Lille 2-1 Fenerbahçe - Video - UEFA Avrupa Ligi 2. Tur 1. Maç

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Tartışmayın yine.

Birlik olacağınıza yine düşman oluyorsunuz.

Abi insanlar çok ilginç.Kendine yapılmasını istemiyor ama gelip başkasına yapıyor :).

Proghakan'ın da dediği yanlış,üstüne Handikap'ında dediği yanlış.Hala gelip bana diyorki eleştireceksen kendi takımını eleştir.Sen bana bunu söylerken kendin ihlal ediyorsun.

Ben GS'nin tur avantajına sevindim.Ama kimse gelip futbolcumuz hakkında kötü yorum yapamaz.

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
zaten canım sııkın bu yuzden cok kötü oynadılar içimden sövüyorum burdan yazarsam adminde bana bişiler yazar :D

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Vedersonunun golü mükemmeldi, harikaydı.

Denize gelirsek fenerbahçeyi büyük hayal kırıklığına uğratan oyuncu oldu, arkadanki adamı nasıl tutamazsın ya ayıp resmen, sen golcümüsün ki ileri çıkıyorsun arkandaki adam bom boş bırakılırmı, topa kafa vurdun ama nereye

guiza büyük bir aptallık ederek o golü atamadı, kendi atması gerekirdi alexse değil.

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Vedersonunun golü mükemmeldi, harikaydı.

Denize gelirsek fenerbahçeyi büyük hayal kırıklığına uğratan oyuncu oldu, arkadanki adamı nasıl tutamazsın ya ayıp resmen, sen golcümüsün ki ileri çıkıyorsun arkandaki adam bom boş bırakılırmı, topa kafa vurdun ama nereye

guiza büyük bir aptallık ederek o golü atamadı, kendi atması gerekirdi alexse değil.

Guiza ve Deniz Fenerbahçe'ye yakışmıyor.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Semih kadroda vardı. Sakat mıydı peki?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Valla Fenerbahçe elenirse en büyük sorumlu Daum'dur. Anlamam Güiza, Deniz filan. :)

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
semih inşalah oynar diğer maçta, daumu bende anlıyamıyorum semih ile guizayı oynat be kardeşim ikiside golcü oyuncu forvet tek kalınca guiza kendini yanlız hissediyor, 2 forvet riskine girmesi lazım daumun

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Valla Fenerbahçe elenirse en büyük sorumlu Daum'dur. Anlamam Güiza, Deniz filan. :)

Asıl suçlu daum tabiki hocam.Hala çıkıp bu istekle oynarsak turu geçeriz diyebiliyor.Pişkin yahu :).93 dk inat etti Guiza'yı çıkarmadı ve Guiza o ana kadar küçücükte olsa olumlu birşey yapmadı :).Deni zaten faciaydı.Bekir diye bir defans aldık hala Deniz'e bel bağlıyor.Yapılacak işler değil :)

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Kadıköyde harcarız bunları ya. Defanslarında bir numara yok. Kaleciyle aralarında paslaşıp duruyolar sonra bir uzun top. Hızları dışında bir artılarını göremedim. Lugano maçın başında sakatlanmasaydı Denizin bireysel hatalarından o amatörce golleri yemeyecektik. Kadıköyde Semih ve arkada Lugano oynarsa tur havalarını alırlar. :)
Vederson ya yaradana sığınıp ne vurdu öyle müthişti :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
O biraz zor.Adamlar çok hızlı ayrıca w.bremende sonra en çok gol atn takım hatta bu maçla eşitlediler 17 yaptılar gol sayılarını.

Gönlümüz fb den yana ama beraberlik onlara yarıyor fb nin galip gelmesi bile yetmeyebilir.

Kadıköyde seyirci faktörü çok işe yarayacak

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Fenerbahçemizde mantık hatası var. Ligde şampiyonluk Uefada başarı hedefliyorsak Volkan, Deniz, Bilica ve Guiza ile başarının gelmeyeceğini görmeli yönetim. Zaman zaman özellikle avrupa maçlarında çıkıyor bir kazma herşeyi mahvediyor Fb bundan da kurtulmalı.. İnşallah İstanbulda turlarız. Gs'da geçer inşallah.