Çay Perisi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 938
Matematik dışında kolaymış da matematik felç etmiş arkadaşı.
Bende matematikte 5-6 soru çözdüm digerlerini yakın buldugumu işaretledim toplam 10 tane oldu inş 400 üstü olur 10 boş var mattaGeçen seneden bir farkı yokmuş demek ki. Sözel kolay sayısal zor.
Ben de geçen sene 4 doğru 16 boş yaptım matematikten diğer tüm derslerim iyiyi ama mat kötü diye 380 oldu ne yapalım sağlık olsun.
Neyse tartışsınlar bakalım boş ver.
[/QUOTE
Zamanında biz de tartışmıştık.
Denemelerin zor olması gerek zaten. Denemelerde zora alışasın ki sınavda her çeşit zorlukta yapabilesin.- denemeler bile daha zordu bu nasil lgs matematik cok basitti hele 15 dk de falan yaptim 2-3 yanlisim anca cikar
Yorumlara göre bu yıl baya kolaymış 2-3 yıl önce girenlere zor sorular sormuşlardı.
Pek katılmıyorum 11de başladım netlerim 9da başlayanlardan daha iyi bence biraz da kişide bitiyor.Buradan sınavdan çıkmış arkadaşlara öneri: 9. sınıf bütün lisenin temeli. LGS'den yeni çıktım artık 3 yıl yatayım gibi düşünmeyin. Lise başladığında okulu boş vermeyin. Öneri bitmiştir.
Her gün 3-5 saat çalışın demiyorum. 9. sınıftan ne olacak diye boşlamasınlar diyorum. Önemsememezlik yapmasınlar yani. TYT sadece 9. ve 10. sınıftan oluşuyor.Pek katılmıyorum 11de başladım netlerim 9da başlayanlardan daha iyi bence biraz da kişide bitiyor.
Teşekkürler.Matematik bölümünün zor olduğunu duydum.
Umarım iyi puanlar alabilmişsinizdir.![]()
Valla en iyisiSınavın gayet iyi geçtiğini düşünüyorum. Sözel bir o kadar iyi geçse de, sayısal beni zorladı. Hedeflidiğim puan 330 civarı idi. 330 puan alabilirim gibime geliyor. Hatta geçebilirim belki. Tek sıkıntı cevaplar yayınlanmış, kitapçıklar da dağıtılıyor. Ama ben açıklanana kadar puanımı hesaplamıyacağım. Eğer istemediğim gibi düşük alırsam, en azından aile baskısı olmadan 30 Haziran'a kadar rahat rahat dolaşayım. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler.