Fiber İnternet Üzerinden Canlı HD Yayını

Ecevit BIKTIM

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Superonline, Türkiye'de bir ilke daha öncülük ederek internet üzerinden HD kalitesinde canlı yayın sunmaya başladı.

Superonline Fiber İnternet aboneleri, SuperPlay ile Lig TV'de yayınlanan maçları ve programları, fiber internet hızı sayesinde HD kalitesinde ve canlı olarak izleyebilecek.
SuperPlay Lig TV kullanıcılarının ek bir ücret ödemesine veya program yüklemesine gerek kalmayacak uygulamada, farklı kalitelerde HD yayın seçeneği olacak. Böylelikle kullanıcı istediği an yayını farklı kalitelerde izleme imkanı da bulacak.
SP_LOGO_KIRMIZI1260281944.jpg
Bundan böyle, Superonline Fiber İnternet aboneleri SuperPlay ile tüm Lig TV maçlarını HD kalitesinde internetten seyredebilecek.​

Superonline, SuperPlay platformunda ayrıca, dünyanın en çok seyredilen filmlerini de DVD kalitesinde izleyicilerle buluşturuyor. Tıkla ve izle kolaylığında sunulan yayına http://www.superonline.com/superplay adresinden ulaşılabiliyor.
:: Maçları HD kalitesinde izlemek için SuperPlay'e geçmeye düşünüyor musunuz?
Yazan: Ecevit Bıktım
SDN - http://shiftdelete.net

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
interneti değiştireyim dedin ankara sincanda buluyorum ne süper in nede uydu netin servisi var mecbur ttnete kaldık

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ttnette Daha fiber Döşüyecek.

PanxeR

Doçent
Reaksiyon puanı
5
fiber varda bizmi bağlatmıyoruz =) xD

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Düşünüyorum ama Süperonline sadece sitelere abonelik veriyormuş Fiber interneti :(

onn.off

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ADSL zor ödüyoruz fiber için maaşımızı veririz artık
ttnet le youtube taki video ları bile zor izliyoruz bide adı 8 mbit miş
bırakın bu palavra

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
daha superonline fiber ağını genişletecek de, biz bağlatacaz da... ölme eşşeğim ölme...

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
interneti değiştireyim dedin ankara sincanda buluyorum ne süper in nede uydu netin servisi var mecbur ttnete kaldık

bende sincan fatihte oturdum 4 sene 6 ay önce taşındım ordan ben oraya teknoölü bölge diyorum

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Hayır düşünmüyorum..:)

koftehor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
birileri adsl'de ısrar ederken, bazılarının böyle olması beni mutlu ediyor her ne kadar henüz kullanamasam da...