Lg v30 vs Oneplus 5T ?

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
LG bence kafayı yemiş. İphone X Almanya da 1150 euro apple sitesinde. Fiyatlarında bir revizyon yapmasa ki Huawei Mate 10 pro bile 700$- euro fiyatla seyrederken v30 gibi bir cihazı doğmadan tozlu raflara kaldıracak gibi. Oneplus sipariş ettim Almanyadan. Geniş açılı kamera ,LG arayüzü,kablosuz şarj olmazsa olmasına ne yapayım 900 euro verene kadar iphone x alırım daha iyi her ne kadar kobay cihaz da olsa.
rJDlNa.jpg

7yL01L.jpg

zJDPL4.jpg

GlorrieL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum, bence LG bitmiş durumda bana sorarsan daha önü açık firmaları tercih etmeni tavsiye ederim ama karar senin

M

Murat Burç

SDN Okuru
Arkadaşta V20 var.
Geçen girdi odaya ghost çıktı ekranda ödüm şeyime karıştı. Allah'tan geçti dedi.
Dedim kaç aylık. 3-4 ay dedi.
Yorumunu siz yapın.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Yurtdışından bu iki cihazı edinme şansım var. Lg v30 da en beğendiğim özellik geniş açılı ikinci kamera.
Amazon.de de 895 euro dan önsipariş açılmış. Fiyat bana çok çok fazla geldi.
One plus 5T 600 $/€ civarı alınabilirse daha mantıklı gibi siz ne dersiniz?

Kablosuz şarj ve 2K ekran Op5t de yok. Bunun dışında benzer özellikteler.
V30'u deneyimleyemediğimiz için bir şey diyemem fakat one plus 5 gayet iyidir.

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Katılıyorum,Kronik sorunlar bitirdi o firmayı, ben hiçbir yerde LG telefonda görmüyorum artık.
Lg g6 bile ilk geldiğinde ülkemize bi kaç ay Operatör mağazalarında kendisinive reklamını gördük sonra esamesi okunmadı g6 nın hiç bi yerde yok özel siparişle satıyodu şu sıralar operatörler bile

M

Murat Burç

SDN Okuru
Katılıyorum,Kronik sorunlar bitirdi o firmayı, ben hiçbir yerde LG telefonda görmüyorum artık.
Yahu benim odamda bir arkadaşta V20 öbür arkadaşta G4 var. Bir bana mı denk geliyor bunlar. :D Yalnız G4 hoparlörü ne öyle yahu odayı sese boğuyor.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Yahu benim odamda bir arkadaşta V20 öbür arkadaşta G4 var. Bir bana mı denk geliyor bunlar. :D Yalnız G4 hoparlörü ne öyle yahu odayı sese boğuyor.
Benim çevremde kim LG kullanırsa herkeste sorun vardı şimdi LG kullanıcısı kalmadı çevremde :D evet G4 süper ses performansı vardı.

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
Benim çevremde kim LG kullanırsa herkeste sorun vardı şimdi LG kullanıcısı kalmadı çevremde .

Paralel ithalat girişli LG ler fiyatları aşağı çektiriyor değer kaybettiriyordu. LG G6 3500 civarı satılacağı zaman paraleller 2000 olmasada 2300-2500₺ civarı sattı. Üstüne üstlük cihazların ekran+boot ilk açılış kronik sorunları firmaya olan güveni zedeledi. V30 a farklı gözle bakılıyor mil-std 810 darbelere dayanıklılık ve poled ekranla geliyor iyi kötü güven izlenimi verdimi verdi lakin cihazı 900$-900 euro fiyata konumlandırmışlar bu da potansiyel müşteriye güle güle dedirtti. Oneplus 5t hayırlı olsun bakalım Note 4 de ki kalem harici özellikleri çok arayacak mıyım.