eronis
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 4,382
Fedora 26 resmi olarak kararlı sürüm olarak çıktı, hayırlı uğurlu olsun 
--- Gönderi Güncellendi ---
Alıştımı ne kadar hızlı olduğunu ve virüslerden korkmamanın rahatlığını bir kez tattımı bir daha Windows'a dönermisin onu ben bilmiyorum 
Bu forumda dahil ne hardcore Windows'çuları geçirdik geçtikleri gün ilk dedikleri şey Windows'ta yıllarımı ziyan etmişim, niye bunu kullanmadım ki hiç

--- Gönderi Güncellendi ---
Bilgisayarcıya yükletirsen hem format için para vermen lazım hiç uğraşma, sana yardım ederiz. Hem de kurulumyapmayı bilmek herhangi bir işletim sistemi kullanıcısı için önemli bence. Alışma konusuna gelince, fark neredeyse hissetmezsin bile. Burada Linux kullananlara soruyorum, Windows kullandığınızda yapabildiğiniz ama Linux'ta yapamadığınız ne var ? cevap genelde Wolfteam, Metin2, Zula oynayamıyorum oluyor. CS:GO oyuncusuyum, Linux kullanıcısıyım, mutluyumlinux(ubuntu) düşünmeye başladım bilgisayarcoya gitsem yükler mi bir de alışılabilir, windows'tan daha mı stabil çalışıyor yardım lütfen kararsızım

Bu forumda dahil ne hardcore Windows'çuları geçirdik geçtikleri gün ilk dedikleri şey Windows'ta yıllarımı ziyan etmişim, niye bunu kullanmadım ki hiç