- Reaksiyon puanı
- 2,285
Acelesi yok. Linus bey yine köpürmüş intele. İş uzayacak gibi, en azından çıksa bile Intel eklentileri olmadan çıkacak.4.15 ne zaman çıkacak acaba?![]()
Acelesi yok. Linus bey yine köpürmüş intele. İş uzayacak gibi, en azından çıksa bile Intel eklentileri olmadan çıkacak.4.15 ne zaman çıkacak acaba?![]()
Caps Lock'lar, yıldızlı F sözcükleri falan nedir yahuAcelesi yok. Linus bey yine köpürmüş intele. İş uzayacak gibi, en azından çıksa bile Intel eklentileri olmadan çıkacak.
Yok tanıyamadım yani o bakımdan kb o kim?Unutmamışız bak.![]()
O zaman salla, benzettim diyelim.Yok tanıyamadım yani o bakımdan kb o kim?
Adam sovmemek için kendisini tutuyorCaps Lock'lar, yıldızlı F sözcükleri falan nedir yahuAma teknoloji editörü demiş ki Linus sanırım yeni yıla sövmeyecem diye girmiş, küfürlü yerlere yıldız koymuş
![]()
Kusura bakma da yıldız koymak kendini tutmaksa öye tutmaya s*kayımAdam sovmemek için kendisini tutuyor![]()
Aman be, adam söylenmesi gerekeni söylüyor. Intel yaptığı onca saçmalıktan sonra kimseye hesap vermezken beyabimizin yaptığı şey hiç de abartı değilKusura bakma da yıldız koymak kendini tutmaksa öye tutmaya s*kayım![]()
Kimmiş neymiş?@fatih7106 seçmecemisiniz ? Bitmiyorsunuz bir türlü. Linux Cafe'de bile çıkıyorsunuz karşımıza![]()
Troll'ün biri, boşverKimmiş neymiş?
Neymiş derdi?Troll'ün biri, boşver![]()
İkisi de aynı işlevi görmüyor mu? Birini kullansınlar, bitsin.Eyvallah Abi18.04'de yine Xorg kullanacaklarmış
![]()
Kısaltılmış link vermiş buraya tıklasanıza bi yazmış. Biz salağız, ona para kazandırmak için tıklarız ya... 3. mesajında daha, adam foruma para kazanmaya gelmiş sanırsam. Tek çakal onlar mı sanıyorlar acaba ?Neymiş derdi?
X.org: Bağcılar, Güngören, Güneşliİkisi de aynı işlevi görmüyor mu? Birini kullansınlar, bitsin.![]()
Bunu popüler yapanlar da internette kolay para kazanmanın yolları rehberlerini yapan beyinciksizler !şurdaki asıl hazinenin bilgi olduğunu bilmiyorlar boşverin şunları
leptop biosta bi ayar bulamadım, dell7559 kullanıyorum. hatta bios güncellemesi de yapmam lazım ancak windows'da kolay oluyordu linuxta yapamam diye endişeliyimBunu zaten bios'tan yaparsın ?
bios update çok kolaymış ben de anlatılanlara bakıp teferruatlı sanıyodum, indirilen dosyayı fat32li usbye atıp takıyon pcye acılırken bios flash updateyi seçiyosun tamamleptop biosta bi ayar bulamadım, dell7559 kullanıyorum. hatta bios güncellemesi de yapmam lazım ancak windows'da kolay oluyordu linuxta yapamam diye endişeliyim
deneme tahtası nı kim söyledi ise doğru demiş ama diğer dağıtımlar nasılsa benim içinde aynıydı sıkıntı yok yaniBen Fedora denemek istiyorum. Bazıları Fedora için "Red Hat'ın deneme tahtası" demiş. Dedikleri kadar kararsız mı acaba?![]()
Ben kullanıyorum. Deneme tahtası lafı daha çok rawhide yayınını için uygun. Stabil sürümleri o kadar korkunç değil. Paketleri günceldir ama kararsız değildir, kimi zaman çok sık güncelleme aldığından bir iki sıkıntı çıkıyor olabilir ama iki güne çözülüyor. Bunun dışında diğer dağıtımlardan gözle görülür derecede daha hızlı, bir kubuntu bir de fedora KDE kullandım fedora çok çok daha iyidi.Ben Fedora denemek istiyorum. Bazıları Fedora için "Red Hat'ın deneme tahtası" demiş. Dedikleri kadar kararsız mı acaba?![]()
Red Hat'in deneme tahtası değil. İşin hikayesi şu, eskiden tek bir işletim sistemi vardı, Red Hat Linux. Bu bir iş yazılımı olmalıydı. Red Hat müşterilerine taş gibi sağlam bir işletim sistemini vermek istedi. Ama Red Hat Linux'ta hem yeni versiyonları geliştirip hem, stabiliteyi korumayı başaramadılar. Bu Red Hat Linux'un ilk sürümlerinde kullanıcıların sorun yaşamasına sebep oldu. Biliyorsun ki Red Hat bugün Linux topluluğuna en çok katkıda bulunan şirket. Adamlar kafalarında şöyle bir fikir oluşturdular. Tamam o zaman, Red Hat'i 2'ye bölelim. Red Hat Linux bizim iş amaçlı işletim sistemimiz olarak kalsın, Fedora ise yeni teknolojileri denediğimiz ve geliştirdiğimiz işletim sistemi olsun. Bu noktada Red Hat Linux ve Fedora Linux birbirinden ayrıldılar.Ben Fedora denemek istiyorum. Bazıları Fedora için "Red Hat'ın deneme tahtası" demiş. Dedikleri kadar kararsız mı acaba?![]()
Aynısını Arch için de söyleyebiliriz, Debian için de, Stable branşından çıkıyorsan belanı arıyorsun demektirBen kullanıyorum. Deneme tahtası lafı daha çok rawhide yayınını için uygun. Stabil sürümleri o kadar korkunç değil. Paketleri günceldir ama kararsız değildir, kimi zaman çok sık güncelleme aldığından bir iki sıkıntı çıkıyor olabilir ama iki güne çözülüyor. Bunun dışında diğer dağıtımlardan gözle görülür derecede daha hızlı, bir kubuntu bir de fedora KDE kullandım fedora çok çok daha iyidi.
Debian'da o pek geçerli değil gibi. Bir süre testing sürümünü kullanmıştım. Pek bir sıkıntıyla karşılaşmadım.Aynısını Arch için de söyleyebiliriz, Debian için de, Stable branşından çıkıyorsan belanı arıyorsun demektir![]()
Zaten ben Unstable'ı kastettimBirincisi Testing yayını o kadar kararsız değil, hatta Testing yayını dahi oldukça temkinli ilerliyordu.
Abo, Archda unstable denenir mi? Sistemde atom bonbası patlatmak gibi bir şey o.Zaten ben Unstable'ı kastettimTesting'i Google kullanıyor kendi içinde kararsız olur mu onların kullandıkları yazılım
---- Mesajlar birleştirildi ----
Arch tarafından konuştuğumu sanki unutuyorsunuz ?![]()
şöyle yapalım @Harnapazade bende bu şekil bir sıkıntı yapıyor budgie ha çabalamadım çözmeye amaBakma bana budgie kullanacam ama bunu yapmasa bana fena olmaz ha uğraşmadım çözmeyede ama yazı kısmı çok koyu
Ekli dosyayı görüntüle 33804