_FAUST_
Dekan
@Halktan Biri ben masaüstüne(PC) ne yaptım ne ettim Kali'yi kuramadım üstüne bir de flash ile yaptım var sen düşün neden olmadı anlamıyorum sen ne dersin?

@Halktan Biri ben masaüstüne(PC) ne yaptım ne ettim Kali'yi kuramadım üstüne bir de flash ile yaptım var sen düşün neden olmadı anlamıyorum sen ne dersin?
Üstad sen pluscep admini değil miydin?@Halktan Biri ben masaüstüne(PC) ne yaptım ne ettim Kali'yi kuramadım üstüne bir de flash ile yaptım var sen düşün neden olmadı anlamıyorum sen ne dersin?![]()
Pluscep!Üstad sen pluscep admini değil miydin?
Unutmamışız bak.Pluscep!
ben de şu an xubuntu kullanıyorum biraz özelleştirince xfce'yi seviyorum. macos iconları ve yazı tipi değiştirince keyif alıyorumBiraz düşündüm de xfce bana daha uygun. Denediklerimde hep hızlı çalıştı. Sade ama kısmen güzel. Manjaro hoşuma gitmişti aslında ama yardım alabileceğim Türkçe kaynak daha fazla olduğu için şuanda xubuntu tercih edeceğim sanırım. 16.04 denemiştim, şuanda 17.10 indiriyorum. Umarım üzmez öğrenmek için![]()
Elementary Os'den vazgeçtin sanırım.ben de şu an xubuntu kullanıyorum biraz özelleştirince xfce'yi seviyorum. macos iconları ve yazı tipi değiştirince keyif alıyorum![]()
aynen hocam elim masaüstüne gidiyo hep dayanamadım acıkcası, daha önce mac kullansam belki kalırdım daElementary Os'den vazgeçtin sanırım.
Evolution önerebilirim.aynen hocam elim masaüstüne gidiyo hep dayanamadım acıkcası, daha önce mac kullansam belki kalırdım da
konudan bagımsız;
arkadaşlar thunderbird bende agır çalışıyo, alternatif olarak bi şey önerebilir misiniz? xubuntu kullanıyorumhafif olsun hızlı işlem yapsın yeter görsellik önemli degil msdos tarzı bile olabilir
![]()
Ya da kmail.arkadaşlar thunderbird bende agır çalışıyo, alternatif olarak bi şey önerebilir misiniz? xubuntu kullanıyorumhafif olsun hızlı işlem yapsın yeter görsellik önemli degil msdos tarzı bile olabilir
![]()
bu ayarları def mi bırakayım peki?Evolution önerebilirim.
Evet, öyle bırakın.bu ayarları def mi bırakayım peki?
sunucu türünü YOK yapıp ilerleyince de illa bi ayar istiyor anlamadım gittiEvet, öyle bırakın.
"Resimdeki gibi kalsın." demek istemiştim.sunucu türünü YOK yapıp ilerleyince de illa bi ayar istiyor anlamadım gitti
hocam öyle olunca da sonraki adıma geçiş aktif olmuyo, bu hotmail'e de destek vermiyo sanırım o yüzden iptal edeyim ben hotmail kullanıyorum"Resimdeki gibi kalsın." demek istemiştim.
POP gibi bir seçenek olması lazım, var mı orada? Ben Gmail ile girmiştim. Ondan kabul etmiyor anlaşılan.hocam öyle olunca da sonraki adıma geçiş aktif olmuyo, bu hotmail'e de destek vermiyo sanırım o yüzden iptal edeyim ben hotmail kullanıyorum
Geary GNOME'un:Geary diye bi şey kurdum iyi gibiinş maillerimi birilerine vermemişimdir güzel program
![]()
Açıkçası Thunderbird'in ağır çalışmasının tek bir nedeni aklıma geliyor, o anda internet bağlantı hızın yavaş olabilir. Başka bir şeye geçmeden önce internet bağlantı hızını kontrol ettin mi ?arkadaşlar thunderbird bende agır çalışıyo, alternatif olarak bi şey önerebilir misiniz? xubuntu kullanıyorumhafif olsun hızlı işlem yapsın yeter görsellik önemli degil msdos tarzı bile olabilir
![]()
Yok, aslinda agir calismasinin nedeni, 7-8bin civari maili sil demem de olabilirAçıkçası Thunderbird'in ağır çalışmasının tek bir nedeni aklıma geliyor, o anda internet bağlantı hızın yavaş olabilir. Başka bir şeye geçmeden önce internet bağlantı hızını kontrol ettin mi ?![]()
"Olabilir" mi ?Yok, aslinda agir calismasinin nedeni, 7-8bin civari maili sil demem de olabilir![]()
Sistem açılışında daha doğrusu boşta RAM kullanım durumu nedir? Ben Kubuntu 17.10 kullanıyorum. Boşta yaklaşık 400 MB Ram kullanılıyor.arkadaşlar beniim bellek kullanımım football manager kapalıyken %20-25 arası oluyo (mozilla falan acık nette takılırken) fm açınca 40lara çıkıyo 8 gb ram var sizce fazla mı kubuntu kullanıyorum![]()
Ben Antergos Cinnamon kullanıyorum şu an. Sık sık masaüstü ortamını değiştiriyorum. Alışkanlık oldu. RAM kullanımı şu an %35 Firefox açıkken. Normal bence.arkadaşlar beniim bellek kullanımım football manager kapalıyken %20-25 arası oluyo (mozilla falan acık nette takılırken) fm açınca 40lara çıkıyo 8 gb ram var sizce fazla mı kubuntu kullanıyorum![]()
Bence gayet normal.boştayken %7 şimdi firefoxu acınca 10 falan oldu
Bunu zaten bios'tan yaparsın ?arkadaşlar sistem fanlarını kontrol edebildiğimiz uygulama veya terminal komutları var mı? mesela grpu 60 dereceyi geçince başlasın vs gibi![]()
Fedora kullandığım için 4.15 geliyor sisteme hehe.Müjdemi isterim, 17.10.1 ile gelen 4.13 kerneli artık bilgisayarlarımda çalışıyor. Tabi çalışmaktan kastınıza bağlı. Bir sonraki LTS kernelinde inşallah netbook'umun touchpad'i multitouch çalışacak![]()
4.15 ne zaman çıkacak acaba?Fedora kullandığım için 4.15 geliyor sisteme hehe.