LİG TV'yi İnternetten HD İzlemek!

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Superonline'ın en başarılı servislerinden biri olan SuperPlay, Lig TV'yi HD olarak izletme imkanının yanı sıra sayısız filmi de bilgisayarınıza tek tıklamada getiriyor. Videoyu izleyin, kararınızı verin.

Bir Turkcell grup şirketi olan SuperOnline, yeniliklerine son sürat devam ediyor. Fiber bağlantı seçenekleri ile gündeme gelen şirket, şimdi de internet üzerinden film ve Lig TV gibi özel yayınları izleterek dikkatleri üzerine çekiyor.

Videoyu İzleyin

[SDNTV]2009_12_28_superplay.mp4[/SDNTV]

Durmadık, SuperPlay adlı bu servisi yerinde denedik, internetten Lig TV'yi hem de HD olarak izledik, film satın aldık, fragman izledik.

Aklımıza takılanları da bu projenin yaratıcılarından Superonline İş ve Ürün Geliştirme Proje Yöneticisi Güney Yasavur'a sorduk. Tüm deneyimlerimizi yukarıdaki videoda izleyebilirsiniz.

Genel Değerlendirme
  • İnternet hızınıza göre kaliteyi otomatik ayarlıyor, takılmadan izliyorsunuz.
  • Fiyatı çok uygun.
  • Arşiv şimdilik az ama giderek genişliyor.
  • Altyazı seçenekleri başarılı ancak daha belirgin olabilir.
  • Çok sade ve kullanışlı bir arabirime sahip.
:: İnternet üzerinden böyle bir imkan varken korsana gerek var mı?

Yazan: Hakkı Alkan
SDN - http://shiftdelete.net

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
1mbit internetle hd film mi izlicez .Bence öncelikle fiber internetin yaygınlaştırılması lazım.Ayrıca korsanıda bir nebze olsun azaltıcağını düşünüyorum.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Videoda da anlatıldığı gibi, HD için 2 megabit yetiyor.

warhead

Doçent
Reaksiyon puanı
9
internet hızında sorun yokda herkese açılması güzel olur

CieM

Asistan
Reaksiyon puanı
4
güzel bir çalışma ..Umarım hızlı bir şekilde yayılır..

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
Derbi maçları:45 TL
Normal maç:10 TL

Bu parayı vereceğime LigTV*yi TV*den izlerim:)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Derbi maçları:45 TL
Normal maç:10 TL

Bu parayı vereceğime LigTV*yi TV*den izlerim:)

Evet fiyatlar en az yarı yarıya inmeli.
Şöyle kabaca bir hesap yapalım; Sadece 3 büyüklerin maçları izlenilsin, ve hatta derbi falan da olmasın bu maçlar. Ne eder, 3x10=30 bu da ayda eder 120 tl:)
Üstelik sadece maç esnasında izlenebiliyor anladığım kadarıyla. Yani lig tv yayınlarını maç dışında takip edemiyoruz haliyle. Bir de üzerine kuvvetle muhtemel pc monitor'u kullanılacak izlerken. Kaç kişi ne şekilde izleyebilecek acaba? Tek maç satın almak dışında bana göre hiçbir cazip yönü bulunmuyor.
Ben digiturk spor paketine üyeyim, fiyatı da sanırım 50 küsür tl. Bir de hd yayın için digiplus receiver ücreti ödüyorum aylık 15 tl. Toplamda 70 lira gibi birşey. Tamam aylık olarak az bir rakam değil belki ama bu şekilde en konforlu biçimde, koltuğa ayağımı uzatıp izliyorum tüm maçları.

EzeLL

Asistan
Reaksiyon puanı
2
keşke herkese verilse sadece superonline aboneleri için değilde inşallah zamanla bunlarda olur aylık 20-30 tl gibi mevlalar odeyerek ligtv izlemek internetten süper :D:D

all4ur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
10 MB fiberinternet abonesiyim... Futbol ile hiç ilgim olmadığı için Lig tv'yi denemedim. Ancak bir arkadaşımın ingiltere'den getirdiği IPTV STB üzerinden 3 tane film izledim.. Hiç takılmadan ve hd kalitesinde izledim. Açıkçası ben superonline'dan bu kadar yüksek hızları verdiği için IPTV gibi bir hizmet bekliyorum... Röportajda tematik kanallar vs verecekleri söyledi umarım bu hizmeti biran evvel başlatırlar...

Sekoloji

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fiberoptik internetin ücreti önemli. 1MBPS Sınırsız 45 TL..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Çok güzel bir uygulamaymış. Fiber internete geçersek mutlaka denerim.

koftehor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet lig tv'yi normal almaktan daha ucuz olduğu kesin ve de sanırım bilgisayarı kabloyla tvye bağlayınca görüntü güzel oluyor, bence alınır... soruya cevap verecek olursak, 3 tlye bir film satın almak bence korsanı önler yeterki içerik sağlam olsun...

Sekoloji

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Superonline 100 Mpbs internet hızı sağlayabiliyorsa, TTNET neden sağlayamıyor?

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
TTNET, kablo döşemedi.