Link Oluşturucu V.2.0 (**Yeni**)

spider58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gelen istekler doğrultusunda programda yaptığım değişikliklerden sonra V2.0'ı yayınladım arkadaşlar

1184666021_11_.jpg

Link oluşturucunun nedir?

.
.
.
.

onlarca veya yüzlerce resim linkiniz var v forumda paylaşacaksınız. bunları IMG /IMG TAGları arasına almanız ne kadar sürer???

Bu programlr 1 saniye.

PART1
PART2
PART3
.
.
PARTn

bunları nasıl yapabilirsiniz? veya kaç dakikada?

bu programla 1 saniye ;)

sadece IMG veya resimler içni değil, her türlü linki her türlü tag arasına alabilirsiniz. Muhteşem bir program. Kendi yapımım(joyySOFT) ve ücretsiz.

Paylaşımcılar için ideal.

Not: Eski versiyonları kullananların eskisini kaldırmaları gerekmektedir. Daha önceden oluşturduğunuz TAG ların kaybolmamasını istiyorsanız tags.txt yi yedek alıp, yeni versiyonu kurduktan sonra yenisinin üzerine kopyalayın.

Neler Yeni? :

- Görünüm değiştirildi
- Eski link oluşturma yöntemi kaldırılarak sihirbaz yöntemi eklendi
** Sihirbaz yöntemi önerisi için MR_C 'ye teşekkürler
- En son yapılan işlemin program açıldığında gösterilmesi sağlandı
- En son yapılan işlemi hafızaya alan buton eklendi
- Tüm ekran çözünürlükleri için uyumlu çalışma sağlandı

http://rapidshare.com/files/43511392/link20y.rar

Yapımcı:
www.joyystick.com

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Ellerine sağlık spider58

Downsat

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Hocam bakıyorum arayüz gelişmiş :) Bu programı biraz daha geliştirince, yani tam anlamıyla yeterli hâle getirince bende anasayfada animasyonlu olarak anlatırım. Durmak yok! ;)

spider58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Volkan Taş dedi ki:
Hocam bakıyorum arayüz gelişmiş :) Bu programı biraz daha geliştirince, yani tam anlamıyla yeterli hâle getirince bende anasayfada animasyonlu olarak anlatırım. Durmak yok! ;)

evet gelişti :D ancak oluyor bazı şeyler, sizlerden gelen fikirler bu konuda çok önemli. Sihirbaz olayının programa daha fazla profesyonellik kattığını düşünüyorum. Fikirlerinizi esirgemeyeceğnizi umudediyorum.

Teşekkürler.

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Mümkünmüdür bilmiyorum ama imageshack.us gibi resim upload ettiğimiz sitelere bir klasördeki görüntü dosyalarını otomatik olarak atan ve isteğimiz doğrultusunda bize upload edilen dosyaların Thumbnail ya da direk linklerini sıralayan bir özelliği eklerseniz tadından yenmez bence. Dediğim gibi, mümkünmüdür mümkündeğilmidir bilmiyorum ama olursa dört dörtlük olur. Kolay gelsin.

spider58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tuskilidi dedi ki:
Mümkünmüdür bilmiyorum ama imageshack.us gibi resim upload ettiğimiz sitelere bir klasördeki görüntü dosyalarını otomatik olarak atan ve isteğimiz doğrultusunda bize upload edilen dosyaların Thumbnail ya da direk]

böyle brşeyi daha önce denemedim ama araştırırım.

snra

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Sihirbaz özelliği güzel olmuş, teşekkürler

Downsat

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Aslında ben bir yazı editörü gibi yapılsa daha güzel olur diye düşünüyorum.

Normal yazımızı yacağız ve kelimeyi işaretleyip açılan küçük pencereye link gireceğiz.
Resimleri hani ön izleme yapıyoruz ya onun gibi görebileceğiz. En sonda bana kodlarını ver dediğinde forum kodlarını verecek. ;)

spider58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
rica ederim arkadaşlar güle güle kullanın. Sihirbaz yöntemi zor geliyorsa V1.3 ü BURADAN indiriniz.

spider58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar birşey belirteyim. Kurulum esnasında hata mesajı verirse ignore deyin. Çok önemli bir hata değil.

tertunc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
21
Rapid linki var yöneticiler geçmiş.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
konuyu biraz anlatsan bende bir şey göürnmüyor.

spider58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
myefsane dedi ki:
konuyu biraz anlatsan bende bir şey göürnmüyor.

ayrıntılı anlatımı aşağıdaki]http://www.trboard.net/araclar/70-link-olusturucu-v.2.0.html[/url]

Bu site bu programın resmi sitesi. yani benim sitem. reklam filan değil bilginize.