- Reaksiyon puanı
- 74
site kendine gelmiş
akşam neydi ööle ya iyice saçmalamıştı
akşam neydi ööle ya iyice saçmalamıştı
Faruk nerdesin bu aralar
Euuuu dünyadan keyloger'a![]()
Bahar şenlikleri haftasıydı real, eğlendik, abarttık, aşık olduk, olmazları yaşadık, olurları gördük, başa döndük...![]()
Arada aşık olmayı nasıl becerdin?![]()
Haydi gençler 1000 tane kaldı fark win7 ile
Faruk naptın sen baba
Harbiden 1 hafta önce nasılsa gerçekleşmez diyerek söylediğim hem editor hem moderator yazması olayı gerçek oldu![]()
Bugün Adana Merkez de Penguen Cafe adında bir kafe olduğunu farkettim. Hem Merkez'de hemde Seyhan'da. Adana da iki ayrı şubesi olduğunu öğrendim ama gidip bir çay içmek kısmet olmadı. İlk fırsatta gidip işletim sistemlerine bakacam![]()
Merkez:Abidinpaşa Cad. Akbank Yanı Seyhan/ADANAgazipaşa'damı var yoksa çarşıdamı bende Adana'da oturuyorum hiç denk gelmedi![]()
ramboberk nerelisin? Adana mı?penguen cafe
abidin paşa caddesinde
giderken solda
gelirken sağda :mrgreen:
Penguen Cafe'ye gidecektik Adana'da olsaydın.öyleyim demek isterdim ama değilim
memleketim istanbul
az önce söylediğim sözleri bi radyoda duymuştum
birden esti
arkadaşlar selamlar ben aranıza yeni yeni girmeye çalışıyorum o yüzdende daha önceki tüm linux konu başlıklarını inceledim tümünü okuyarak geriden hızlı bir şekilde gelmeye çalışıyorum. Konuları okudukça sizleri de tanımaya başladım aslında ufak tefek küçük gerginlikler olmuş olsada dışardan bakınca linux bölümünde özellikle çok güzel bir sıcaklık var çok şeker görünüyorsunuz güzel diyaloglar oluşmuş. Ben 10 yıldır internet cafe çalıştırıyorum windowsa her nekadar mecbur olsakta kendisi ile uğraşmak gerçekten çok zor, bilinçli yada bilinçsiz kullanıcılar da kolayca zarar verebiliyorlar sistem çökmeleri ağda virüs sorunları sık sık yaşanan şeyler. Uzatmayayım kendim ubuntu 10.04 lucid kullanıcısıyım bu sistemi birden 30 makinada kullanmaya kalkmak sorun yaratabilir ancak en azından 6 bilgisayarla bir internet köşesi oluşturmayı düşündüm çok daha hızlı açılıp kapanan virüsten trojandan etkilenmeyen ağı korumayı kolaylaştıran bir girişim olabilir. Lİnux ta bir linux ana makinadan diğer linux makinaları yönetebileceğim bir cafe yazılımı mevcutmudur ayrıca bu düşüncem için ne düşünürsünüz fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Bu arada sanırım istanbulda olan arkadaşlarda var içinizde linux logolu ubuntu baskılı t-shirtler bulabileceğim bir yer biliyormusunuz yoksa bu logoları kendim bulup t-shirte bastırmam dahamı pratik olur?