ooo rambo, sen hala buralarda mısın?
Yeni sürüm güncellemelerini bekliyoruz ona göre, burası yan gelip yatma yeri değil ! :mrgreen:
Firefox'dan şaşmayacağım. Her ne kadar Açık Kaynak taraftarı olsamda Özgür Yazılımları tercih ediyorum geneldearkadaşlar firefox'da ki xmark isimli yer imlerini-şifreleri vs yedekleyen güzel eklenti 10 ocak itibariyle senelik 10 dolar karşılığı hizmet verecekmiş...10 doları veririm diyordum ama firefoxun epey hantallaşmış yapısından,
aynı hizmeti Chromium ve google hesabımı kullanarak alabileceğimi düşünüp chromiuma taşınmaya başladım...
7.0.528.0 (0) versiyonunu kurdum şu an ve harika bi özellik keşfettim,muhtemelen çoğu kişi biliyordur...
chromium yer imlerim haricinde eklenti-ayar ve temalarımıda yedekliyormuş,gayet hoş bir özellik...
umarım şifreleride yedekliyormuş,harika olur...
firefoxda kullandığım eklentilerin bir kısmı tarayıcının bünyesinde olduğu gibi çoğunun hem kendisini ve karşılıklarınıda buldum
adblock,link checker,farmville wall manager,flash block,search preview,speed dial gibi...
çokta hızlı,az kaynak tüketiyor...
tavsiye ederim.
Firefox'dan şaşmayacağım. Her ne kadar Açık Kaynak taraftarı olsamda Özgür Yazılımları tercih ediyorum genelde![]()
Stabil sürümü bekleyeceğiz.firefox4 beta 6 oldukça hantal
chromium un gözünü seviim![]()
Biraz geç oldu ama hoş geldinHey, ben geldim.
Hiç özlenmemişim.![]()
Bu iyidi :lol:Milliyetçilik? Ben Türk asıllı değilim ki.![]()
Hoş bulmadım ben ya. Hala aynı bu tema ve ramboberk de hala saçma salak konular açıyor. Anlamadım, benim gelmemi mi bekliyor ne...
benim bu forumd tkıldığım tek yer linux bölümü ki zten forumun bu kısmı beni linux kullanıcısı yaptı. Ama Rambo'ya karşı kırıcı oluyorsun, bizde eleştirdik espri yaptık ama rambo'nun gayreti takdiri hakediyor.Çünkü sizden daha çok Linux bölümündeyim stajer ve sıkılıyorum artık.