Çay Perisi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 929
Sende sıkıntı vardır, şu ana kadar LGS'den kolay deneme görmedim. Stres yapmazsanız çok kolay LGS.benim girdiğim lgs hiçte öyle değildi.
Sende sıkıntı vardır, şu ana kadar LGS'den kolay deneme görmedim. Stres yapmazsanız çok kolay LGS.benim girdiğim lgs hiçte öyle değildi.
sıkıntı bende mi? çok yanlış düşünüyorsun.Sende sıkıntı vardır, şu ana kadar LGS'den kolay deneme görmedim. Stres yapmazsanız çok kolay LGS.
matematik hiçbir zman kolay değil benceSende sıkıntı vardır, şu ana kadar LGS'den kolay deneme görmedim. Stres yapmazsanız çok kolay LGS.
aslında konu pekte iyi bir lise kazanır mıyım sorusuna cevap aramak için açmadım.çünkü kazanamam amacım şuanda sadece o 350 yi yapmakYerleşse bile çok iyi bir okul olmaz en az 450 alması gerek iyi bir okula yerleşmesi için puanlar çok yüksek
bence başarırısınaslında konu pekte iyi bir lise kazanır mıyım sorusuna cevap aramak için açmadım.çünkü kazanamam amacım şuanda sadece o 350 yi yapmak
matematikten 4 5 doğru arttırmayı hedefliyorum hangi konu en kolay onu bilmiyorum off çok sıkıntımatematik hiçbir zman kolay değil bence
evetmatematik hiçbir zman kolay değil bence
425 çok iyi puan tebrik ederim bide netlerini söylermisin bende o puanı almaya çalışıyorumdenemelerde 450 küsür alıp lgsde 425 almıştım. lgs kolay değildi. ya bizim dönemimizde zordu. ya da sana kolay geliyo olabilir.
2019 lgs yi yapıp 341 almıştımdenemelerde 450 küsür alıp lgsde 425 almıştım. lgs kolay değildi. ya bizim dönemimizde zordu. ya da sana kolay geliyo olabilir.
kolay dersler 10 soruluk olanlar ben onları hep fulluyommatematikten 4 5 doğru arttırmayı hedefliyorum hangi konu en kolay onu bilmiyorum off çok sıkıntı
valla hiç hatırlamıyorum netlerin sayısını ama feni ful yaptıydım. matematikte 12 doğru vardı. türkçede 3 yanlış vardı inglizccede 4 doğru vardı din ve inkılap basitti onlar fuldü425 çok iyi puan tebrik ederim bide netlerini söylermisin bende o puanı almaya çalışıyorum
konu başlığı verebilir misin,en kolay ve sınavda puan arttırmak için öğrenebileceğim (bu sürede öğrenebileceğim) varmı ?kolay dersler 10 soruluk olanlar ben onları hep fulluyom
feni fullsem türkçeyide iniglice 3 yanlış yapsam matemtik ten kaç doğru yapmam lazım 450 almak içinvalla hiç hatırlamıyorum netlerin sayısını ama feni ful yaptıydım. matematikte 12 doğru vardı. türkçede 3 yanlış vardı inglizccede 4 doğru vardı din ve inkılap basitti onlar fuldü
mucize ile sınavda 4 doğru olan matematiğimi 8 yapmam için bi formül varmı 6 günlük xdvalla hiç hatırlamıyorum netlerin sayısını ama feni ful yaptıydım. matematikte 12 doğru vardı. türkçede 3 yanlış vardı inglizccede 4 doğru vardı din ve inkılap basitti onlar fuldü
onu ben hesaplamıyorummatemtik ten kaç doğru yapmam lazım 450 almak için
ingilizce , inkılap tarihi ve atarükçülük , türkçe ( türkçe den dil bilgisi çıkmıcak filimsi falan sadece paragraf ve yazım işarelteri falan ) bide fen kolaykonu başlığı verebilir misin,en kolay ve sınavda puan arttırmak için öğrenebileceğim (bu sürede öğrenebileceğim) varmı ?
çalışmak + duamucize ile sınavda 4 doğru olan matematiğimi 8 yapmam için bi formül varmı 6 günlük xd
okunmuş su iç 10 doğru yaparsın garantimucize ile sınavda 4 doğru olan matematiğimi 8 yapmam için bi formül varmı 6 günlük xd
burdan en kolay matematik artar diye düşünüyorumingilizce , inkılap tarihi ve atarükçülük , türkçe ( türkçe den dil bilgisi çıkmıcak filimsi falan sadece paragraf ve yazım işarelteri falan ) bide fen kolay
türkçe kolay dostum onu attır iyi puanda gelirburdan en kolay matematik artar diye düşünüyorum
anneniz size kıyamayacak
o işler öyle çözülmüyotercih günündede biraz ağlarsınız kimse size kızamazda![]()
ben dayımla yapıcam tercih gününde tercihi dayım iyi puan derse annemler sevinir değil derse annemlerle wwe atıcam artıkLGS’ye gireceklere söyleyeceklerim şunlar, öyle erkek lisesi, galatasaray, çapa falan bunlar çok yükseklerde bu liseler herkesin girebileceği liseler değil bunlar çok nitelikli okullar. ortalama olarak görülmemesi lazım sonra ben niye giremedim diye üzülmeyin hedeflerinizi düşük tutun artık bu saatten sonra çalışmayın kafa dağıtın şurda 6 gün kalmış 6 gün sonra herşey bitecek inşallah herkes çok iyi liselere yerleşir çalışmayanada söyleyeceklerim, artık herşey bitti çalışmadıysanız sorunlarına katlanacaksınız eğer aileniz çok kızarsa biraz ağlayın üzülün zaten anneniz size kıyamayacak tercih günündede biraz ağlarsınız kimse size kızamazdasağlık olsun yapacak birşey kalmadı
tercih olarak obp ile alan bir lise var,zaten adrese dayalı olarakta o çıkıyormuş ona gitmeyi düşünüyorum.zaten puanımında düşük olma ihtimali yüksek olduğu için şimdiden o liseyi düşük alırsam istediğimi belli etmeye çalıştım. baba zaten puanım düşük olursa şurdaki lise güzel bi arkadaşım gidiyo felan diyeLGS’ye gireceklere söyleyeceklerim şunlar, öyle erkek lisesi, galatasaray, çapa falan bunlar çok yükseklerde bu liseler herkesin girebileceği liseler değil bunlar çok nitelikli okullar. ortalama olarak görülmemesi lazım sonra ben niye giremedim diye üzülmeyin hedeflerinizi düşük tutun artık bu saatten sonra çalışmayın kafa dağıtın şurda 6 gün kalmış 6 gün sonra herşey bitecek inşallah herkes çok iyi liselere yerleşir çalışmayanada söyleyeceklerim, artık herşey bitti çalışmadıysanız sorunlarına katlanacaksınız eğer aileniz çok kızarsa biraz ağlayın üzülün zaten anneniz size kıyamayacak tercih günündede biraz ağlarsınız kimse size kızamazdasağlık olsun yapacak birşey kalmadı
ben 400 altı alısam direk sanayiye kuzenlerim çok kötü puan aldılar tüm akrabalrım umut bende eğer kötü alırsam hop dayak iyi alırsam tüm akarabarlım sevgisini kazanıcamLGS’ye gireceklere söyleyeceklerim şunlar, öyle erkek lisesi, galatasaray, çapa falan bunlar çok yükseklerde bu liseler herkesin girebileceği liseler değil bunlar çok nitelikli okullar. ortalama olarak görülmemesi lazım sonra ben niye giremedim diye üzülmeyin hedeflerinizi düşük tutun artık bu saatten sonra çalışmayın kafa dağıtın şurda 6 gün kalmış 6 gün sonra herşey bitecek inşallah herkes çok iyi liselere yerleşir çalışmayanada söyleyeceklerim, artık herşey bitti çalışmadıysanız sorunlarına katlanacaksınız eğer aileniz çok kızarsa biraz ağlayın üzülün zaten anneniz size kıyamayacak tercih günündede biraz ağlarsınız kimse size kızamazdasağlık olsun yapacak birşey kalmadı
peki normal karnelerin falan nasıltercih olarak obp ile alan bir lise var,zaten adrese dayalı olarakta o çıkıyormuş ona gitmeyi düşünüyorum.zaten puanımında düşük olma ihtimali yüksek olduğu için şimdiden o liseyi düşük alırsam istediğimi belli etmeye çalıştım. baba zaten puanım düşük olursa şurdaki lise güzel bi arkadaşım gidiyo felan diye
böyle deyince aklıma bizim burdaki lise geldi selam vereni alıyorlarbaba zaten puanım düşük olursa şurdaki lise güzel bi arkadaşım gidiyo felan diye
Çalıştın mı?ben 400 altı alısam direk sanayiye kuzenlerim çok kötü puan aldılar tüm akrabalrım umut bende eğer kötü alırsam hop dayak iyi alırsam tüm akarabarlım sevgisini kazanıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki normal karnelerin falan nasıl
SANAYI MODE [Enabled]ben 400 altı alısam direk sanayiye kuzenlerim çok kötü puan aldılar tüm akrabalrım umut bende eğer kötü alırsam hop dayak iyi alırsam tüm akarabarlım sevgisini kazanıcam
tabikide çalıştım ama o kadar da değil kendime güveniyorum konularda çok iyiyim zaten dediğğim gibi sadece mat kötü o kadarÇalıştın mı?
baya yaklaştıSANAYI MODE [Enabled]
bu mesajı görmek daha da yaklaştı demek :/