LG V10 ?

yunuss96

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar V10nun eksileri varmidir ? Kronik bir sorunu var mi acaba .

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bataryası iyi değil snapdragon 808 o tuş bölgesinde ısınıyor ha hiçbir zararı yok ayrı mesele ama 2k ekranda o işlemci gelecek oyunlarda sıkıntı çıkarabilir eğer bütçe söylersen daha iyi bir telefon önerebilirim

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
ben daha yeniyim telefonda @Süleyman Alkan abi benden çok kullandı ben sevdim cihazı genel anlamda başarılı

ama @Murat Burç bu yorumu bilerek mi yapıyorsun yoksa bir yerlerden okuduklarını mı yazıyorsun anlayamadım neye dayanarak yazdın hatta o mesaj benzeri kelamı videoda da duymuştum kullanmadan yorum yapmayın ezbere bataryası iyi değil kaç saat ekran süresi aldın da yazıyorsun iyi değil diye yapmayın insanları yanlış yönlendirmeyin 950xl yede iyi değil bataryazı yazmışlar ben o cihazla 1.5 gün çıkartıyorum neyin hesabını nasıl yapıyorsunuz neye dayanarak yazıyorsunuz belirtin ilk şarj süreini sorup burada diğer markalara kullanmadan şöyle böyle demeyin lütfen !

M

Murat Burç

SDN Okuru
ben daha yeniyim telefonda @Süleyman Alkan abi benden çok kullandı ben sevdim cihazı genel anlamda başarılı

ama @Murat Burç bu yorumu bilerek mi yapıyorsun yoksa bir yerlerden okuduklarını mı yazıyorsun anlayamadım neye dayanarak yazdın hatta o mesaj benzeri kelamı videoda da duymuştum kullanmadan yorum yapmayın ezbere bataryası iyi değil kaç saat ekran süresi aldın da yazıyorsun iyi değil diye yapmayın insanları yanlış yönlendirmeyin 950xl yede iyi değil bataryazı yazmışlar ben o cihazla 1.5 gün çıkartıyorum neyin hesabını nasıl yapıyorsunuz neye dayanarak yazıyorsunuz belirtin
Ben mi dedim 950xlnin bataryasına kötü gayet de iyi gidiyor getir göster bana o yorumumu forumdaki hesabımı silerim

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Ben mi dedim 950xlnin bataryasına kötü gayet de iyi gidiyor getir göster bana o yorumumu forumdaki hesabımı silerim

yukarıda ki mesajı derin bir nefes alıp tekrar okuyun sonra orada "yazmışlar " kelimesini göreceksiniz yani o lafı sizin söylemediğinizi ama başkalarının söylediğini belirtir forumdan hesabınızı silmeniz gerekmez sadece kullanmadan bilmeden sağdan soldan okuyup millete söyle böyle demeyin alan veya alacak arkadaşa yazık olur ben note 4 de kasa açıklığı var diye her yerde okudum ama alıp 1-2 ay kullanmadan kimseye var demedim. umarım açıklayıcı olmuştur

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Ben kullanıcı kulübünde,de veya önerilerde, de hap objektif oldum v10 konusunda bu cihazı ben kullanıyorum diye bu cihaz mükemmel bir cihaz değil ama iyi bir cihaz performansı tasarımı sağlamlığı ama bataryası kullanıma göre değişir bana göre iyi değil çünkü ben tarayıcıdan bütüngün sdn deyim sosyal medyadayım cihaz kapanmıyor şimdi bu durumda cihaz kötülenirmi !

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Ben kullanıcı kulübünde,de veya önerilerde, de hap objektif oldum v10 konusunda bu cihazı ben kullanıyorum diye bu cihaz mükemmel bir cihaz değil ama iyi bir cihaz performansı tasarımı sağlamlığı ama bataryası kullanıma göre değişir bana göre iyi değil çünkü ben tarayıcıdan bütüngün sdn deyim sosyal medyadayım cihaz kapanmıyor şimdi bu durumda cihaz kötülenirmi !

aynen abi ben hiçbir makraya mükemmel demem hepsinde eksik var ama dışarıdan okuyup kullanmadığım cihaza kötü demem mesajda herzaman kullanmadıysam kullanan kişi yorumunu bekleyim derim adamın biri yazar note 4 3 saat ekran süresi veriyor e ben o cihazda 5 saat alıyoru wifi ful açık sosyal medya full açık nasıl olacak kulakdan duyma şeylerle insanları yönlendirme mevzusuna tamamen sert tepki veririm alan kişilere de yazık hevesleniyor birisi çıkıp hayatında eline bile almamış şu kötü diyip çıkıyor kenara kusura bakmayın ama yok öyle dünya karşıda ki adama da yazık burada kullanıp deneyip yönlendiren insanlarada onlar yok öyle değil dedimi onları da yalancı duruma düşürüyorsunuz.

yunuss96

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar ben sosyal medya cok kullanirim, forumlar twitter instagram ve oyun pek oynamam yani telefonu begendim ve hb da 1800 tl o civarlarda tr garantili iyi bi cihaz yoktu ben sevdim cihazi ve sorun olur mu sarj durumu kullanan arkadaslar ?

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
sosyal medya agırlık lı 4 saat ekran süresi verir diye düşünüyorum daha tam kullanma şansım olmadı ama şuan

güç tasarruf modu açık
45 dakika ekran süresi şuana kadar olan ki süre
şarj %93 (tam doldurmuştum)
ekran parlaklığı %50
wifi kullanıldı

yani benim kullanım ile ortalama 5 saati görürüm ama sadece sosyal medya kullandım birkaç foto çektim

yunuss96

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
sosyal medya agırlık lı 4 saat ekran süresi verir diye düşünüyorum daha tam kullanma şansım olmadı ama şuan

güç tasarruf modu açık
45 dakika ekran süresi şuana kadar olan ki süre
şarj %93 (tam doldurmuştum)
ekran parlaklığı %50
wifi kullanıldı

yani benim kullanım ile ortalama 5 saati görürüm ama sadece sosyal medya kullandım birkaç foto çektim

Herhangi bir sorunla karşılaştın mı arkadaşım yani uzun zamandır araştırıyorum cihazları note 4 ü almayı düşünüyodum zam geldikten sonra v10 u araştırdım ve hosuma da gitti özellik sağlamlık kullanış açısından zaten donanımı biliyoruz 3 sene kadar kullanacagım için dayanıklı olması da onemliydi doğru bir tercih olur mu ?

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
dayanıklılık açısından En Sağlam Akıllı Telefonlar sitemize göre normal telefonlardan başarılı bir cihaz.

şimdi 2 yıl veya 3 yıl içerisinde uygulamaların ne derece gelişeceğini kimse bilemez bir bakmışız farklı bir grafik birimi ile konsol kıvamında sistem isteyen oyunlar da çıkabilir. ama yok clash of clans tarzı oyunlar oynarım derseniz 3 yıl gider malum 3 yıllık g2 ile rahatça birçok oyunu oynamaya devam ediyorum malzeme kalitesi olarak beni mutlu etti cihazım beyaz renk şık duruyor ayrıca orjinal kulaklıkları 32 bit dac desteği ile güzel iş çıkartıyor.

telefon kenarlardan darbede ekran vs kırılması bana göre imkansız tabi yüz üstü düşme ihtimalinde yapacak birşey yok yani telefon baya sağlam

kullanış açısından o ufak ekran alt kısımda olsa çok daha iyi olurdu ama bazen uygulama içindeyken wp ye geçmek gerektiğinde üst kısma dokunarak hızlıca geçiş sağlanıyor bu açıdan kullanışlı bir telefon

ben şahsen Allah nasip ederse 2 yıl kullanırım tabi 2. cihaz olarak bu süre zarfında başka cihazları da deneyebilirim ama ana telefonum v10 olacak

yunuss96

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
dayanıklılık açısından En Sağlam Akıllı Telefonlar sitemize göre normal telefonlardan başarılı bir cihaz.

şimdi 2 yıl veya 3 yıl içerisinde uygulamaların ne derece gelişeceğini kimse bilemez bir bakmışız farklı bir grafik birimi ile konsol kıvamında sistem isteyen oyunlar da çıkabilir. ama yok clash of clans tarzı oyunlar oynarım derseniz 3 yıl gider malum 3 yıllık g2 ile rahatça birçok oyunu oynamaya devam ediyorum malzeme kalitesi olarak beni mutlu etti cihazım beyaz renk şık duruyor ayrıca orjinal kulaklıkları 32 bit dac desteği ile güzel iş çıkartıyor.

telefon kenarlardan darbede ekran vs kırılması bana göre imkansız tabi yüz üstü düşme ihtimalinde yapacak birşey yok yani telefon baya sağlam

kullanış açısından o ufak ekran alt kısımda olsa çok daha iyi olurdu ama bazen uygulama içindeyken wp ye geçmek gerektiğinde üst kısma dokunarak hızlıca geçiş sağlanıyor bu açıdan kullanışlı bir telefon

ben şahsen Allah nasip ederse 2 yıl kullanırım tabi 2. cihaz olarak bu süre zarfında başka cihazları da deneyebilirim ama ana telefonum v10 olacak

Tesekkurler yorumun icin baska bi bilgi var mi bilmem gerekken buyuklugu cok sorun olur mu acaba aliskin degilim ama severim buyuk ekranı

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Tesekkurler yorumun icin baska bi bilgi var mi bilmem gerekken buyuklugu cok sorun olur mu acaba aliskin degilim ama severim buyuk ekranı

ben kılıfsız kullanıyorum sadece ekran filmi var büyüklük olarak ilk başta bende note 4 de olmuştu sanki tableti cebimde dolaştırıyor gibi hissediyordum sonradan da alışınca 5 inchler küçük gelmeye başladı

yunuss96

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

Merhaba cihaz ısınıyor yazıyor forumlarda normal kullanımda herhangi bir sorun var mı ve 1800 tl 'ye iyi bir cihaz mı , almak istiyorum sizin yorumlarınızı merak ediyorum kullanıcı olduğunuz için .

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Şarjda evet ısınıyor ama ben notmal görüyorum çünkü neredeyse 1 saatte %100 dolabiliyor. Donanım günlük kullanımlarınızı karşılıyor ise alınabilir alan arkadaşlar gayet memnun pili dışında.

yunuss96

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Şarjda evet ısınıyor ama ben notmal görüyorum çünkü neredeyse 1 saatte %100 dolabiliyor. Donanım günlük kullanımlarınızı karşılıyor ise alınabilir alan arkadaşlar gayet memnun pili dışında.

Pili, sosyal medya fotoğraf çekimi için günü çıkarabilir mi ?

sifirbakiye

Profesör
Reaksiyon puanı
436

50-60 dk civarında full olması gerekirken benim arkadaşlarımdan duyduğum 90 dakikalık bir sürede cihazın şarjı %100 olduğu.

sifirbakiye

Profesör
Reaksiyon puanı
436
%0 dan -- 50 lere kadar yavaş ve sonradan hızlandığını söyleyen var. Oysa ki Note 5 de mesela tam tersi sende durum nasıl oluyor.

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Hızlı yanı yarısında yavaş sonrasında hızlı diye nişey yok bazen fırsatım olmuyor cihaz kapanıyor takıyorum 1 saate %100

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Ben çoğu kez söyledim normal bir kullanıcı değilim mesai saatlerimde sürekli tarayıcıdan sdn deyim yani cihaz hep açık günü çıkaramıyorum ben ama bir şikayetim yok şarj cihazıyla dolaşıyorum sizler şık bi powerbank alıp kullanabilirsiniz

Son düzenleme:

yunuss96

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ben çoğu kes söyledim normal bir kullanıcı değilim mesai saatlerimde sürekli tarayıcıdan sdn deyim yani cihaz hep açık günü çıkaramıyorum ben ama bir şikayetim yok şarj cihazıyla dolaşıyorum sizler şık bi powerbank alıp kullanabilirsiniz

Tesekkur ederim yorumlarin icin .