Lille 2-1 Fenerbahçe - Video - UEFA Avrupa Ligi 2. Tur 1. Maç

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
LILLE 2-1 FENERBAHÇE - VİDEO - 18.02.2010

[SDNTV3]http://flv.videonuz.com/flvideo/lille-1-fenerbahce-1.flv[/SDNTV3]
http://videos.sapo.pt/wP7sIisNAvw1ygu7QeC0

news_manset_resim_4u_vederson.jpg

Kalp masajı

Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında Lille'e konuk olan Fenerbahçe, etkisiz bir oyun ortaya koyduğu maçtan 2-1 mağlup ayrıldı. Temsilcimize rövanş için umut aşılayan isim yaklaşık 35 metreden harika bir gol atan Vederson oldu.

Mücadeleye temsilcimizin kontollü bir şekilde başlaması beklenirken, şok bir gol gördük kalemizde. 3. dakikada Balmont, defansın bir anlık duraklamasından faydalandı ve Fransız ekibini öne geçiren gole imza attı. Bu golün şokunu atlatmamız çok kısa sürdü. 5. dakikada Vederson, yaklaşık 35 metreden harika vurdu ve Leandreu'yu avladı. 10. dakikada ise Fenerbahçe, Lugano'yu kaybetti. Diyarbakır maçından sakatlanan Uruguaylı'nın baldırı yine attı ve yerini Deniz'e bırakmak zorunda kaldı. İlk yarının kalan bölümünde oyunu kendi yarı alanında kabullenen Fenerbahçe, iki önemli fırsatı da Güiza'yla kullanamadı.

İkinci yarı temsilcimiz için yine kötü başladı. 52. dakikada Deniz'in büyük hatasında topa son dokunan Frau, Fransız ekibinin ikinci golüne imza attı. Kalan bölümde etkili ataklar gerçekleştiremedi ve mücadele 2-1 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle tamamladı. Bu maçta sarı kart gören Santos, rövanş için cezalı duruma düşerken, ikinci maç 25 Şubat'ta Şükrü Saracoğlu'nda oynanacak.

LILLE 2-1 FENERBAHÇE

STAT: Metropole

HAKEM: Iturralde Gonzalez

LILLE: Landreau, Balmont , Obraniak, Rami, Chedjeu, Emerson, Beria, Mavuba, Dumont (Dk. 60 Cabaye), Hazard (Dk. 84 Toure), Frau (Dk. 69 Gervinho)

TEKNİK DİREKTÖR: Rudi Garcia

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano (Dk. 10 Deniz), Bilica, Santos, Cristian, Emre, Özer (Dk. 73 Mehmet), Alex, Vederson, Güiza

TEKNİK DİREKTÖR: Christoph Daum

GOLLER: Dk. 3 Balmont, Dk. 5 Vederson, Dk. 52 Frau

SARI KARTLAR: Balmont, Emre, Santos

KAYNAK

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Ben demiştim lille yener diye.:D

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
bu Daum u ne yapmak lazım Guiza Deniz ve Bilica ile birlikte resmen maçı verdiler kendi elleriyle

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Hayır düşünüyorum Dünyada var 6 milyar insan.Guiza'ın Fenere denk gelme olasılığı ne?

Bir çift sözümde bizim teknik direktörümüze olacak.Hadi oynatın bu guiza belasını.Yaw oynat 20dk, olmadı 45 dk, olmadı 70, olmadı 89dk oynat.Geriye kalan bir dk'da guiza2nın olmadığı bir maç göreceksin.Zaten o olmadığı “o bir dk’da” bile birazcık zekan varsa anlarsın Fenerin daha iyi hale geldiğini . of Allah'ım offfff....

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İkinci maç Fener için kolay geçer umarım.

Güiza'yı bu takımda nasıl tutabiliyorlar anlamış değilim.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
bugun turu garantileyeceğimiz maçta yenildik ya bu adam neden Guiza da ısrar eder...

arif 34

Asistan
Reaksiyon puanı
4
adamlar o kadar hızlı geliyorlarki hele 26 numaralı futbolcu hanzard ne fenaydı.dikkatimi çeken lılle futbolcuların çogu gençlerdi. defansın hatasından 2 gol yedik. güizayı çıkar semihi sok.adam ayağın da topu tutamıyor. şükrü saraçoğlunda inşallah 1- 0 skorla turu atlarız.

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Mac Lille nın hakkıydı kazandılar da..

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
guiza+pas hataları+defans= lille:2-FB:1

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Benim 8 Yaşımdaki Yeğenim Guiza nin Kaçırdığı Gollerin Hepsini Atar Allahım ya TV yi Kırcaktım Bi Ara

2 inci Golu Zaten Hedieye Ettik

Orta Alana Çeki Düzen Lazım Acilen bu Kadar Basit Hatalar Olmaz ya

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Frau'yu en yakın zamanda alalım,Deniz'le çok iyi anlaştılar.

proghakan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
güizaya sallayanlar güizanın yaptığını yapabilecek mi

insanı güldürmeyin ortasaha çalışmazsa adam ne yapsın pozisyona girmesimi suç, girmese kimse demeyecekki güiza kötü alex bile arada oynadı herkes güizaya bulacağına özere bir iki laf dese adam hiç gökhana top atmıyor gökhan ha bire ileri koşuyor ama adamın umrunda değil yetenekli olabilirsin ama takım için oynamazsan hiç bi b.k olmazsın aynı arda gibi

güiza hiç olmazsa takım için oynuyor yetenekleri kısıtlı olsada gerçi dünyadaki en iyi kontra atak oyuncusu ama fener kontra oynayamadığından yada oynayacak oyuncu olmadığından fenerin oyuncusu değil

güiza maçın ilk yarısında özellikle tek başına basıyor ona en yakın oyuncu ortasahada çizgisinde duruyor biraz insaf fenerin oyuncusu olarak tartışabilirsiniz ama oyunculuğu hakkında tartışamazsınız...

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104

insanı güldürmeyin ortasaha çalışmazsa adam ne yapsın pozisyona girmesimi suç, girmese kimse demeyecekki güiza kötü alex bile arada oynadı herkes güizaya bulacağına özere bir iki laf dese adam hiç gökhana top atmıyor gökhan ha bire ileri koşuyor ama adamın umrunda değil yetenekli olabilirsin ama takım için oynamazsan hiç bi b.k olmazsın aynı arda gibi

güiza hiç olmazsa takım için oynuyor yetenekleri kısıtlı olsada gerçi dünyadaki en iyi kontra atak oyuncusu ama fener kontra oynayamadığından yada oynayacak oyuncu olmadığından fenerin oyuncusu değil

güiza maçın ilk yarısında özellikle tek başına basıyor ona en yakın oyuncu ortasahada çizgisinde duruyor biraz insaf fenerin oyuncusu olarak tartışabilirsiniz ama oyunculuğu hakkında tartışamazsınız...

Alex'i çileden çıkarttı.Alex kaç futbolcuya böyle davrandı şimdiye kadar? Atarsın pasını kaçırır ama yetti artık.

Kontra atak futbolcusuysa kontra atakları gole çevirecek ,pas verecekse düzgünce verecek kazma gibi değil.Alex çileden çıktı,adam ne yapsın daha alda at dedi.Kaleciyle karşı karşıya ve bir baktıkki top Alex'in önünden süzülüp gidiyor.Bu Guiza ile olmaz,artık göndersinler gitsin.Takım için oynuyormuş,bugün en ufak bir yararı yoktu takıma ne biçim takım için oynamaymış bu?

Ayakta duramıyor adam ayakta.En ufak bir darbede yere seriliyor.Güçsüz kuvvetsiz.Pas kabiliyeti yok,kaleciyle karşı karşıya kalsa bitiriciliği yok,şut çekse etkili olmuyor.Bir forvet oyuncusu için olacak hiçbir özelliği karşılamıyor.Ve hala gelip takım için oynuyor bu adam diyebiliyorsun.Pes.

scarpion

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

ciddimisn yaa gerçekten ne topçusu yaa o kontra atak da en iyi golcü ise baroş ne oluyor anlamadımm pardon yaa gerçi emrahguiza baroştan ii demi ama :D:devil2:

RealCeday

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Aslında iyi skor. 1-0 dan çok çok iyi. Ama burada galip gelmek zorunda olmak iyi değil. Burada gol lazım...

D1360

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Şu FB Zaten bi kerede temiz bi maç çıkarsa şaşarım ,

anca Galatasaraya güçleri yetiyor :D

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
guiza o golü atsaydı şimdi 0 2-1`lik maç bizimdi.

proghakan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Alex'i çileden çıkarttı.Alex kaç futbolcuya böyle davrandı şimdiye kadar? Atarsın pasını kaçırır ama yetti artık.

Kontra atak futbolcusuysa kontra atakları gole çevirecek ,pas verecekse düzgünce verecek kazma gibi değil.Alex çileden çıktı,adam ne yapsın daha alda at dedi.Kaleciyle karşı karşıya ve bir baktıkki top Alex'in önünden süzülüp gidiyor.Bu Guiza ile olmaz,artık göndersinler gitsin.Takım için oynuyormuş,bugün en ufak bir yararı yoktu takıma ne biçim takım için oynamaymış bu?

Ayakta duramıyor adam ayakta.En ufak bir darbede yere seriliyor.Güçsüz kuvvetsiz.Pas kabiliyeti yok,kaleciyle karşı karşıya kalsa bitiriciliği yok,şut çekse etkili olmuyor.Bir forvet oyuncusu için olacak hiçbir özelliği karşılamıyor.Ve hala gelip takım için oynuyor bu adam diyebiliyorsun.Pes.

ben iyi oynadı demiyorum ona yüklenilmesini anlamıyorum sadece alexin verdiği pasda o kadar iyi değildi kaleciyle karşı karşıyaydıda kaleye vurmadı değil top kenara doğruydu oda pas atmak istedi gol atacağına inanmadı yada alexin daha rahat atacağını düşündü. bencillik yapsa eleştirirsin ama adamın iyi niyetinide bu kadar eleştirmek haksızlık

2. yarı kaçırdığı goldede markaj altında iyi vuramadı. güizaya o kadar laf derken özerin bencilliğine kimse bişey demiyor yada volkanın artistlik yapım diyerek gol yememize kimse bişey demiyor nedense:confused1:

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Yahu aslında burda demiyorum :).Ünifeb forumlarında şuanda bütün futbolculara karşı eleştirilerimi yaptım.Gökhan Gönül,Alex hariç.Guiza karşı karşıyayken kaçırdı,kesinlikle diyorum 2 net gol pozisyonunu heba etti.Semih olsa 2 sinide atar hadi onuda geçtim en az 1 tanesini atardı.Daha avantajlı dönerdik.

Deniz de suçludur.Yedeğin yedeği bile olamaz şu takımda.

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
11 kişi defans yaptılar yinede 2 gol yediler valla . Bu Daum avrupanın adamı değil ..

Alex bi ara çileden çıktı haklı olarak.

Neyse Fener kendi sahasında yener umarım. Pek umudum yok gerçi çok kötü oynadılar bence.

Emre Alex ve Özellikle GÖkhan gönül çok iyidi

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65

Herkesin kendi yorumu saygı duymak gerekir.Buda benim yorumuna yorumum,o top atmadı falanca kendine oynadı diye oyuncu değerlendirilmez sistem işlemediyse hocanın buna müdahele etmesi gerekir.Guizayı bilmem ama saydığın diğer adamların hepsi kaliteli topçu.Birde takımı yenikken 90.dakikada oyuncu değiştirip zaman kazanmaya çalışan hocanın olaya bakış açısını eleştirmek gerekir.Sen o dakikada oyuncu değiştirsen sahada ki 11'in zaten kafasında bitirir maçı.Sonra sende burda o oyuncuları eleştirirsin.

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
yetenekli olabilirsin ama takım için oynamazsan hiç bi b.k olmazsın aynı arda gibi

Hiç bir b.k ve Arda...Emre Belezoğlu demek istedin sanırım...

Maç kaybedince efendiliğini kaybededen ona buna saldıran holiganlar gibi davranmanın lüzumu yok...Kendi takımını eleştir başkalarını karıştırma...

Sınırlarını bilmeyen başkalarına saldıran insanlara da saygım yoktur inan...

Konu Guiza geldi geldi ARDA Hey Allahım ya SEN SABIR VER...

:hammer:

Konuya mesaj yazmayacaktım gel görki olayın taşındığı boyuta bak ya...

Saygı duy saygı gör...

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Handikap sende Arda'ya laf atılmasın diyorsun gelip Fenerbahçe futbolcusuna b.k atıyorsun.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu???

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Herkez kendi takımına oyuncusuna baksın. Arda yı niye karıştırıyorsunuz ? Kendi işinize bakın

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Biz bu takımı yenip turu geçecek güçteyiz...Ama bu Guiza olmuyor bize delici bi golcü lazım...

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Sana altı kelime yazacağım belki anlarsın...

Eleştirceksen kendi takımını eleştir güzel kardeşim...
1 ----------- 2 3 4 5 6

Ben kendi takımımı eleştiriyorum kardeş bir sorun mu var ? GS ile ilgili bir cümlemi bulsana bir ?

Ayrıca aynı altı kelimeyi yazıyorum sen yazarken anlamamışsın ...

eleştireceksen kendi takımını eleştir güzel kardeşim...

proghakan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hiç bir b.k ve Arda...Emre Belezoğlu demek istedin sanırım...

Konuya mesaj yazmayacaktım gel görki olayın taşındığı boyuta bak ya...

Saygı duy saygı gör...

ben herkes tarafından yıldız diye anıldığı için arda dedim yoksa laf atmak gibi düşüncem yok

bugün takım kötü oynadı sadece bir iki kişi hariç adamlar pres yapıyor bizimkiler adamlar ne yapacak diye bakıyor olaya

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Tartışmayın yine.

Birlik olacağınıza yine düşman oluyorsunuz.