Gelen istekler doğrultusunda programda yaptığım değişikliklerden sonra V2.0'ı yayınladım arkadaşlar

Link oluşturucunun nedir?
.
.
.
.
onlarca veya yüzlerce resim linkiniz var v forumda paylaşacaksınız. bunları IMG /IMG TAGları arasına almanız ne kadar sürer???
Bu programlr 1 saniye.
PART1
PART2
PART3
.
.
PARTn
bunları nasıl yapabilirsiniz? veya kaç dakikada?
bu programla 1 saniye
sadece IMG veya resimler içni değil, her türlü linki her türlü tag arasına alabilirsiniz. Muhteşem bir program. Kendi yapımım(joyySOFT) ve ücretsiz.
Paylaşımcılar için ideal.
Not: Eski versiyonları kullananların eskisini kaldırmaları gerekmektedir. Daha önceden oluşturduğunuz TAG ların kaybolmamasını istiyorsanız tags.txt yi yedek alıp, yeni versiyonu kurduktan sonra yenisinin üzerine kopyalayın.
Neler Yeni? :
- Görünüm değiştirildi
- Eski link oluşturma yöntemi kaldırılarak sihirbaz yöntemi eklendi
** Sihirbaz yöntemi önerisi için MR_C 'ye teşekkürler
- En son yapılan işlemin program açıldığında gösterilmesi sağlandı
- En son yapılan işlemi hafızaya alan buton eklendi
- Tüm ekran çözünürlükleri için uyumlu çalışma sağlandı
http://rapidshare.com/files/43511392/link20y.rar
Yapımcı:
www.joyystick.com

Link oluşturucunun nedir?
.
.
.
.
onlarca veya yüzlerce resim linkiniz var v forumda paylaşacaksınız. bunları IMG /IMG TAGları arasına almanız ne kadar sürer???
Bu programlr 1 saniye.
PART1
PART2
PART3
.
.
PARTn
bunları nasıl yapabilirsiniz? veya kaç dakikada?
bu programla 1 saniye

sadece IMG veya resimler içni değil, her türlü linki her türlü tag arasına alabilirsiniz. Muhteşem bir program. Kendi yapımım(joyySOFT) ve ücretsiz.
Paylaşımcılar için ideal.
Not: Eski versiyonları kullananların eskisini kaldırmaları gerekmektedir. Daha önceden oluşturduğunuz TAG ların kaybolmamasını istiyorsanız tags.txt yi yedek alıp, yeni versiyonu kurduktan sonra yenisinin üzerine kopyalayın.
Neler Yeni? :
- Görünüm değiştirildi
- Eski link oluşturma yöntemi kaldırılarak sihirbaz yöntemi eklendi
** Sihirbaz yöntemi önerisi için MR_C 'ye teşekkürler
- En son yapılan işlemin program açıldığında gösterilmesi sağlandı
- En son yapılan işlemi hafızaya alan buton eklendi
- Tüm ekran çözünürlükleri için uyumlu çalışma sağlandı
http://rapidshare.com/files/43511392/link20y.rar
Yapımcı:
www.joyystick.com

Bu programı biraz daha geliştirince, yani tam anlamıyla yeterli hâle getirince bende anasayfada animasyonlu olarak anlatırım. Durmak yok!
 Bu programı biraz daha geliştirince, yani tam anlamıyla yeterli hâle getirince bende anasayfada animasyonlu olarak anlatırım. Durmak yok!  ancak oluyor bazı şeyler, sizlerden gelen fikirler bu konuda çok önemli. Sihirbaz olayının programa daha fazla profesyonellik kattığını düşünüyorum. Fikirlerinizi esirgemeyeceğnizi umudediyorum.
 ancak oluyor bazı şeyler, sizlerden gelen fikirler bu konuda çok önemli. Sihirbaz olayının programa daha fazla profesyonellik kattığını düşünüyorum. Fikirlerinizi esirgemeyeceğnizi umudediyorum.