İyi halt ettinArkdslr lgs ye 5 gün kaldı ben henüz çalışmadım
5 günde çok çalışmam lazim hiç olmasa bi kaç bişey çalışim diyorum ne önerirsiniz
5 gün için
Lgs gibi önemli bir sınavda nasıl çalışmadın bunca yıl boyunca üniversite sınavı gibi buna tekrar girmeyeceksin tek kez gireceksin Tonguç akademi'den videoları izleyip birkaç deneme çözersen belki 100 puan 150 puan kadar artabilirsin ama çok çalışman lazımArkdslr lgs ye 5 gün kaldı ben henüz çalışmadım
5 günde çok çalışmam lazim hiç olmasa bi kaç bişey çalışim diyorum ne önerirsiniz
5 gün için
kardeşim 5 günde yapıcağın hiç bir şey fayda etmez . bu yüzden geçmiş olsun?Arkdslr lgs ye 5 gün kaldı ben henüz çalışmadım
5 gün için
Rahat ol arkadaşım anlaşılan hedefin yok hedefin olsaydı mutlaka çalışırdın anlaşılan liseye geçis sınavı puanın iyi olmaz ise malesef iyi bir liseye gidemeceksin tabiki dünyanın sonu degil sağlam çalış üniversiteyi iyi bir üniversitede oku.Arkdslr lgs ye 5 gün kaldı ben henüz çalışmadım
5 gün için
Derslerini güzel dinledoyse ufak bir konu anlatımı ardından test çözerek 200 puan bile çıkabilir 350 lerde birşey alabilirMerhaba, beş günde sınava çalışıp ortalama bir puan almayı deneyeceğinize beş günde kuantum fiziği öğrenip zaman makinesi icat etmeye çalışsanız daha yüksek bir şans yakalayabilirsiniz.
Bazı kişiler senin moralini bozacak yorumlar yapmış ama sen kafana takma.Evet bu zamana kadar bırakman büyük bir hataydı.Şimdi çok çalışman senin bildiğin şeyleri de unutturacaktır.Rahat ol günde 3 saatin üzerine çıkma başarabilirim diye gir bu sınav zorsa sadece bana değil herkese zor diye bakmalısın.Arkdslr lgs ye 5 gün kaldı ben henüz çalışmadım
5 gün için
6.Gündede bose einstein yoğuşmasını kavramış olur .Merhaba, beş günde sınava çalışıp ortalama bir puan almayı deneyeceğinize beş günde kuantum fiziği öğrenip zaman makinesi icat etmeye çalışsanız daha yüksek bir şans yakalayabilirsiniz.
Zaten 1.dönem den sorulacakSon 5 günden hayır gelmez. Yeni konu öğrenmek yerine bence bildiğin konuları tekrar et.
Çooooooook Çooooooook teşekkürler baya bi moral verdiniz gerçekten çok sağolun haklisinizBazı kişiler senin moralini bozacak yorumlar yapmış ama sen kafana takma.Evet bu zamana kadar bırakman büyük bir hataydı.Şimdi çok çalışman senin bildiğin şeyleri de unutturacaktır.Rahat ol günde 3 saatin üzerine çıkma başarabilirim diye gir bu sınav zorsa sadece bana değil herkese zor diye bakmalısın.
Biz sanaldan senin ruhsal yapını bilemeyiz belki ailenden akrabandan birisi corona oldu ve bu seni etkilediğinden dolayı çalışamadın.Ama artık geriye değil ileriye bak.Bu forumu 5 günlüğüne bir daha açmayacak şekilde kapat.Derslerine yoğunlaş.Ama burada önemli nokta kendini zorlama.Sınav gününden 1 gün önce ders saatini azalt.Rahatla gerilme.Bundan sonrası daha basit olacak.Gece yatma gibi bir alışkanlığın varsa bunu yapma.İyi bir duş aldıktan sonra uyuyabilirsin.Benim önerim gece 11 de uyuman olacaktır.Çok geç saatlerde uyuma ve o gün yarın olacaklar hakkında çok da bişey düşünerek zihnini yorma.Sınav zamanında rahat ol istersen amuda kalkarak çöz istersen bacak bacak üstüne at.Ama ne olursa olsun hayatında yapacağın olayların sonuçlarını da unutma.
Sana başarılar dilerim umarım beklentinin üzerinde bir sonuç alırsın.
İyi Forumlar..
Ya hocam boşuna umut vermeyin. Nerede görülmüş 5 gün çalışma ile bir yere gidildiği. Diğerleri enayi mi 1 yıldır çalışıyor.Eğerki idare eder bir yere gideyim diyorsan, vur kafanı çalış. 5 günün etkisi hayli hayli olur.
Umut fakirin ekmeğidir derler ya ...Ya hocam boşuna umut vermeyin. Nerede görülmüş 5 gün çalışma ile bir yere gidildiği. Diğerleri enayi mi 1 yıldır çalışıyor.
Bosver onemli olan yks zatebArkdslr lgs ye 5 gün kaldı ben henüz çalışmadım
5 gün için
350 yeterli bir puan değil ki, en az 400 falan olması lazımDerslerini güzel dinledoyse ufak bir konu anlatımı ardından test çözerek 200 puan bile çıkabilir 350 lerde birşey alabilir
şey ben aslında yani ortamı böyle psikopatlarla olan bi yere gitmek istemiyorum benim idare edebileceğim bir yer olsun yeterBaşta bende kötü yorum yapmak istedim ama şunu merak ettim.Okuldaki durumun ne neye güvendin yani bu kadar çalışmayıp yattıysan ya çok tembelsin hiç aran yok okulla ya da çalışmadan sadece ders dinleyerek birşeyler öğrenenlerdensin.Açıkcası bizim zamanımızda sbs vardı 6. Sınıfta girmiştik ilk ne olduğunu bile anlamadım ama iyi geçmişti çünkü ilkokuldan beri bir birikim vardı dersi derste dinler yazılılara çalışırdım.Ama 8.sınıfta gördüm günümü daldım gittim bilgisayara oyuna boşverdim kopkolay sınavı yapabilceğimden kötü yaptım.Yani eğer derslerde bir şey anladıysan ve buna güvendiysen neden olmasın yaptığın doğru değil çok iyi bir sonuç bekleme ama bilemezsin bence git ve konuları oku en azından. Ha son 5 gün bişey olmaz değil üniversite sınavında son gün yolda baktığım sabah evde baktğım konulardan soru çıktı bazıları son adrenalinle daha iyi öğrenir.Yalnız bu hatayı lisede yaparsan dönüşü bu kadar kolay olmaz onu söyleyeyim. Üniversite sınavı ultra zor buna göre lisede düzgün tumalısın işi.