yigittt2007
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 12
bende böyle düşünüyorum ama örnek vereyim 6 günde 400 den 430 olmaz , ama 320 den 350 olabilir gibi geliyor açıkçası sayısaldan hangi derse çalışmalıyım diye düşünüyorum.Matematik 7 doğru 2 yanlış Fen Bilimlerini de 14 doğru 5 yanlış yaptığımda 350 alabiliyorumTren kaçtı diyelim. Bu saaten sonra çalışacağın konulardan fayda sağlayacağını sanmıyorum. Deneme çözmeye devam et, tek tavsiyem bu.
aslında hayır eğer canlı derse katılımışsan biraz bişeyler biliyorsan bu hafta boyunca kendine ders çalışarak işkence ettir günde 7 saat çalış gekreirse uyama bende çalışmadım o kadar ama ben canlı derslermie falan girdim sözelim iyi fenimde iyi sadece matematijk sorusu çözmem yeterliTren kaçtı diyelim. Bu saaten sonra çalışacağın konulardan fayda sağlayacağını sanmıyorum. Deneme çözmeye devam et, tek tavsiyem bu.
iyiyse sadece matemetiğe bak onda bi 12 doğru yaparsan seni kurtaraırbende böyle düşünüyorum ama örnek vereyim 6 günde 400 den 430 olmaz , ama 320 den 350 olabilir gibi geliyor açıkçası sayısaldan hangi derse çalışmalıyım diye düşünüyorum.Matematik 7 doğru 2 yanlış Fen Bilimlerini de 14 doğru 5 yanlış yaptığımda 350 alabiliyorum
sen denemelerde kaç puan alıyorsunaslında hayır eğer canlı derse katılımışsan biraz bişeyler biliyorsan bu hafta boyunca kendine ders çalışarak işkence ettir günde 7 saat çalış gekreirse uyama bende çalışmadım o kadar ama ben canlı derslermie falan girdim sözelim iyi fenimde iyi sadece matematijk sorusu çözmem yeterli
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer sözelin
iyiyse sadece matemetiğe bak onda bi 12 doğru yaparsan seni kurtaraır
yani 1.dönemde çok girdiğim söylenemez,ama bencede her gün konu tekrarı yaparsam yapabilirim matematikten 3 doğru fenden 4 doğru arttırdığımda 350 alabiliyorum.bu netler için tüm konulara çalışmam imkansız çünkü sürem aşşırı kısıtlı bu yüzden en kolay soru gelebilecek konuları çalışmam gerekiyor sanırım.umarım konuyu seçmeye çalışırken gün bitmezaslında hayır eğer canlı derse katılımışsan biraz bişeyler biliyorsan bu hafta boyunca kendine ders çalışarak işkence ettir günde 7 saat çalış gekreirse uyama bende çalışmadım o kadar ama ben canlı derslermie falan girdim sözelim iyi fenimde iyi sadece matematijk sorusu çözmem yeterli
benimki değişiyo 410 falan hiç çalışmadım ve matemtik sorularını çzöemyirumsen denemelerde kaç puan alıyorsun
haklıEn kötü olduğunu konulara fazlaca aban.
Daha kötü sonuçların vardır sanmıştım, konulara göz gezdir. Gönlünü hoş tut. Deneme, konu anlatımları, testleri bırakma. Konularınızı bilmiyorum kankalar, sana zor gelen başkasına kolay gelir. Başkasına kolay gelen, sana zor gelir.bende böyle düşünüyorum ama örnek vereyim 6 günde 400 den 430 olmaz , ama 320 den 350 olabilir gibi geliyor açıkçası sayısaldan hangi derse çalışmalıyım diye düşünüyorum.Matematik 7 doğru 2 yanlış Fen Bilimlerini de 14 doğru 5 yanlış yaptığımda 350 alabiliyorum
aynenDaha kötü sonuçların vardır sanmıştım, konulara göz gezdir. Gönlünü hoş tut. Deneme, konu anlatımları, testleri bırakma. Konularınızı bilmiyorum kankalar, sana zor gelen başkasına kolay gelir. Başkasına kolay gelen, sana zor gelir.
350 ile iyi bir liseye gidebileceğini sanmıyorum.dostum bu hafta derslerine hayvan gibi çalış benim gibi 1 hafta boyunca sonunda ikimizde güzel liseye giderzi belki
inşallah gidersinizikimizde güzel liseye giderzi belki
:/350 ile iyi bir liseye gidebileceğini sanmıyorum.
1 kere 350 alabildim oda matematikten salladıklarım tutmuştu açıkçası,fotoğraf olarak koyduğum en sonki denemem
dostum benim aldığım puan 350 değilki ben 430 puanlık liseyi istiyorum350 ile iyi bir liseye gidebileceğini sanmıyorum.
hedefin 350 olmasın bence 400 olsun eğerki matematik netlerini atıtırsan ve türkçeyi bence alırsın1 kere 350 alabildim oda matematikten salladıklarım tutmuştu açıkçası,fotoğraf olarak koyduğum en sonki denemem
aslında düşüncem çok saçma biliyorum ama ders çalışmayıp oyun oynadığım için şuan 350 alamassam kötününde kötüsüne gideceğim ve evdede wwe oynanır büyük ihtimalle o yüzden almam lazım350 ile iyi bir liseye gidebileceğini sanmıyorum.
Youtube üzerinden çalışmanı da tavsiye ederim. Ben ''YAZILIYA HAZIR MISIN?'' kanalı sayesinden ilk dönem sınavlarını bir video izleyerek (sınav başı bir video) 85 ve üstü alarak geçmiştim. 6. sınıf.dostum benim aldığım puan 350 değilki ben 430 puanlık liseyi istiyorum
wwe değilde smackdown atınaslında düşüncem çok saçma biliyorum ama ders çalışmayıp oyun oynadığım için şuan 350 alamassam kötününde kötüsüne gideceğim ve evdede wwe oynanır büyük ihtimalle o yüzden almam lazım
350 alırsan da WWE'den aşağı kalır bir yanı olacağını sanmıyorum.aslında düşüncem çok saçma biliyorum ama ders çalışmayıp oyun oynadığım için şuan 350 alamassam kötününde kötüsüne gideceğim ve evdede wwe oynanır büyük ihtimalle o yüzden almam lazım
o teşekkür ederim izliyecemYoutube üzerinden çalışmanı da tavsiye ederim. Ben ''YAZILIYA HAZIR MISIN?'' kanalı sayesinden ilk dönem sınavlarını bir video izleyerek (sınav başı bir video) 85 ve üstü alarak geçmiştim. 6. sınıf.
yani güzel olmayacağını biliyorum ama en azından 350 alıp kötünün iyisi bi liseye gidebilirim belki ve dediğim gibi zaten %99 ihtimalle kötü bir liseye gideceğim en azından aile içinde bi savaş çıkmaması için 350 almam lazımBu arada istediğin okulun geçen seneki taban puanı mı 350 puandı yoksa bu puanı alsam düzgün bir okula giderim düşümcesinde olduğun için mi 350 puan?
Ama LGS de çalışır mı bilmem. Büyük ihtimalle videosu vardır, bir bakın derim. Çoğu sınavda aynı sorular çıkmıştı zaten.o teşekkür ederim izliyecem
Şehire bağlı, İstanbul var sayıyorum yaşadığınız şehirleri. İstanbul'da güzel liseler bulursunuz bence. Sizin puanınızdan çok büyük farkların olmadığı okulları yazabiliyorsunuz diye biliyorum. Tercih döneminde okul idaresinden yardım alın. Yol göstereceklerdir size.350 ile iyi bir liseye gidebileceğini sanmıyorum.
bnm anneminde bi bilgisi yokki sadece çalışma saatlerimi o düzenliyordu.malesef benim anemde babamda ilkoul mezunu abim ablamda yok kendi başıma çalışmam lazım