint gibi tam donanımlı çıkmaz o dağıtım.
Neyin saati kaç TL?Saati kaç TL?
Linux Cafe'nin.Neyin saati kaç TL?
Linux Cafe'nin.
Muhabbete geldiysen her şey ücretsiz,,,Saati kaç TL?
Böyle bir ilginç şeyin saat ücretini merak ettiğim için yazdım. İnternet kafeler malum saati pahalı.Muhabbete geldiysen her şey ücretsiz,,,
Muhabbet ücretsiz de geyik muhabbeti paralı burada saati de 50 TL.Böyle bir ilginç şeyin saat ücretini merak ettiğim için yazdım. İnternet kafeler malum saati pahalı.
Yeni gördüm, sorun neydi ?Ya şu Ubuntu'da ne sıkıntılıymış
Grub Rescue:No such partition hatası olması lazımdı.Yeni gördüm, sorun neydi ?