Linux Cafe

ozZ

Asistan
Reaksiyon puanı
6
sevgili kafe sakinleri nasılsınız efenimmmmmmmmmmmmmmmmmm

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
ooo rambo, sen hala buralarda mısın? :D

Yeni sürüm güncellemelerini bekliyoruz ona göre, burası yan gelip yatma yeri değil ! :mrgreen:

ozZ

Asistan
Reaksiyon puanı
6
iyi iyi iyi iyi aman hepp iyi olun iyi kalın hayat güzel dünya güzel sizler güzelsiniz herşey güzel yauu :D:D:D pozitif pozitif enerjiler saçayım foruma :)

aperon

Doçent
Reaksiyon puanı
11
arkadaşlar firefox'da ki xmark isimli yer imlerini-şifreleri vs yedekleyen güzel eklenti 10 ocak itibariyle senelik 10 dolar karşılığı hizmet verecekmiş...10 doları veririm diyordum ama firefoxun epey hantallaşmış yapısından,
aynı hizmeti Chromium ve google hesabımı kullanarak alabileceğimi düşünüp chromiuma taşınmaya başladım...
7.0.528.0 (0) versiyonunu kurdum şu an ve harika bi özellik keşfettim,muhtemelen çoğu kişi biliyordur...
chromium yer imlerim haricinde eklenti-ayar ve temalarımıda yedekliyormuş,gayet hoş bir özellik...
umarım şifreleride yedekliyormuş,harika olur...
firefoxda kullandığım eklentilerin bir kısmı tarayıcının bünyesinde olduğu gibi çoğunun hem kendisini ve karşılıklarınıda buldum
adblock,link checker,farmville wall manager,flash block,search preview,speed dial gibi...
çokta hızlı,az kaynak tüketiyor...
tavsiye ederim.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
arkadaşlar firefox'da ki xmark isimli yer imlerini-şifreleri vs yedekleyen güzel eklenti 10 ocak itibariyle senelik 10 dolar karşılığı hizmet verecekmiş...10 doları veririm diyordum ama firefoxun epey hantallaşmış yapısından,
aynı hizmeti Chromium ve google hesabımı kullanarak alabileceğimi düşünüp chromiuma taşınmaya başladım...
7.0.528.0 (0) versiyonunu kurdum şu an ve harika bi özellik keşfettim,muhtemelen çoğu kişi biliyordur...
chromium yer imlerim haricinde eklenti-ayar ve temalarımıda yedekliyormuş,gayet hoş bir özellik...
umarım şifreleride yedekliyormuş,harika olur...
firefoxda kullandığım eklentilerin bir kısmı tarayıcının bünyesinde olduğu gibi çoğunun hem kendisini ve karşılıklarınıda buldum
adblock,link checker,farmville wall manager,flash block,search preview,speed dial gibi...
çokta hızlı,az kaynak tüketiyor...
tavsiye ederim.
Firefox'dan şaşmayacağım. Her ne kadar Açık Kaynak taraftarı olsamda Özgür Yazılımları tercih ediyorum genelde :)

aperon

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Firefox'dan şaşmayacağım. Her ne kadar Açık Kaynak taraftarı olsamda Özgür Yazılımları tercih ediyorum genelde :)

haklısın firefox birtane de altı sürtmeye başladı artık...gerek flash' gerek kaynak tüketimi sorun...
eklentilerden bi flashgot yerine birşey bulamadım...bakalım firefox4çıkınca ne olacak...
yokse ben chromium...

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
firefox4 beta 6 oldukça hantal
chromium un gözünü seviim :D

aperon

Doçent
Reaksiyon puanı
11
chromiumun bende gözünü seveyim de bi de orjinal google-chrome'u indirdim kurdum çalışmadı...kaldırdım.

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
chrome her dağıtımda çalışmaz
benim sdn slax remix de çalışıyordu hemde süper

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
banner1.png

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Milliyetçilik? Ben Türk asıllı değilim ki. :)

Hoş bulmadım ben ya. Hala aynı bu tema ve ramboberk de hala saçma salak konular açıyor. Anlamadım, benim gelmemi mi bekliyor ne...

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
merve hanım
bak hanım diyorum
benim akşamımı rezil etme
benden şikayetin varsa ki var
en iyi dostun ve benim mesajlarımı anında yetiştirip beni banlamasını sağladığın supermod un da artık forumda

stajer

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Rambo konusunda haksızlık ediyorsun, tamam bende yaptıklarını gereksiz buluyorum (bunun yerine bir linux teması yapabilir sdn'ye özel) ama sen çok sert tepki veriyorsun.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Çünkü sizden daha çok Linux bölümündeyim stajer ve sıkılıyorum artık.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Özlemek demeyelim de, gelmen iyi oldu bi eksiklik vardı sanki :D:D

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Ben Reali bir de Yusufu özledim.

Tabii Merve'de hoşgeldin.

stajer

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Çünkü sizden daha çok Linux bölümündeyim stajer ve sıkılıyorum artık.
benim bu forumd tkıldığım tek yer linux bölümü ki zten forumun bu kısmı beni linux kullanıcısı yaptı. Ama Rambo'ya karşı kırıcı oluyorsun, bizde eleştirdik espri yaptık ama rambo'nun gayreti takdiri hakediyor.