Soru Lgs Ye Hiç Çalışmadım 320-330 Alıyorum Ve 6 Gün Süre Kaldı,350 Almam Lazım En Az Sizce Hangi Dersin Hangi Konusu En Kolaydır Puan Için ?

CraYen

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,003
yani güzel olmayacağını biliyorum ama en azından 350 alıp kötünün iyisi bi liseye gidebilirim belki ve dediğim gibi zaten %99 ihtimalle kötü bir liseye gideceğim en azından aile içinde bi savaş çıkmaması için 350 almam lazım
''YAZILIYA HAZIR MISIN?' 'kanalından da çalışabilirsin bence.

EmirhanEkinci

Doçent
Reaksiyon puanı
309
yani güzel olmayacağını biliyorum ama en azından 350 alıp kötünün iyisi bi liseye gidebilirim belki ve dediğim gibi zaten %99 ihtimalle kötü bir liseye gideceğim en azından aile içinde bi savaş çıkmaması için 350 almam lazım
ama benim teorim bu sene covid olduğu için soruları kolaylaştıracaklar eğer zor olsa biz güzel bir puan almayız ve herkes meb i suçlar

EmirhanEkinci

Doçent
Reaksiyon puanı
309
eğer ben 400 altı alırsam sanayiye gidicem iyi çalışmam lazım eğitim hayatım oyunca ailemin istekleri yüksek tutum ve başardım eğer bunda düşük alırsam üzüzlürler

Crouse

Asistan
Reaksiyon puanı
110
yani geçen babamla otururken,350 puanın altını sil zaten dediğindeki düşünceden yola çıkarak beni silmemesi için taban puan 350 gibi bişey
Ailen üstünde ki baskıyı çok arttırıyor, bir daha ki sefere güzellikle bunu yapmamalarını söyle. Çünkü dibe çekiyor bu baskı insanı.

LinuxIsNotUniX

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
963
eğer ben 400 altı alırsam sanayiye gidicem iyi çalışmam lazım eğitim hayatım oyunca ailemin istekleri yüksek tutum ve başardım eğer bunda düşük alırsam üzüzlürler
SANAYI MODE [Enabled]
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ailen üstünde ki baskıyı çok arttırıyor, bir daha ki sefere güzellikle bunu yapmamalarını söyle. Çünkü dibe çekiyor bu baskı insanı.
çekse beni çekerdi. alakası yok

Crouse

Asistan
Reaksiyon puanı
110
Sınava girecekler için genel olarak soruyorum arkadaşlar, hangi illerde yaşıyorsunuz?

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Artık çalışmana gerek yok sadece hergün sabah saat 9 buçuk ila 1‘e kadar deneme çöz nartest olabilir çalışkan denemesi olabilir başkada birşey yapma zaten bu hafta artık bırak moralini yüksek tut 290 puan alacakmış gibi kendini hazırla artık yapacak bişi yok bundan sonraki dönemlerde hangi meslek lisesine gitmeliyim, çevremde yakın okullar varmı diye bakman lazım eğer ailenin durumu varsa özel okulada gidebilirsin

EmirhanEkinci

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Artık çalışmana gerek yok sadece hergün sabah saat 9 buçuk ila 1‘e kadar deneme çöz nartest olabilir çalışkan denemesi olabilir başkada birşey yapma zaten bu hafta artık bırak moralini yüksek tut 290 puan alacakmış gibi kendini hazırla artık yapacak bişi yok bundan sonraki dönemlerde hangi meslek lisesine gitmeliyim, çevremde yakın okullar varmı diye bakman lazım eğer ailenin durumu varsa özel okulada gidebilirsin
bence başarabilir

Video izleyerek birşey öğrenilmez
öğrenilir

yigittt2007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
SANAYI MODE [Enabled]

çekse beni çekerdi. alakası yok
baskı yaptıklarının farkında değiller o kadar söyliyeyim herkesin verdiği örnekler,dersin başından kalktığım an neden çalışmayı bıraktın diyor,denemelerde kaç yaparsam yapayım daha yüksek istiyor ; herkes bu şekilde söylüyor ama bende öyle bişey yok kaç aldığımı her zaman sormuyorlar testlerime bakıyorlar ve benim testlerdeki sonuçlarım iyi olduğu için ( iyi derken yani deneme olarak hesaplarsak 370 felan oluyor) onlar hep 370 civarı sınavdada alırım diye düşünüyor.Kimsenin denemelerin 320 olduğundan haberi yok :/

LinuxIsNotUniX

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
963
baskı yaptıklarının farkında değiller o kadar söyliyeyim herkesin verdiği örnekler,dersin başından kalktığım an neden çalışmayı bıraktın diyor,denemelerde kaç yaparsam yapayım daha yüksek istiyor ; herkes bu şekilde söylüyor ama bende öyle bişey yok kaç aldığımı her zaman sormuyorlar testlerime bakıyorlar ve benim testlerdeki sonuçlarım iyi olduğu için ( iyi derken yani deneme olarak hesaplarsak 370 felan oluyor) onlar hep 370 civarı sınavdada alırım diye düşünüyor.Kimsenin denemelerin 320 olduğundan haberi yok :/
işte sıkıntı bu.

EmirhanEkinci

Doçent
Reaksiyon puanı
309

EmirhanEkinci

Doçent
Reaksiyon puanı
309
aslında başarının yarısı inanmaktır diye bir söz varya o çok iyi bir söz sen çalış inan ve gerisine Allaha bırak tevekkül et eğer hiç çalışmadıysan tabi bir sonuca ulaşamssın