- Reaksiyon puanı
- 17,394
Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ilk yerleştirme sonuçları Milli Eğitim tarafınca açıklanmış. Sizler istemiş olduğunuz liselere yerleştiniz mi? Durumlar nedir?
Şaka mı Gerçek mi ?237 aldim hic calismadim full pc oynadim vee sonuc biryere alinmadim coksell ??
Bu sene açıkta kalan var sanırım, internette de görmüştüm açıkta kalanlar var.Şaka mı Gerçek mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben girmedim ama kuzenim girdi 380 aldı yüzdelik dilimide %15 gibi birşey
Açıkta kalınca seneye tekrar mı giriyor ?Bu sene açıkta kalan var sanırım, internette de görmüştüm açıkta kalanlar var.
Yanlış bilmiyorsam LGS sadece bir kere girilebilen bir sınav.Açıkta kalanlar tekrar girebiliyor mu YKS gibi? Yoksa açık öğretim mi okuyorlar?
Sanırım devlet okullarında boş kontenjan olan herhangi bir liseye yerleştirilir. Sonuçta ortaöğretim zorunlu, açıkta bırakacaklarını zannetmiyorum.Açıkta kalınca seneye tekrar mı giriyor ?
Yoksa başka birşey mi ?
Aynen bu arkadaşın dediği gibi 2 ve 3. Tercihleri yaparlar.Bu şeyde açıkta kalanlar diğer 2. Ve 3. Tercihlerini yapacaklar benim bildiğim.
gercek okul acıkcası umrumda deıl 237 aldımŞaka mı Gerçek mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben girmedim ama kuzenim girdi 380 aldı yüzdelik dilimide %15 gibi birşey
ben 50 beklıodum saolsun selcuk beyımız 2237 vermısgercek okul acıkcası umrumda deıl 237 aldım