Lgs de matenatiği full boş bıraksam

Mertb42

Asistan
Reaksiyon puanı
53
Selam sdn üyeleri yarın lgs ye giricem matematik durumum o kadar kötüki anlatamam konularda iyiyim ama sınav sorularını yapamıyorum ilk dönem okuldayken ilk deneme sınavını yaptığımda 4 doğrü 6 yanlış yaptım matematikten 2 tanesini sallamıştım ikinci denemede 2 doğru 3 yanlış felan yaptım burdada 1 veya 2 tanesini salladım son denemede 1 doğru 5 yanlış yaptım netim - lerdeydi sınavda matematiği boş bırakmam daha iyimi olur sizce

Ronnie1035

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Yarın bende giricem allah kolaylık varsin tavsiyem emin olmadıklarını işaretleme ve de sakın sallama hayatınla kumar oynuyosun

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Selam sdn üyeleri yarın lgs ye giricem matematik durumum o kadar kötüki anlatamam konularda iyiyim ama sınav sorularını yapamıyorum ilk dönem okuldayken ilk deneme sınavını yaptığımda 4 doğrü 6 yanlış yaptım matematikten 2 tanesini sallamıştım ikinci denemede 2 doğru 3 yanlış felan yaptım burdada 1 veya 2 tanesini salladım son denemede 1 doğru 5 yanlış yaptım netim - lerdeydi sınavda matematiği boş bırakmam daha iyimi olur sizce
Soruları çözmeye çalış. Doğruluğundan kesin olarak emin olduğun soruların cevaplarını optik kağıdına işaretle. Emin olmadıklarını ise boş bırak. LGSde asıl sınav 2.oturumda yani sayısal bölümde başlıyor. Ancak sözeli çok iyi yapmaya çalış. Ben sayısalcıydım geçen sene LGSde sözeli fulledim :D Bana fazladan getirisi oldu.

Ronnie1035

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Bende sayısal iyi ama sözelde bitek dinle ingilizceden korkuyorum.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,569
Önceki yıl en kolayı din kültürü ve ingilizceydi. Çözdüğüm hiçbir denemede bu kadar kolay sözel kısımla karşılaşmamıştım
İngilizce soruları zaten genelde kolay oluyor ilk okul 1. sınıf Türkçe sorularının İngilizceye çevrilmişi gibi